היה מפגש?! אני ונוף באנו במיוחד מנהריה לעזריאלי........! היינו בעזריאלי מאחת עד כמה דקות לפני שלוש וראינו עוד איזה שלוש בנות שגם באו למפגש ולא ראינו עוד אף אחד, לא פורום, לא רענן ולא ברי! אני לא מבינה... איפה ומתי נפגשתם?! הסתובבנו בכ-ל עזריאלי ואפילו היינו בשתיים בטאור רקורדס (כמו שרענן אמר! וגם לא היה להם את הדיסק שלכם....) חשבנו שלא באתם! בהתחלה ממש התעצבנו... אבל עכשיו... עכשיו אני סתם מבואסת...... כיאילו באנו במיוחד!!!!!! אוףףףףףףףףף זה לא פייר!!!
גם אנחנו בהתחלה רק עלינו מ4- לטאור ובחזרה, איזה 123456789 פעם. אבל היה לי את המספר של מעיין, והיא אמרה שהם בגג. מצטערת :\ |פעם הבאה קחי מספר פלאפון של מישהו..|
פאק! פאק! זה כזה חרא! אתם בכלל לא דיברתם על הגג!!! אני נסעתי שעתיים הלוך חזור רק בשביל לראות אותכם!!! ולא ראיתי....! די !איזה שיט!!! אמרתם טאוור רקורדס בשתיים!!! תתאפסווווווווווווווווו
מנהריה ובאנו ברכבת עם עוד איזה ילדה שירדה תחנה לפנינו.... אבל הי! את לפחות מצאת את המפגש...! אני בעצבים כי נסעתי בשביל לראות את ברי ורענן ולא ראיתי וגם אין לי דיסק...
(חרפתי את נפשי בתל אביב וחזרתי עם טראומה קשה.... איזה שתי מסוממת לסביות נידבקו אלינו ואחת מהן רצתה לנשק לי ת'אף ואז היא חיבקה אותי ... איכס! עד שהצלחתי להעיף אותה...) איפה אני יכולה להשיג את הדיסק? אין בטאוור רקורדס...