חוויות מליל אמש
טוב.. היה מדהים כמובן. איך אפשר שלא? שיריה המדהימים של אום כולת'ום היו אווירת רקע קסומה (חבל שצוותא לא השקיעו קצת יותר בתאורה, שלפעמים עושה את כל ההבדל). אחרי שרואים הופעות של כמעט כל מי שרוקדת בארץ, מפתחים טעם מאוד ספציפי ולכן, אני מראש אומרת שאני כאן משבחת את אלו שבעיקר מצאו חן בעיני. כולן היו טובות, אך היו כאלה שנגעו לי עוד יותר עמוק מהאחרות. נטלי דביר, כהרגלה, היתה חזקה ומכשפת בעוצמתיות שלה. ישבתי מרותקת לכיסא משתדלת שלא להחמיץ ולו תנועה אחת. המקום ממנו אום כולת'ום שרה מתחבר כל כך נכון עם המקום ממנו נטלי רוקדת - זה נותן ערך מוסף לריקוד המופלא שלה. תמר בר גיל, היתה סוחפת ומרגשת מתמיד. הדיוק שלה והטכניקה המושלמת מחד, עם הרגש העצום וההבנה הכי בסיסית של מאיפה כל תנועה מגיעה מאידך - כשרואים את זה משולב יחד, זו חוויה שלא תיאמן!! לא משנה כמה פעמים אני אראה אותה.. תמיד היא תרגש אותי. טינה ואוסנת עשו הופעה קומית פשוט מצויינת והקפיצו את כל הקהל על הרגליים. התיאום היה מופלא והמימיקות.. בוא נאמר שרק בשבילן אני מקווה שייצא DVD של הערב הזה. פיפי היא פיפי - המלכה האם, כמו שאני קוראת לה, וכל מילה נוספת מיותרת. יעל בקר פתחה לנו את הערב בשיר אהוב עלי במיוחד, עם החינניות הכל כך אופיינית שלה. הבנתי שמשם היא עברה לביבלוס לשמח עוד כמה ברי מזל. כל הכבוד על האנרגיות! התאכזבתי מהיעדרותו הבלתי צפויה של אסי אותו ציפיתי מאוד לראות (מישהו יודע מה קרה עם זה???) אבל היה שפע של רקדניות כך שקשה לומר שחסר לנו. נרשמו מבחינתי גם כמה אכזבות, אבל מכיוון שלא בא לי לריב עם אפאחד.. ובאמת בסופו של דבר הכל עניין של טעם אישי, אני מעדיפה להתרכז בפייבוריטיות שלי. וזהו.. כן יירבו ערבים שכאלה. בשביל מי שהחמיצה אני מקווה שיהיה סיבוב שני. שתהיה לנו שבת שלום עם הרבה מנוחה.