חוויות מהפסטיגל

אדווהב

New member
יש לי כרטיס לפסטיגל!!!!!!!!../images/Emo23.gif

איזה כיף זכיתי מגוגו הערוץ בדיגיטל!!! איזה כיף לי אני הולכת לראות את סופי צדקה ואת יהודה לוי!!! אבל מה זה כרטיס יחיד.. מישהו אולי יודע איך אני יכולה לעשות את זה שניים או להוסיף כרטיס בחצי מחיר משהו עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M a r y J a n e

New member
../images/Emo6.gifהיי ! אני חדשה כאן !../images/Emo6.gif

אני בת 15 עוד מעט ומשלשום אני מעריצה את יהודה לוי (שלשום הייתי בפסטיגל והצבעתי כמובן לשיר של יהודה לוי שהיה מדהים !)

../images/Emo65.gifחויות מהפסטיגל../images/Emo65.gif

היום הייתי בפסטיגל... וואי יהודה כזה מהמם!!! היו שני חלקים:חלק ראשון שהוא כמו מחזמר כזה יותר לילדים(הייתי עם אחותי בת 9 וגם היא לא נהנתה-חוץ מהשיר של יהודה כמובן) ויהודה היה כזה מאמי!!!!בהתחלה הוא היה בתוך מין אוהל כזה של קירקס ולא ידעו מי בפנים אבל אז הוא התחיל לדבר כאילו בפלאפון וכולם התחילו לצרוח ואח"כ הוא שר ויש לו קול מהמם!!!!(כאילו לא ידענו קודם!!!)והוא קיבל הכי הרבה מחיאות כפיים... והוא היה אמור להיות בלש, אז מישהו אמר לו:אתה יודע בתור בלש אתה מה זה חתיך!(מה שנכון נכון)והוא כזה עשה:תודה...עם תנועה מה זה חמודה לא יודעת איך להסביר.... אני ישבתי דיי רחוק לכן התמונות לא יהיו כ"כ ברורות
אבל אין כמו הדבר האמיתי... בהפסקה אני ואחותי הלכנו ממש קרוב לבמה וחיכינו לו...בחלק השני ישבנו ברובו ממש ליד הבמה וראינו אתו ממש מקרוב והוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כוסון מהמם והוא היה עם החולצה השחורה הפתוחה המיתולוגית שלו(שבה הוא נראה הכי טוב). אחרי כמה זמן הסדרנים העיפו אותנו למקומות אבל אני ואחותי ישבנו במקומות אחרים שהיו ריקים והם היו הרבה יותר טובים....היה שיר אחד שכל הכוכבים שרו אותו ויהודה היה בצד שלי(כי זה היה באיצטדיון)אז כל הזמן העפתי לו נשיקות באויר והוא כזה קלט אותי, חייך ועשה לי שלום!!! איזה מאמייייייייי ובסוף הוא הצטלם עם ילדה אחת ואח"כ במשך חצי שעה חברות שלה "עשו לה אויר" עם דפים כי היא כמעט התעלפה...והוא היה כזה מאמייייייייייייייי הוא ממש כוסוןןןןןןןןןןןןןןןן ובסוף בשיר הקטשופ הוא קפץ מה זה גבוה והחולצה נפתחה לו עוד יותר
והיה שיר שהוא שר באנגלית בסיגנון מייקל ג´קסון...איזה מאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ויש לו גוף ה-ו-ר-ס.... טוב, אני הולכת לשתות כוס מים...משום-מה חם לי...

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הייתי היום בפסטיגל!!!!!!!!!! אמאלה אין לי אויר!!!!!!!!!!!! איך יהודה נראה, סוף הדרך!!!!!!!!!!!!! וואי איזה ממי! איזה נשמה!!! הוא הסתכל עליי! הוא חייך אליי! הוא שם לב שאני קיימת!!!!! אאאאאאאאאאאא היו לי כרטיסים בשורה בסוף בסוף, ובשיר 6 עברתי קדימה, וישבתי מה זה קרוב!!!!!!!!!! הוא היה רוב הזמן עם הגב אליי :( אבל פעם אחת הוא הסתובב והסתכל עליי!!! רק עליי!!! איזה חמוווווד וואי היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתם צריכים לראות אותי צורחת!!! ילדה קטנה ברחה ממני!!!!! וואי הוא כזה מווווווושלםםםםםםםםם אאאאאאאאאאא ותראו את החתימה החדשה שלי...

SofyTofy

New member
חחחח.. ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

זהירות... אנחנו פורום מסוכן...
ברוכה הבאה. תהני.

1טופיפי

New member
נכון, יהודה היה כזה כוסון!!!!!

איך הוא שר את השיר באנגלית!!!!!!!! איזה מאמי!!!!! הצלחתי לשבת שורה ראשונה אז כל הזמן צעקתי לו ועשיתי לו שלום..., אני לא יודעת אם הוא קלט אותי אבל מתי שהוא, הוא עשה לי שלום... אני מקווה שזה היה לי! הוא היה כזה כוסון!!!!!!!!... גם בחלק שאני הייתי אז את יהודה אהבו הכי הרבה, כל הזמן מחאו לו כפיים!!!!!... אני מתה עליו
!!!!

חזרתי! וגם אני הייתי בפסטיגל! תקראו

היי לכולם, מה קורה????? בכל מקרה, אני הייתי בפסטיגל אתמול עם חברה והיה נחמד. באתי בעיקר בשביל סופי אבל גם בשביל חל קמשאר האומנים. היה סה"כ נחמד...אבל התאכזבתי מהפסטיגל, לא היה כזה מעניין ובהתחלה היה ממש משעמם, השירים היו זיפתים, לפחות חלק, הישירם המוצלחים היו של: סופי, יהודה לוי, וליאור נרקיס, כל השאר...ממש לא! כל הזמן רק חיכיתי שסופי תופיע כבר עם "אהבה אמיתית" וכשהיא הופיע הייתי כמו ילדה קטנה מתלהבת, איזה צחוקים איתי
נהנתי מאדדדדדד מהקטעים האחרונים שכבר כולם מופיעים, גם עם עוזי חיטמן וגם בשיר הקטשופ הייתי בכלל היסטרית, ורקדתי במושב שלי את הריקוד ואתם רואים את כל הקהל האדיר שהיה שם בהיכל הספורט גם רוקד את הריקוד במושבים, מחזה מדהים, וישבתי בשורה ראשונה, ראיתי הכל מצוין!!!!!!11 הכרטיסים שלנו היו בשורה 18 בכלל, אבל שינינו את זה ונתנו לנו להכנס, איזה מזל, אל תשאלו כמה שנהנתי!!!!!! לא הייתי ממש ממליצה על הפסטיגל אבל אולי ילדים קטנים יותר היו נהנים, אמרו פה גם שלא נהנו כ"כ מהפסטיגל, אז זה לא רק אני. יהודה, ליאור סופי, כולם היו אחלה, סה"כ נהנתי אפשר לומר!

הא וחזרנו עם סופי מהפסטיגל! מדהים!

מדהים כי מי חשב שיצא לי בכלל לדבר איתה, בסוף סופי לקחה אותי ואת חברה שלי הביתה לרמת אביב. איזה קטעים!! היא נשמה

יו איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה לי אין חברים מפורסמים?אני יודעת מה תגידי לי עכשיו-לא,אז מה אם היא מפורסמת,זה בכלל לא משנה.......אבל תודיעי שזה נורא מגניב!

היי אורנית...אני מבינה אותך 100%

ולא ממש הלכתי להגיד לא האמת. כי את יודעת שאני חולה על סופי ואני כבר מכירה אותה והכל אבל עדיין אני תמיד תמיד מתרגשת כשאני רואה אותה ואני תמיד מאושרת כשאני איתה בכל מצב.
מתה עליה מה לעשות. אני בכלל נדהמת שהצלחתי להגיע אליה ולהיות איתה בקשר, ואני מודה לאלוהים (או לא יודעת מה כי אני בעקרון לא מאמינה ב-ה´) על ההזדמנות הזאת, זה מדהים אותי מחדש כל פעם ואני מאד מעריכה את זה. סופי היא בחורה זהב, אני אומרת לך, אין כמוה וזה כיף מאד מאד להכיר משהו מפורסם. בכלל, לראות מקרוב את כל הערצה הזאת, זה תמיד עניין אותי מאד, עם סופי אני זוכה לזה.

pompii

New member
אני היחידה שלא היתה בפסטיגל?!../images/Emo13.gif

כולם מספרים חוויות ורק אני לא איזה בושות
דווקא היו לי שני כרטיסים שאמא שלי קיבלה מהעבודה אבל בדיוק באותו יום צץ לי משהו אחר אז נתתי לבני דודים שלי
בכל אופן, אני שמחה שכולכם נהנתם ואני בטוחה שהיה יפה! ספרו עוד חוויות אם יש לכם

אתי 15

New member
גם אני לא הייתי../images/Emo7.gif למרות שיכולתי

אבל לא נורא שאתם מספרים זה נראה כאילו אני שם חחחחחחח. טוב אני שמחה שנהנתם ואני יכחה לפורים כדיי לראות את זה בטלויזייה

למעלה