חוויות מהמפגש...

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
../images/Emo127.gif

זאת הייתה הפעם הראשונה שלי שהגעתי לאיזשהו מפגש פורום ונהנתי מאוד... שמחתי להתאים פנים לכינוי ולידע ובכלל להכיר אנשים חדשים... היה מעניין לשמוע איך ולמה אנשים הגיעו לרפלקסולוגיה ומה זה שינה אצלם... הקטע של הטיפולים היה מאוד מעניין, שמחתי לראות טכניקות שונות של טיפול והזדמנות ללמוד דברים חדשים איך ולמה לשפר את הטכניקה האישית שלי... היה יום נפלא, אנשים נחמדים וארוחה טובה
אשמח להגיע למפגשים נוספים

csh018

New member
עדיין לא נמחק לי החיוך מהטיפול

שקבלתי אתמל מידע המדאימות של LCA. שוב תודה ולשאר החברים שהצטרפו פשוט חוויה מדאימה. אני מציא מפגש פורוםפעמיים בשבוע. חברה כל מי שלא מגיע פשוט מפסיד. להתראות במפגש הבאה. ולבסוף תודה ענקית לקסם שכינויה כך היא. תודה שלומי

avorly

New member
"אוך כמה שאני נהניתי.........."

פשוט אין לי מילים אחרות. ברצינות
קסם- פשוט מקסימה
אם לא היו מחכים לי, לא חושבת שהייתי מנסה ללכת.
מיכל- מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
שלומי- לפני הכל,
על הטרמפ. התאוששות איטית תשמר את החיוך לעוד הרבה זמן.
יוסף- האיש מאוחרי השם, ובאמת אחלה מטפל
. vca- האיש האחר, שמור על הייחודיות זה חשוב
. LCA- איזו עבודת ידיים .....ממש ריקוד
סימי- כמו הפעם הראשונה שנפגשנו, פשוט הדהמת.
והאוכל............. התפוצצתי
אם היו מגיעים כולם, גם להם היה מספיק, זה בטוח
וזכרו חברים - בפעם הבאה "היי צפונה" לחגוג 3 ימי הולדת, ואחד לאשתו של ... שמוזמנת לבלות איתנו יחד בעיקר בגלל המשותף לנו

חוויות..

הגעתי לקסם,עפופה..לחצתי ידיים לכל הסובבים ואני חושבת שלא עבר זמן רב עד שעשו לי מקום לשכב. אז אורלי התחילה עם רייקי נפלא ופתאום חזר לי הצבע לפנים במהרה. ואז מבלי שהרגשתי התחילו סבב טיפולים..זה היה מדהים..לראות כזה שיתוף,כזו הרמוניה..חיבוקים,נשיקות. ובכלל לא חשבנו שנגיע כבר באותו מפגש לטיפולים,זה מראה על הרבה דברים. צריך לבוא,לחוות את מה שקרה בכדי לתאר באמת את מה שהיה. אגב,כשהיגעתי הביתה (כבר היה לילה) הלכתי לישון,אחרי 4 שעות שינה החום עלה ל-38.8 אבל ירד אחרי שעתיים וזהו..אני בריאה. וירוס של פחות מ-24 שעות שהיה בו ה כ ל,זה מחזק את האנרגיה והעוצמות שזרמו שם. נהנתי כ"כ ופה המקום להגיד תודה,תודה לקסם הקסומה באשר את ,אורלי היקרה שסידרה אותי כהלכה,שלומי האחד היחיד והמיוחד,לסמויה שאם את קוראת אז את מדהימה,ליוסף בעל ידיי הברזל חחח,ל LCA שהקסימה אותי בנתינה הכנה והאמיתית שלה,ל VCA הצחקת אותי עם הנעליים ובכלל שיחקתה אותה עם הלבנה. אם שכחתי מישהו..אז אולי הוירוס לא עבר לי

../images/Emo28.gif תודה לכולם ../images/Emo24.gif

המשכתי להיות בעננים במשך כל הערב... ודרך אגב ניסיתי לשמוע את המשך הדיסק של הקערות הטיבטיות ונשברתי די מהר, זה באמת חזק. תודה שבאתם, היה לנו כייף לארח ולהכיר את כולם, האנרגיות המשיכו לרחף בחדר עוד כמה שעות אחרי שכולם עזבו והכי תודה על הטיפול הנפלא שקיבלתי... אגב, החלטנו שבפעם הבאה נזמין אתכם בחורף כי תנור דווקא יש לנו
ד"ש מקוני
ושבוע טוב!

vca

New member
שבוע טוב ותודות לכולם !

היה מרגש. אוסף של אנשים שמגיעים מקצוות הארץ השונות, נהנים שעות יחד, יוצאים חברים ויודעים כי זה קשר שימשך. היה כיף גדול !! אני כבר מחכה למפגש הבא. בברכת "נוסעים צפונה" שבוע טוב.

למעלה