חוויות מהעדלעידא

ע זי

New member
../images/Emo12.gif

מעולם לא הייתי בבליינד דייט. לא מתכוון להתחיל בגילי המתקדם. אבל אם תחשפי את עצמך...

../images/Emo12.gifמה אתה רוצה לדלג על הדייט

ולקפוץ ישר ל #@*%$)##%##?

ע זי

New member
כמו שכבר כתבתי.. פגישות עיוורות

הן לא כוס האספרסו (אופס.. כוס התה) שלי.... שלחי תמונה.. אני מבטיח לשמור אותה לעצמי

ממה מיה

New member
חזרנו עייפים ולא ממש מרוצים...

כהרגלנו מאז הצטרפות התאומים למשפחה הגענו באיחור ומהצד הלא נכון. התהלוכה יצאה לדרך ואנחנו מאחוריה. היה קשה לתמרן עם העגלה הגדולה על דרך החתחתים אז עלינו על הכביש וכשהגענו סוף סוף לתהלוכה ראינו מגן דוד אדום, נזכרתי באמנון מרגלית שכתב שהוא שם ואמרתי שנחמד יהיה להציץ ולומר שלום, אחרי לחיצת יד לבבית ננזפתי על ידו: "את צריכה להיות עם העגלה על המדרכה.." אבילה וחפוית ראש עליתי חזרה למדרכה וניסינו לפלס דרכנו בין ההמונים. הגענו להר השלג - או יותר נכון הר הבוץ, איתן לא ממש הבין מה ההתלהבות וויתר די מהר. הגענו למתקנים המתנפחים - לכל אחד תור עצום. וכמו בכל תור ישראלי יש נדחפים. הגדילה לעשות אחת האמהות, כאשר העיר לה אחד ההורים שהבן שלה נדחף היא ענתה לו " מה אתה סדרן פה ? " לא יאומן החוצפה הישראלית. שולחנות היצירה היו חביבים, היה מספיק מקום כל הילדים אבל זה נגמר די מהר. חשבנו להישאר להופעות אבל אז שני תינוקות בני חודש וחצי העוררו משנתם וצווחו בקונצרט רעב ויחד איתם הגדול. הרגשנו שזה כבר למעלה מכוחותינו ופרשנו...

מותר גם קצת לקטר../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

עדלאידע ברמה נמוכה ומטה...חוץ מהילדים המתוקים שיצגו את בתי הספר השונים והחוגים,לא היה כלום
שום אטרקציה מיוחדת
נראה לי שלא השקיעו שקל אחד במצעד.היה מרגש לראות את הילדים
אבל ציפיתי ליותר... היה כייף לראות פרצופים מוכרים
והכי כייף שבנג'י בא
{כי סינג'רתי אותו לצלם את הבת שלי
} תודה בני
תמונות מקסימות

chili3

New member
צודקת, גם אני חשבתי שישקיעו יותר

דימיינתי בובות ענק ורכבים מעוצבים. לא נורא, נהנתי לפגוש את כולם

ככה היה אגב כל השנים...

באמת התפלאתי על הדלות של המצעד
כל שנה היו בובות ענק,ליצנים,להטוטנים,רכבים מיוחדים...מוזר שהשנה לא היה כלום
ואיפה הר השלג שהבטיחו

chili3

New member
דווקא את ההר מצאתי, אבל הוא היה

נראה יותר כמו הר בוץ
שמו אותו על אדמה, אז את יכולה לתאר מה היה שם

א י ו ש י

New member
העיקר 10 שנים למודיעין, חשבתי מי

יודע מה יהיה לא נורא היה נחמד בכל מקרה

Neta558

New member
אם ככה נראה הר שלג

עד הקיץ אפשר לסדר למודיעין חוף ים. נא להתייצב ביום ראשון בבוקר עם בקבוק ליטר וחצי מים כל אחד (אין צורך ביותר מעשרה אנשים).

מאמיה

New member
אפשר עוד קצת קיטור?

הגענו בדיוק עם תחילת התהלוכה מהכיוון של עמק יזרעאל. אי אפשר היה לעבור לצד השני של הכביש בשל התהלוכה. ניסינו להתרחק מההמון שבאזור הכיכר והצפיפות על המדרכה ללא יכולת להתקדם כמעט גרמה לנו להעצר בפתח של אחד הבתים. שם זכינו למעט אויר והצלחנו לראות חלק מהתהלוכה. מאוד מאוד רצינו לעבור לצד השני לאיזור הדשא והדוכנים כדי לקנות משהו לשתות - אבל אי אפשר היה עד סוף התהלוכה. וכשהיא נגמרה סוף סוף (מצטערת - ממש חיכיתי לרגע) נדחפנו לתוך התור כדי לקנות שתייה, קנינו למרות המחיר המופקע של 10-ש"ח לבקבוק, וניסינו להנות מהחוויה. מה לעשות - אני לא מצליחה להנות מהחוויה של הידחפות בין אנשים עם שני ילדים קטנים אז אחרי 5 דקות קנינו בלון הליום וחזרנו הביתה עייפים ומותשים. חוץ מזה אני לא מבינה את הקטע של הבאת 3 מתנפחים בשביל אלפי הילדים שרוצים לקפוץ עליהם. אני עוד פחות מבינה מי מוכן לעמוד בתור בשביל זה ולתת לילדיו להירמס בין הילדים הקופצים. לא ראיתי את הר השלג אבל זה נראה לי אותו סוג של מתכון לא מוצלח. זה כנראה המחיר שצריך לשלם כשהעיר כבר מאוכלסת באנשים. הרבה יותר נהניתי מהשנים בהם הכיכר היתה כמעט ריקה בזמן ההופעות. אבל אז היתה פחות אוירה של חג. אז כנראה לכל דבר יתרונות וחסרונות משלו.

Neta558

New member
זה באמת היה מרגיז

שאי אפשר היה לעבור, אם כי אני לא רואה איך יכלו לפתור את זה. בכלל, השנה נראה שכל האירוע היה יותר בשביל הילדים שהופיעו מאשר אלה שבאו לצפות. בדר"כ חוגגים לעיר ביום העצמאות, לא? מחכה לנו עוד בלגאן של חגיגות עשור בקרוב..

מצטער, אבל ה"נזיפה" היתה במקום

צודקת שהיתה מהומה, צודקת שהיה עמוס אבל זה ממש לא תירוץ לרדת עם עגלה עם תאומים ולהסתובב על הכביש בין מכוניות נוסעות. צריך להבין שמהגובה של האמבולנס אני לא רואה עגלת ילדים או ילדים בכלל ומאות הורים ירדו לכביש עם ילדים ממש לפני הגלגלים שלי ונאלצתי להשתמש ב"באזר" כל זמן העדלאידע פשוט כדי לא לדרוס בשוגג אף אחד. האמיני לי שזה היה רק לטובתך ולטובת הילדים . אין לי שום בעיה שתלכו על הכביש כל עוד אין רכבים !!!

למעלה