חוויות מהמפגש:]

../images/Emo220.gifבדוגרי אפחד לא ירקא את זה..

ככה.. בואו אני אספר לכם.. אני ולישי.. קמנו לנו לא יודעת מתי לישי קמה אז לא חשוב.. יצאנו מהבית ב11:40 לכיוון התחנת רכבת ביבנה..אחרי 40 דקות הליכה..אנחנו מגיעות לתחנה קונות כרטיסים.. בלה בלה בלה.. ברכבת שיחקנו קלפים ומישהו הסתכל עלינו וכאילו ניסה לקלוט מה אנחנו משחקותXD מממ.. הגענו לתל אביב ב13:05 ככה.הלכנו לטאוור פגשנו את נוי אחרי זה ירדנו למינוס 4 ואז השומר הזונה הזה(שטוען שהוא אח של האיך קוראים לו נו)ממ בלה בלה בלה..אחרי זה מעיין ורן וממ שיט ברחו לי השמות של השניים(הם בפורום לפחות אחד מהם אז סלחו לי) הגיעו(חמודות!!)ובלה בלה בלה..גילינו את הפאקצתיות במעיין(מוחעחע עם סקיניXD)ממ אחרי זה מיכלי(3>)רענן וברי הגיעו..רצתי למיכלי החמודה הזאת..(התגעגעתי אליך כל כך!!)ממ.. אחרי הרבה הליכות הביאו את הדיסקים אודות לדוויק(אבל לא..הוא לא יבוא לומר שלום!!אה?!ככה?!שונא אותנו..לא נשכח ולא נסלח...אתה יודע איך שירה התבאסה?!)בלה בלה בלה שיטים שיטים שיטים..אממ..הלכנו לאכול.. בלה בלה בלה..צחוקים.. ואז..ברי ורענן בנו על ללכת..מיכלי ורענן הלכו להם מכות(היה מצחיק)ממ..בלה בלה בלה..אממ...אחרי זה השניים הלכו.. ואז מיכלי נשארה בעזריאלי ותפסה לה רכבת(מיכלי אני כבר מתגעגעת!!)וממ..אני לישי מעיין רן ונוי הלכנו לנו לסנטר.. אגב..בדרל בעזריאלי ראינו עוד אנשים הפורום אבל אני לא הכי זוכרת שמות בעצם כן..איילת(?)ממ...סתיו(היא בפורום?!)נועם((?)ועוד נועם(?)בלה בלה בלה..זזנו לסנטר..הזה מצחיק.. הלכנו לפגוש שתי חברות שלי(מתיו ופיגי3>הכוסיות היו בדייטXD)בלה בלה בלה..הלכנו התחנגלנו בתומר..חזרנו לעזריאלי..(אחרי שעה ככה)ממ.הלכנו לקנות כרטיסים לרכבת חזרנו בלה בלה בלה..נפרדנו אני ולישי עלינו על הרכבת...בלה בלה בלה..חפירות על ידי לישי(XD)אה...ואז היתה לנו שאלה איך קוראים לנהג של הרכבת!היא טענה קתר..אני לא טענתי..בסוף היא עושה למישהו כזה"סליחה איך קוראים לנהג של הרכבת?""קתר""אה אוקי סורי על השאלה המפגרת הזאת פשוט התלבטנו"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"כן שמתי לב"XD בלה בלה בלה.. הגענו ליבנה.. אחותי לקחה אותנו.. עכשיו.. נכנסנו לאוטו והיה שם ידיד של אחותי..והתברר שלישי מכירה אותו(אוקיXD)בלה בלה בלה..אחרי נסיעות נורא נורא ארוכות ביבנה החזרנו אותה הביתה..ואז שירן החזירה אותי עד הבית(לישי לא כמו שהיא אמרה שהיא תוריד אותי בכיכרXD)ממ..וזהו..עכשיו אני בבית..כבר הספקתי לארגן את התיק לטיול(בגדים נעליים וזהו בדוגרי)נישאר לי להכניס מים וזהו.. ואני מוכנה לטיול=] אז שיהיה לי טיול מהנה!!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אהובתי היפייפיה3>

כלכך התגעגעתי אלייך מאמי שלי
אנחנו צריכות להפגש יותר מאמי. ועד שאנחנו נפגשות,אנחנו צריכות להיות יותר ביחד.. סליחה שנטשתי, הייתי חייבת ללכת לטולי. אוהבת אותך פיצי קטנה שלי

l i s H A

New member
ממ בערך מה שדורין סיפרה..

אני לא הולכת לחזור על הכל זה מיותר ובמילא אף 1 לא יקרא.. חוצמיזה שממ אחותי בבית חולים היום[יש לה כנראה דימום במוח או משהו 8(] הייתי קצת מודאגת אבל באמת השתדלתי לצאת מזה ולא לחשוב על זה זה די הלך אבל לא הכי הייתי במיטבי...ניסיתי חח אז ממ סתם בכללי כזה תודה לכל מי שהיה כי זה באמת עזר לי. וממ זהו היה מאוד נחמד מקווה שבמפגשים הבאים נהיה יותר אנשים..יוכלו להגיע יותר אנשים ויהיה הרבה יותר פאנקרוק;] הצ'יפס היה פשוט עעעעעעעעללל רק שתדעו בא לי כלכך בטוב. וברי תודה על הענבים:) ממ זהו. 10Q again

l i s H A

New member
אה ותודה גם למעיין ודורין

על הצמידים:) חחחח אגב לכל מי שיודע מי אני או שסתם באלו תוסיפו.. [email protected] הב א ורי גוד איבנינג:) חחח

Xx MaayaN xX

New member
היה מגניב לאללה

אין לי כוח לכתוב הכל >< בקיצור- היה כיף D: ובונא דורין זהרי ממני!! שלך יהיה משו ורוד כמו אממ הגרב שלך
אני גם אציק לך ככה חוצמזה ורוד זה פאנק רוק!! ודי לצחוק על הסקיני שלי זה לא פקאציי!!!_()*^%$#@!~ הדיסק בנזונה!! לכו לקנותת

dweck2k

New member
באמת זה אחד הישנים

כי סקיני היה פאנק עוד בשנות השבעים. אבל עכשיו כל החברות אופנה התחילו לאמץ קודים של סבנטיז ותרבות שוליים, אז כל הפרחות הולכות עם זה. דוויק

דוויק שאלה לי אליך../images/Emo184.gif

לא נמאס לך לכתוב "דוויק" בסוף כל הודעה?
תעשה דוויק בחתימה
ואם לא,לפחות תגווןXDDD "דוויק ה-___"

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif כל הפריקים היו

הולכים עם סקיני בשנות ה70.. אפשר לראות תמונות אפילו בספר "אני, כריסטיאנה פ."
דוויק, היה לי מאוד כייף לאות אותך היום

amit712

New member
זה לא פקצי..

ניק ,הגיטריסט מהסטרוקס הולך עם סקיני תמיד

Frankielover7

New member
סקיני זה מממש לא פקצי.

דבר ראשון,למה להכל צריך להיות label? למה כשמישהי לובשת ורוד היא פקצה? אני לא מבינה את זה>> כאילו פאק. אני לובשת סקיני ג'ינס... הממ..לא זכורלי שאני פרחה. ><' [O: or am i?] וכן הדבר השני זה נכון שאולי יש חברות אופנה שאימצו את זה, ויש כאלו שעשו את זה פרחי. אבל בכללית, אני לא חושבת שזה פקצי.>> טוב שיהיה.

L o r a l

New member
סקיני ג'ינס?

אני הולך עם סקיני ג'ינס. זה הכי מגניב. רחב זה לא מגניב

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לורלי, אני אוהבת

אותך והכל אבל אני חייבת להגיד את זה... אעעעעעעעעעעע זה כלכך קוקסינלי ללכת עם סיקיני#^&*@%^*@$^*!%&!#^!@$ מילא בנות, אבל בנים?! דיי
לאן הגענו פור גאד סייק?]: אוףאוףאוף. טוב, רק בגלל שאתה יפה אני סולחת לך. תלך עם סקיני. מה גם שרחב זה הכי הכי.

fatbery

New member
אני גם הייתי הולך אם סקיני ג'ינס..

אבל כולי שמנמן אז לא נוח לי ...

Frankielover7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ביג'י וברנדון הולכים עם סקיניD:: ועוד 495345834 ילדים.

למעלה