חוויות מליטא

חוויות מליטא

אוחחחחחחח....איזו נסיעה ארוכה זו היתה..... חלק א´ - אז ככה, ליטא היא מדינה בת 4 מיליון איש,דומה מאוד למדינות מזרח אירופיות כמו צ´כיה והונגריה יותר מאשר לרוסיה עצמה,והפתיעה לטובה בנושא המלונות,המסעדות,הפאבים,והמנטליות של האנשים בחנויות וברחוב. הגענו למלון 16 איש מ-16 מדינות שונות באירופה,גילאים של 30-40,רובנו אבות צעירים. מכירים זה את זה,יוצאים למסעדות יחד,לרוץ קצת באוויר הצח,לצפות יחד בטלויזיה,לשוחח על המצב המחורבן במזרח התיכון,ובעיקר לדבר על היפיפיות ששם,על זיונים,על ספורט, בקיצר...גברים... האוכל מעולה. אני מעריך שבארוחות השחיתות בלילות,בבר-ביקיו מול הנהר,אכלו דיר חזירים שלם וחצי רפת,כשמציצת צלעות החזיר שלי לא היתה מביישת כוכבת פורנו בשיאה. כאילו להרגיז,במשך כל השבועיים הללו,המלצריות לבושות מכנסי בד אדומים על חצי תחת,סוחטות מהחבר האיטלקי והקולגה היווני משפטים ממולמלים בקזחסטנית כנראה. 29/7 ליולי יוצאים לערב חופשי למועדון לילה יוקרתי. לוח התמונות המואר בכניסה חשף תמונות מבטיחות של ערב "מעניין" לכל הדעות,אך מדהימה העובדה שפרט לנו,היו זוגות צעירים רבים במקום. בחצות,לאחר מופע אירוטי שהעלה אצלי נק´ מסויימת לדיון עתידי,הכריזה המנחה כי מישהו בקהל חוגג היום יום הולדת והוא מתבקש לעלות לבמה. סחבק מסתכל ימינה שמאלה,רואה את המארחים מחייכים,מחככים ידיהם בהנאה,מסמנים לו בהתלהבות את מקומו אל כסא הקורבן שהונח במרכז הבמה. סחבק מתיישב שם עם הפנים לקהל כשמאחור נפתחת הדלת עם מוזיקה מדהימה ברקע ואני מוצא עצמי מוקף בשלוש בנות מחוייכות ויפות,רוקדות ומתפשטות מולי. אחת מיד פושטת את חולצתי והשניה פותחת את חגורת המכנסיים ושולפת אותה לקול חבריי השואגים. המכנסיים שהופשלו ממני בשניה עוררו אצלי לשניה את המחשבה על חוק מרפי המזויין,איך שוב לבשתי הפעם את התחתונים הכי פחות יפים שהיו לי... העסק מתחמם כשאחת הנערות מתיישבת עם גבה אלי,מחככת את ישבניה הקשיחים על מוט ההילוכים של הפרארי שלי,כשחברתה משחילה לתחתוניי קוביות קרח קרות משפתיה. צרחות הצחוק וההתלהבות של החבר´ה שם,ותפילתי לראשונה בחיי שה"הוא" לא ישתולל לו ויביך יתר על המידה את בעליו. העניין לא פשוט כשהמתיישבת הריחנית לוקחת את ידיי ומניחה על שדיה,והשניה מדגדגת עם פטמותיה את אפי ושפתיי. יצאתי מזה איכשהו,אבל שלושה ימים היה לנו נושא שיחה משעשע...

מייקי... עושה רושם שממש יצאת...

בשן ועין... (רציתי לכתוב בשן ו"ז"... אבל אחרי זה יגידו שאני גסה... אז נזהרתי)... עושה רושם שממש "סבלת"... יום טוב לך איש.

נעמי 1

New member
כוכבית... מה שבטוח...

שלא השאירו לו שום סימן של שן בזין... הנה עזרתי לך. מייקי... העיקר שנהנת. נעמי, שאין לה שום בעיה להיות גסה, וגם בוטה.

טאקילה~*

New member
בדאלק הית שרליל??????????

נהנת זה הכי חשוב חזרת הביתה עוד יותר חשוב.. וואלה געגעתי אליך, בעיקר בקומזיץ הית חסר... נו נארגן עוד אחד והפעם שום ליטה אהה...

sahr12

New member
שאלוהים יקח אותייייייייי!!!!!!!!!

וכמה שיותר מהר יותר טוב........חחחחחחח יאמנייאק!!!!!אני ביום הולדת שלי שילמתי על כולם במסעדה.....אימא שלי גם הזמינה חצי רפת...ודחפה לי את כל המוט של הפרארי ....עד היום לא התאוששתי מהתשלום.....חחחחחחח ואתה עם שלוש כוסיות.....נערות גוגו....אייייייי.... על זה נאמר..... "צדיק ורע לו רשע וטוב לו" חחחחחח.... העיקר שעשית חיים....

זכרונות - חלק ב´

לוקחים 16 בחורים,כ"א ממדינה אחרת ושמים אותם שבועיים יחד במלון אחד קטן... הדינמיקה החברתית שמתפתחת דומה לזו שב"MODEL FLAT" בערוץ האופנה. אחד תופס את עמדת הביישן,השני המנהיג,השלישי הפלרטטן חסר התקנה,ויש את הקנאי,השחצן,ועוד... קטע מעניין...לראות שלמרות כל המנטליות השונה,השפה השונה,הצורה החיצונית, גברים הם קודם כל גברים... הבנתי שמשהו אצלי דפוק כשכולם דופקים כמויות היסטריות של בירה ואלכוהול, ורק אני מתמלא באספרטיים מהדיאט קולה כי אני לא סובל את הטעם. תוך יומיים בשיחות ובצחוקים אפשר היה לדעת אצל כ"א איזה תחת הוא אוהב ואיזה ציצים, כמו מאיזה מרחק מטביע טוני קוקוץ´ את הכדור,ולמה אוליבר קאן עשה שטויות בגמר המונדיאל. הלכנו כמובן גם לטייל קצת... מגדל הטלויזיה המפורסם בוילנה שהוא השישי בגובהו בעולם,עם מסעדה מסתובבת במרומיו,חוויה מדהימה של נוף.. היינו בכנסיה קתולית מדהימה,שטנו בנהר המרהיב של וילנה,ובעיקר שוטטנו במרכזי העיר "טוחנים" ארוחות מקדונלדס ב-10 ש"ח לארוחה...

שיא השיאים - פראג...

היום האחרון הוקדש למסע חזרה הביתה עם התעכבות של חצי יום בפראג. לראות את פראג בלילה זו חוויה שקשה לתאר במילים. המבנים הארכיטקטונים המרהיבים,כיכר הרפובליקה (האולד סקוו´ר) הגדוש באנשים רבים מכל העולם,הנאספים במעגלים סביב מישהו עם גיטרה ומיקרופון,או זמרת סופרן,או קב´ כנרים וסקסופון,ושרים..שרים...שרים... לעלות על גשר קרל גוסטב ולראות את הנהר היפה,את כמות האנשים היפים,את הזרקורים המאירים מכל עבר,ללכת בסימטאות האבנים,לעצור ולאכול פיצה פפרוני עם כוס ענקית של דיאט קולה (6 ש"ח..).

למעלה