חוויות מהצפיה בסרט

סידיוס

New member
חוויות מהצפיה בסרט

אין ספויילרים. אני כל כך אהבתי את הסרט, אבל אני לא מבין במה חטאתי שלא יכולתי להנות בו כמו שצריך... חווית הצפיה בקולנוע הזהב בראשל"צ, ביום חמישי 18:30 הייתה פשוט זוועה.... הסרט התחיל באיחור של 20 דקות, והסאונד בכלל לא היה מרשים, הכל היה איכשהו שקט מדי, לא בומבאסט, ובשם הפורס :) מי מביא ילדים בני 2 איתך לסרט שכזה ?!?! "אבא אבא, מתי הוא יפצע?" פשוט מעצבן !! אבל בסוף פשוט התרגשתי, הרגשתי צמרמורת בחצי שעה האחרונה של הסרט.... אם גם אתם נתקלתם בדבר שכזה... ספרו לי נ.ב: הסאונד הטריד אותי במיוחד.... זוועה...

the sith

New member
היי גם אני הייתי שם אתמול!

איזה עצבים זה היה הייתה שם איזה ילדה שהתחילה לבכות והכל זה היה מעצבן והסאונד באמת היה די דפוק! חבל...

סידיוס

New member
אני הייתי

הבחור עם החולצה הזוהרת.... פאק כל כך התעצבנתי... חחח וגם הרגעתי כל פעם את החברים שלי, שגם עשו רעש :( למרות שכולם ממש אוהבים מלחמת הכוכבים. למרות כל הבעיות והחרא הזה אני נורא נהנתי, ומחכה להדליק את הסרט הזה בפול ווליום ברמקולים של 5.1

the sith

New member
אה כן וגם

הכסאות היו קרועים משהו הכתוביות של הסרט שהתחיל באיזה 7 במקום 6 וחצי התחילו מאוחר בהתחלה היו צעקות הכל היה מלוכלך והייתה איזה אישה עם פלאפון שכל שניה הדליקה אותו ועשתה רעש וזה גם האיר את כל האזור! טוב נו ביום שבת אני הולך עם חברים לסרט שוב במקום אחר נקווה שיהיה יותר טוב.

evil i

New member
הייתם צריכים לבקש החזר

גם ברחובות הכתוביות איחרו לבוא. אבל אם יש באולם בעיות טכניות (הסאונד אצלנו היה מעולה. והסרט התחיל בזמן) זה לא אשמתכם. הייתם צריכים לקרוא לסדרן ולאיים עליו שיחזיר לכם תכסף או שיתן זיכוי להקרנה חוזרת.

Darth Tomer

New member
אני הייתי ביהוד

בקניון סביונים... היה בסדר חוץ מזה שהתרגום לכתוביות הצהובות בתחילת הסרט התחיל רק שהכתוביות נפסקו, וחוץ מזה שישבו לידי 3 ילדים קטנים מעצבנים שכל הזמן דיברו...

winterelf

New member
אכן הכתוביות...

איחרו, כשהתחיל הכתוביות באנגלית על episode 3 לא היה כתוביות בעברית (לא שהייתי צריך P:) אבל הם הגיעו ממש בסוף לקראת סוף הכתוביות באנגלית על אפיזודה 3... אני ראיתי בב"ש, בכול מקרה, הם הריצו את הכתוביות מהר כי כנראה שמישהו שם שכח או שפשוט ככה זה! בכול מקרה, כול האירוע המוזר ממש פרח מזכרון מכיוון שה 10 דקות הראשונות של המלחמה בכוכבים פשוט ריתקה אותי לכיסא! החזרתי פופקורן ביד שהתכוונתי להכניס לפה, ואחרי שנגמר הקרב (בערך 10 דקות) פתאום אני מסתכל ומבין שנשארתי באותה תנוחה 10 דקות בלי לזוז... מטורף!

למעלה