חוויות מליל אמש

דנידין 2

New member
נהניתי מחגיגת אום כולתום יפהפיה

אתמול בצוותא. כמה כיף לראות הרבה רקדניות נפלאות שרוקדות לצלילי המוסיקה היפה כל כך של אום כולתום! כל אחת בתורה ועם סגנונה היחודי. והיה גם נגן עוד שלצליליו רקדה רקדנית אחת. אהבתי במיוחד את הרקדנית סיגל זיו, מורתי לשעבר. נהדרת. כמו תמיד. להתראות, סיגלית.

nagwa

New member
חוויות מליל אמש

טוב.. היה מדהים כמובן. איך אפשר שלא? שיריה המדהימים של אום כולת'ום היו אווירת רקע קסומה (חבל שצוותא לא השקיעו קצת יותר בתאורה, שלפעמים עושה את כל ההבדל). אחרי שרואים הופעות של כמעט כל מי שרוקדת בארץ, מפתחים טעם מאוד ספציפי ולכן, אני מראש אומרת שאני כאן משבחת את אלו שבעיקר מצאו חן בעיני. כולן היו טובות, אך היו כאלה שנגעו לי עוד יותר עמוק מהאחרות. נטלי דביר, כהרגלה, היתה חזקה ומכשפת בעוצמתיות שלה. ישבתי מרותקת לכיסא משתדלת שלא להחמיץ ולו תנועה אחת. המקום ממנו אום כולת'ום שרה מתחבר כל כך נכון עם המקום ממנו נטלי רוקדת - זה נותן ערך מוסף לריקוד המופלא שלה. תמר בר גיל, היתה סוחפת ומרגשת מתמיד. הדיוק שלה והטכניקה המושלמת מחד, עם הרגש העצום וההבנה הכי בסיסית של מאיפה כל תנועה מגיעה מאידך - כשרואים את זה משולב יחד, זו חוויה שלא תיאמן!! לא משנה כמה פעמים אני אראה אותה.. תמיד היא תרגש אותי. טינה ואוסנת עשו הופעה קומית פשוט מצויינת והקפיצו את כל הקהל על הרגליים. התיאום היה מופלא והמימיקות.. בוא נאמר שרק בשבילן אני מקווה שייצא DVD של הערב הזה. פיפי היא פיפי - המלכה האם, כמו שאני קוראת לה, וכל מילה נוספת מיותרת. יעל בקר פתחה לנו את הערב בשיר אהוב עלי במיוחד, עם החינניות הכל כך אופיינית שלה. הבנתי שמשם היא עברה לביבלוס לשמח עוד כמה ברי מזל. כל הכבוד על האנרגיות! התאכזבתי מהיעדרותו הבלתי צפויה של אסי אותו ציפיתי מאוד לראות (מישהו יודע מה קרה עם זה???) אבל היה שפע של רקדניות כך שקשה לומר שחסר לנו. נרשמו מבחינתי גם כמה אכזבות, אבל מכיוון שלא בא לי לריב עם אפאחד.. ובאמת בסופו של דבר הכל עניין של טעם אישי, אני מעדיפה להתרכז בפייבוריטיות שלי. וזהו.. כן יירבו ערבים שכאלה. בשביל מי שהחמיצה אני מקווה שיהיה סיבוב שני. שתהיה לנו שבת שלום עם הרבה מנוחה.

ayelet 24

New member
היה לי ממש כיף

וואו! האמת, שבגלל עייפות הכל נראה לי כמו חלום שזכור במעורפל אבל מה שאני כן זוכרת זה (וכמובן שאני מסכימה איתך וכמעט חוזרת על דבריך): את נטלי דביר שהייתה מצויינת. סיגל זיו שהשיר אינתא עומרי עשה לה טוב. תמר בר גיל שלבשה חליפה יפה ורקדה כמו חמאה עשירה פשוט להתמוגג, איזה דיוק, כל מילה מיותרת. פיפי שריגשה אותי עד דמעות, שיר מצויין (שלא הכרתי קודם כמו את רובם) והתנועות עם הצעיף הזכירו לי את הסדנא צעיף מספר אהבה. הזמר/נגן העוד היה מצויין. גם טינה ואוסנת עשו שמח והשיר אכן תרם לעניין. הייתה בחורה עם תנועות ידיים הודיות כאלו או משהו בסגנון שהיה מעניין אבל לא זוכרת את שמה. טוב, עד כאן הזכרון להפעם. אה, ונשארו באולם כמה מקומות פנויים. איילת.

באלאדיה

New member
אורלי ארושס (ששיחקה אותה)

והמקומות הפנויים באולם היו כנראה של אנשים כמוני שהעדיפו לשבת על המדרגות מאשר במקום המבאס שהוקצה להם.. אכן היה ערב יפה, חבל שמרוב קהל לא נפגשנו בכלל ולא יצא אפילו להגיד שלום לכל מיני חברים (ראיתי גם את סמדר יושבת בקהל אבל היא לא שמעה אותי). אז חוץ מזה שהלך לי הגב מלשבת על המדרגה היה באמת נהדר, זה כיף שמקבצים ומביאים לך את מיטב הרקדניות ואני שמה לב שזה הטרנד בהופעות הקיץ (מסיבת האביב, קפה רקסאת וכו') - מבחינתי זה נהדר. היופי הוא שכמה שלא מכירים רקדניות נדמה שהמעיין לא יבש, ותמיד צצות רקדניות נהדרות שחדשות לי, ויש לא מעט שאני רוצה לראות ועוד לא ראיתי. ויש כאלה שאני יודעת אליהן אבל לא בהכרח מוכרות לקהל הרחב (כמו מורתי הדס
..)

ליילה 1

New member
אכן היה ערב מהנה ביותר../images/Emo3.gif

היה לי קשה לעכל כמות כזו של רקדניות בעלות סגנונות שונים בערב אחד. כולן נתנו את מיטבן, אך יחד עם זאת ,גם לי היו את ה"מועדפות" שלי. וכמו שאמרה והקדימה נגווה,:"הכל ענין של טעם אישי" פיפי שרקדה עם הנשמה ונכנסה לתוך הנשמה והלב.יעל בקר עם תנועותיה העגולות הנשיות והזורמות.סיגל זיו שרקדה את אינת עומרי בביצוע מיוחד ושובה עין , תמר בר גיל שהיא בעיני פיית רקוד הבטן המהלכת קסם על כל רואיה. ונאוה אהרוני ,וירטואזית אמיתית ופרפורמרית מדהימה, ממש אומנית המחול המזרחי. וכמובן אהבתי את הפרודיה של טינה ואסנת על חובי איי. כל הכבוד
לסהרה סיטי על היוזמה,בתקווה לערבים רבים אחרים שיבואו בהמשך.

ליילה 1

New member
רציתי גם לציין את אלון בן יהודה

שכל קטעי הקישור של הערב נכתבו ותורגמו על ידו. תודה אלון

smadar405

New member
ערב אום כולתום

באלאדיה שלום אני ממש מצטערת שלא שמעתי אותך בערב של אום כולתום השבוע פשוט היו ככ הרבה אנשים וככ הרבה רקדניות שתשומת ליבי היתה קצת מטושטשת. ואם כבר מדברים על הערב אז גם אני מאוד נהניתי לראות סגנונות ריקוד שונים ומיוחדים ואני מצפה לעוד מפגשים כאלה. סמדר

למעלה