חוויות מלונדון

noam621

New member
חוויות מלונדון ../images/Emo58.gif

קצת חוויות מהטיול בלונדון והמשחק בוומבלי.. הגעתי ללונדון ביום חמישי וכבר היה אפשר לראות כרזות של המשחק תלויות בברים המקומיים בהחלט הייתה התלהבות מצד הקהל המקומי לקראת המשחק כאשר מסתובבים ברחוב לא מעט אנשים עם סמלים של קבוצות NFL, וקריאות GO PATS שנשמעות מידי פעם כאשר היסתובבנו עם החולצות של בריידי ברחוב מעבר לזה יצא לי לפגוש את הצוות המצומצם של המועדדות של הפטריוטס שהגיעו ללונדון שלוש פעמים.. והן בהחלט הגבירו את ההתלהבות לקראת המשחק.. כאשר הפעם האחרונה שפגשנו אותן היה בבר סגור של מועדון האוהדים של הפטריוטס בלונדון שמה הן מכרו לוחות שנה שלהן וחתמו עליהם.. לוומבלי הגענו כבר ב12 וחצי (המשחק התחיל ב5) וכבר כמה אלפים של אוהדים היו באזור האיצטדיון.. עכשיו אני לא יודע איך האיצטדיונים בארצות הברית אבל וומבלי פשוט עוצר נשימה איזה איצטדיון מדהים.. באמת שאין דברים כאלה..לא היה אפשר ביכלל לדמיין שזה איצטדיון כדורגל ולא פוטבול.. מבחינת חלוקת האוהדים באיצטדיון אני מאמין שהיה 50-50 בין כמות האוהדים של הפטריוטס וטמפה.. אבל בגלל כמות הדגלים הכרוז והמעודדות בהחלט הורגש באיצטדיון כאילו יש רוב מוחלט של אוהדי טמפה..המשחק עצמו היה חד צדדי לחלוטין שעוד לפני שבריידי נגע בכדור כבר היה 7-0 לפטריוטס..אבל לא נראה לי שמישהו הלך עצוב הבייתה האווירה הייתה מדהימה בתמונה - המעודדות של הפטריוטס חותמות על לוחות שנה...

למעלה