חוויות מהצופים

אוי אוי אוי

מה הקטע!?!? נכנסתי וכולה כתבתם על איזה פעם שהיית צריכה פלסטר ולא נהנת....... ואני הייתי בבני עקיבא ולא נהנתי...... !!!

אני קראתי להכל והתגובה שלי היא כזאת

קודם כל: אני ירושלמית אני בכיתה ט'-חמשושית ואני בצופים. כן כן את מדברת עם מישהי שהיא מהנהגת ירושלים.... אז לפני שאת באה בטענות אולי פשוט תביני- המסגרת הזאת לא מתאימה לך.... לא הבנתי מה הייתה הבעיה עם המדריכה והמסלול... זה מסלול.אתם הולכים. מממממממממממממממממ עכשיו בתגובה להודעה שפתחה את השיחה: זה מקרה אחד. את ממש מכלילה.וזה לא בסדר.... נכון שהמדריך לא היה בסדר,אבל זה מקרה בודד,דרך פתרון של מדריך אחד(שלא היה בסדר) מול התנהגות של מדריכים רבים אחרים שאני בטוחה שהיו פועלים לפי הערכים וההנחיות שהמרכזים והראשגדים שלהם נתנו להם. לא חושבת שיש לי עוד מה להגיד. כי כל מה שאני אגיד לא ישנה לך....... רק איזה שבט זה היה? נעם שבט מצדהההההההה הנהגת ירושלים! צופה גאה (בדרכ....חח)

כן קראתי

מה את חושבת שאני אנפלבטית!(איך שלא רושמים את זה) טוב זה שאני לא יודעת איך רושמים תמילה לא קשור!!!!!1 אז אולי לך צופים לא מתאים! ואם תסתכלי על הדברים הטובים בחיים תראי שצופים זה כיף!! אז אולי לך היה מקרה!!! כאילו שבמקמות אחרים בחיים לא קרו לך דברים!!! ואני בטוחה שכדאי שהסיפור יהיה יותר מעניין הוספת כמה דברים אקשן וזה! אז אל תגזימי...שזרקו עליכם אבנים! וגם אם כן מה הקשר לצופים אולי זה סתם ילדים תפוקים!

פרה גאה

New member
טוב....

אני לא מבינה מה היתה המטרה שלך בלשים את הדברים האלה פה... זה ברור שלכל דבר שקיים יהיו מתנגדים... כמו שהבנתי הצופים לא מתאימים לך וגם לעוד הרבה אנשים אבל יש הרבה אנשים שהצופים כן מתאימים להם ואת לא יכולה להגיד שבצופים אין ערכים וגם לשפוט את התנועה ממקרים יחידים שקרו לך וברור שקרו דברים כאלה לעוד אנשים אבל זה את לא יכולה לשפוט מזה את כל התנועה שכוללת עשרות שבטים ואלפי חניכים ומדריכים רק בארץ ... הדברים שציינת וצויינו בכלל בכל השירשור זה דברים שלא קשורים בתנועה או בערכים שלה וקורים בכל תנועה ואני גם לא יודעת באיזה שבט היית או מי הדריך אותך אבל הבעיה היא לא בתנועה עצמה ... זה כמו שאני אומר שהנוער העובד היא לא תנועה ואין להם ערכים רק בגלל שלפני חמש שנים שהייתי שם מישו שפך עלי מלא קטשופ (לא מומלץ!) זה יהיה אבסורד ... בקיצור את מלאה שטויות! הסיבה היחידה שניכנסת לפה היתה כדי לגרום למריבות ודיונים שכבר טחנו אותם בעבר כל כך... ואני אישית לא מבינה את הקטע ... יומטוב שיהיה לך

המחסנאי

New member
במילה אחת: מגזייייייייייייים

אוקיי קראתי את לשושת ההודעות ויש כמה דברים שאני רוצה להגיד. הדבר הראשון זה שאם מדריך אחד לא התנהג כמו שצריך, ואני מסכים שהוא באמת לא התנהג כמו שצריך וצריך היה להעיף אותו, זה לא אומר שכולם ככה. לא בתנועה, לא באותה הנהגה, אפילו לא באותו שבט. וגם השומר של הקניון לא עזר להם אז זה אומר שכל השומרים הם גם חארות? ובקשר לטיול.. בטח שלא הגיע לכם הפסקה ארוכה כי הלכתם לאט ובעצמך אמרת שהייתם פדלאות. אז לי לא נראה שמפדלנות (אם זאת המילה) נהיים עייפים והמדריכה שלך צדקה כי היא צריכה לעמוד בלו"ז. וגם מה זה הזבל הזה של הפציעות? אין מצב שהולכים לטיול בלי לראות מה הצבע של הדם שלכם. אני לא מדבר על דימומים, אבל שריטות או חבלות מסכנות קוראות לכל אחד, כל טיול. אני כשאני חוזר מטיול כולי מלא סריטות בגלל קוצים וכמה חבלות, בייוד בביכיים, כי החלקתי ונפלתי על אבנים. זה כאב אחוש שרמוטה אבל המשכתי ללכת.. אנשים שלא מוסגלים להתמודד עם זה באמת לא מתאימה להם המסגרת של הצופים.

dude girl

New member
מה הם בעצם רוצים????

לא רוצים להיות בצופים?! סבבה-אל תבואו.... אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבו שם, הם כנראה לא היו בצופים מספיק זמן כדי לדעת או שפשוט הם היו במקרים בודדים אבל כבר כתבו את כל זה.....אני לא חושבת שצריך לחזור על זה.... מה אני יכולה להגיד?! אל תבואו לצופים.....כנראה שאתם לא אוהבים או לא מבינים את מה שהצופים מעבירים... אני רק יודעת שאני נהנת בצופים-ואני עושה המון בזכות הצופים.

למעלה