חוויות מהפסטיגל......

חוויות מהפסטיגל......

אז ככה..... שעה 14.30.... על מונית את הילדים מעמיסים בלית ברירה נוסעים עם כל המצב הביטחוני...בררררררררר ממש מפחיד אני אומרת לבעלי: ת´שמע אני ממש פוחדת ללכת לשמה הוא: תרגעי יהיה בסדר רק שהילדים יהנו קצת... אני: כן הם יהנו....ואני התענה...הפחד הורגגגגגג הוא: טוב תקשיבי יא מרוקאית...תיהי רגועה...תפקחי עינייך אני:שוב אתה מתחיל...?....אני לא רגועה?.. הוא:טוב אל תתחילי...לנסות לפתח מריבה כדי שתיהיה לך סיבה לומר לא הולכת... אני:אוףףףף טוב.....אין ברירה הולכת... הוא:תפקחי את עינייך אם תרגישי לא נוח ....פשוט תקומו ותלכו.. אני:מעכשיו לא נוח לי...אולי תלך אתה.... הוא:חחחחחחחחחח את ....נראה לי רק רוצה את הצ´ט...בגלל זה הכל חשוד בשבילך חחחחחחחח אני:טוב שוב....יאללה נוסעים היה אחלה.....היה פשוט יפה נהנהנו מאוד.... היתה אחלה הופעה והתפאורה...ממש מקסימה הילדים נהנו....ואני גם למרות כל החיישנים שלי... שכל הזמן קיפצו כמו חיישנים... כולם היו אצלי חשודים [רבאאאאאאאאאאאאק איך אפשר להיות רגועה??. במצב הביטחוני הקיים.... כל האולם היה מלא שוטרים וגם בחוץ.....ממש כאילו הגענו לקו האש.... אבל סך הכל היה יפה הגענו הבייתה מרוצים אך עייפיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עוףףףףףף../images/Emo140.gif

הם בטוח יהנו היתה הופעה ממש יפה והביאו גם זמר אורח בנוסף... את עוזי חיטמן ששר שירי ילדות שהזכירו לי נשכחות שיבלו ויהנו ויחזרו הבייתה בשלום

למעלה