חוויות מהסילבסטר...

טאלנה

New member
חוויות מהסילבסטר...

היו אצלי אנשים... היה ממש נחמד... ולכם?

yellow cheese

New member
חוויות? טופ ../images/Emo9.gif

הייתי במסיבה של שירה ירון עם כמה חברים-היה מעולה! ירדנושקה- היית גמורה! גם איתי קרן! טחחח..היה מצחיק לראות אתכם נופלים.
אח"כ הלכנו לאיזה רבע שעה (כן..חרא!) לקן-הייתה אמורה להיות לנו מסיבת סילבסטר לבוגרת, לא הייתה בסוף מפאת חוסר מוזיקה ואנשים שיכורים מידיי. הקומונרים ´קצת´ התעצבנו והלכנו משם חזרה לבית של שירה. בסביבות אחת וחצי(?) הלכנו לבית של חברה שלי והזמנו מגש של
אחרי שעה של חיפושים על פיצרייה שפתוחה 24 שעות ועושה משלוחים. הזמנו פיצה-היה טעים
ואז בסביבות שלוש לקחתי מונייה הביתה.
HAPPY NEW YEAR!!! לכולם!!!

blueman1

New member
חוויות!!!

לי היה סילבסטר בן זונה. אני הייתי עם חברה שלי והיא הפתיעה אותי בארוחת ערב והיה בן זונה עד עכשיו לא יורד לי החיוך.

alter ego1

New member
תגיד לי...

אתה לא מסוגל לתאר משהו בצורה אחרת?? אתה חייב להדגיש שכל דבר שמוצא חן בעיניך הוא "בן זונה"?!

blueman1

New member
אני לא מתאר כל דבר

כבן זונה רק את זה כי זה ממש מצא חן בעיני

alter ego1

New member
גם לקרוא קשה לך?

כי זה בדיוק מה שכתבתי. כל פעם שמשהו מוצא חן בעיניך אתה קורא לו בן זונה.

blueman1

New member
לא אתה לא הבנת אותי

אני אמרתי שלא כל מה שמוצא חן בעיני אני אומר בן זונה רק את זה כי זה ממש אבל ממש מצא חן בעיני

alter ego1

New member
אתה רוצה הוכחות?

תעשה חיפוש, תחת בן זונה. תראה כמה הודעות עם השם שלך תמצא. עזוב, לא משנה...תתבטא איך שבא לך, זה לא ענייני.

eranmc

New member
איתי קרן בכיתה שלי

וירדן זאת ירדן בוזגלו (להירגע היא לא ערסית)?

yellow cheese

New member
דהה...

ירדן (כפרה נשמה בובע) בוזגלו- כותבת גם בפורום! ישתבח שמה! טחחח

eranmc

New member
ירדן החברה הכי טובה שלי בעולם!

ואני החברה הכי טובה שלה בעולם! ואנחנו החברות הכי טובות בעולם! *עושה קולות של צפונית*

eranmc

New member
וואי חברה שלי סידרת את המחשב?

מחר יש לי צו ראשון תמסרי למורה עם האלרגיה במפשעות

Unblessed

New member
היה המוווווווווון אלכוהול אצל שירה

בערך כל מי שבא הביא איתו בקבוק ואם אני לא טועה זה מה ששירה ושיראז מצאו אצל שירה בבית יום אחרי: 7 בקבוקי אלכסנדרוב, 8 או 9 בקבוקי וודקה תות, בקבוק של וודקה מלון, בקבוק קוניאק ושימו לב - אפילו בקבוק שמפניה אחד... ולא לשכוח שרביד הצליח לשבור בקבוק וודקה תות על הרצפה... בזבוז של אלכוהול טוב... אבל היה מצחיק...

DEATHRUCTION

New member
אהההה..

מטאל טיל דאון.... הלכתי אחרי הביוטוף שלי והייתי בבית 10 דקות.... להבות היו מסריחים! להרצוג יש גיטריסטים בני זונות.... סיטרה ממש טובים! ודיטורטד זרקו עלי מקלות של תופים בסוף ההופעה! חזרנו ב 5 בערך אחרי שרותם שחכה את התיק שלה.

Superdror

New member
ד"א, איך היה בפורום ?:)

במחשבה שנייה אני קצת מצטער שלא יצאתי, אבל לא נורא
אולג יספר חוויות

oleg_kh

New member
עזוב אותך בחייך ../images/Emo122.gif

חחח בפורום עצמו היה מפווווצץ וזה נראה כמו מסיבת חמשוש (כולם שם היו בני 17-18..
) אבל מסיבה בת זונה. ב-BIG המסיבה נגמרה באיזה 3 ככה אחרי שנשרף שם ארון החשמל

קומיקס

New member
בביג המסיבה נגמרה ב-4 וחצי...

כן באמת נישרף ארון חשמל היה מפחיד כי התחילו להגיע משטרות ומכבי אש... והעיינים של כולם צרבו אבל לא נורא לא שלמתי כרטיס... אה ואגב לדעתי הפורום לא עשה כ"כ הרבה כסף משום שראיתי מספר רב של ילדים מחליפים את החתימות על הידים דרך הדבקה מיד ליד המון המון שבאו לקנות כרטיסים נכנסו בחינם...

למעלה