חוויות מטיסות

Yaniv-DC

New member
חוויות מטיסות

השעה 14:45 שעון וושינגטון. יניב נוחת. כעבור 10 דקות, הוא ממתין בקרוסלה. לאט לאט נעלמים אנשים, ואיתם המזוודות. יניב עדיין שם, אך הקרוסלה ריקה. יניב הולך למלא טופס. הפקידה מבקשת מיניב, כשהוא מגיע הביתה - להתקשר ל-1888 של אייר קנדה. חלפו שעתיים, יניב מתקשר. המזוודות אותרו, והן עושות את דרכן בחזרה לוושינגטון מ... אינדיאנפוליס. למה לעזעזל הן הגיעו לשם?! עכשיו אני ממתין לטלפון של המישהו שאמור להחזיר לי את המזוודות הבייתה, ודיר בלאק הם לא מצרפים איזה שי! ועכשיו אליכם - גם לכם יש חוויות מעיקות/עצובות/מפחידות/מרגיזות/מצחיקות/טובות מטיסות?

נחמד...

איזה שי אתה רוצה? יש לי אחד חמוד
חוויות מטיסות יש לי די הרבה ובגלל שמשעמם לי אני אחלוק איתכם את מיטב הקטעים
בכל מקרה אני חושבת שטראומת הטיסה הראשונה שלי היתה בטיסה פנימית בארגנטינה. תעשו לעצמכם טובה ואל תטוסו בטיסות פנימיות בארגנטינה. כנראה שזה דבר נפוץ שם שהמטוס יעשה רעשים מוזרים ויעלה עשן בהמראה, בזמן הטיסה ובנחיתה. כמובן שזה היה מטוס קטן כזה. פ-ח-ד! ועכשיו לסיפור קצת יותר חביב כשנסעתי לישראל שנה שעברה אז נסעתי עם לופטאנזה והיתה לי טיסה פריז-מינכן ומינכן-תל אביב. בכל מקרה אחרי שאיחרתי את הטיסה שלי למינכן (מזל שיש טיסות כל חצי שעה) בטיסה לישראל לא היה מקום אז היה בלגאן שלם. ישר אמילי מתקשרת לאבא (הצילווווווו אני תקועה במינכן) עם קצ סידורים, אמילי עולה למטוס- למחלקה ראשונה. היתה אחלה טיסה אם כבר שאלתם
וזהו, אין לי יותר חוויות. ~אמילי~ מזל טוב לי! 17 וחודשיים

max2001

New member
אייר קנדה הנפלאים

אני טס הרבה, ואייר קנדה מפשלים המון. טוב, קנדה היא סוציאליסטית והסתדרותית (לטוב ולרע), אז איכשהו אפשר להבין את זה. אבל זו ההזדמנות שלך לצאת למסע קניות - בגדים, אפטר שייב, משחת שיניים - לשמור את הקבלות, ולקבל צ´ק של עד 100 דולר. אז זוז לבננה רפבליק הקרוב...

Gefen

New member
בטיסה האחרונה שלי

טסתי לבד עם הילדים - נדב היה שנתיים וחצי ואמיר שנה...ומאוד פחדתי מהטיסה. טיסה עם שני קונקשנים - בניו יורק ובשיקגו בניו יורק עצרנו רק להורדת נוסעים ולתדלוק והמשכנו לשיקגו ..סה"כ 16 שעות רצוף במטוס לבד עם הקטנים..ואחר כך עוד טיסת המשך שיקגו-קנזס למרבה הפלא זה עבר בקלות, הרבה בזכות אל על והדיילות הנחמדות, הרבה בזכות הנוסעים הישראלים שעזרו לי בדרך וכנראה שהיה לי גם קצת מזל..
גפן

marsala

New member
מזמן מזמן........

לפני מיליון שנה , טסתי בהרקולס.... חוייה??? כל מילה נוספת מיותרת ...........

yonis

New member
גם אני מרסלה,בעמידה ,מסיני

לתל אביב, דחוסים כמו סגריות בקופסא,כל כיס אוויר היינו משתטחים על ריצפה ,לא היתה מחלקה ראשונה,אבל בהחלט היתה החלקה ראשונה,,

judyr

New member
דצמבר 2000

אני בדרכי לקליפורניה בטיסת KLM למה דווקא הם? כי רק אצלם אני יכולה לחסל הייניקינים וכשזה נמאס לעבור לאייריש קרים ועדיין שיהיה חיוך על פני הדיילים... אז אני נוחתת בסן פרנסיסקו.... עוברת הכל אימיגריישן דרכונים כל הסיפור מחכה לתיקים ומחכה ומחכה ומחכה...... אין התיקים בדרך למקום אחר בלעדי רושמת פרטים בדלפק שירות הלקוחות... מסבירה להם בהיסטריה שאין לי מה ללבוש לקריסמס.. אומרים לי יהיה בסדר.... נו אז מה אני אעשה הולכת לעשות שופינג מעורב בג´ט לג (מאוד לא מומלץ.....) שומרת קבלות... בוקר אחרי מקבלים טלפון אם אני בבית כי המזוודות התגעגעו אלי... בטח שאני בבית הכל הגיע שלם בטיסה חזרה נזכרתי לעבור בדלפק של KLM שוב (מזל שזכרתי....) וקיבלתי צ´ק על 100$ למרות שהבאתי קבלות על 75 הם אמרו לי שיהיה לך בכייף... איזה כייף באמת רק איתם!

איזה גנובים אתם...

חוויות טיסה ואני זכרתי שכבר מזמן לא טסתי טיסה ארוכה לארה"ב למרות שבמוצאי שבת אח שלי הציע לי להצטרף אליו בפעם הבאה לאיזה חודש. בלי קשר החוויה האחרונה שאני קוראת לה טיסה זה....שטסתי על הכביש וקיבלתי דו"ח ושלמתי לקופת המדינה 750 ש"ח
ותודה שטסת אל על....

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif הטיסה הראשונה שלי לבד

גיא בן עשר. הוא נוסע לבקר את אבא שלו באמריקה. הוא בחיים לא נסע לבד לחו"ל. הוא עולה על המטוס, מקבל מושב במחלקה הראשונה משום מה. הוא ישן כל הדרך. הוא מתעורר באמריקה ומתבעס שהוא לא זוכר כלום מהטיסה. והדיילת המקסימה מלווה אותו לטיסת המשך. היה שיגי.

fantom

New member
אפרופו טיסות../images/Emo47.gif

לפני המראת מטוס בריטיש איירוויז מבקשת הדיילת מכולם לחגור חגורות. אחד הנוסעים שואל אותה מדוע חייבים לחגור. עונה לו הדיילת: "אם תהיה תאונה, כל מי שלא יהיה חגור, יעוף מהמטוס". שואל הנוסע: "ואלו שיהיו חגורים". עונה הדיילת: "הא..הם ייתרסקו למוות".
)

judyr

New member
האמת....

וואלה לך מתאים בדיחות על דברים כאלה חחחח

ben_holland

New member
ואצלי...

טיסה מישראל לאמסטרדם, TRANSAVIA, חברת צ´רטר של KLM ,והטייס מודיע, אחרי עיכוב של שעתיים וחצי!!! שבגלל בעיות טכניות חסרות 35 ארוחות והוא מבקש מתנדבים שלא יאכלו... אני וחבר שלי היינו הראשונים להתנדב אז קיבלנו במתנה בקבוקוני אלכוהול.. לזה אני קורא שירות!!! חחח ובגיל 10 דוד שלי עשה לי הפתעה ולקח אותי "לראות" מסוקים בשדה תעופה בהרצליה רק שבמקום לחזור הביתה באוטו, חזרנו במסוק שנחת לי ליד הבית (מושב, אתם יודעים...). באותו יום נשבר שיא גינס בכמות קיא שיכולה לצאת מילד בן 10...

למעלה