חוויות מהמפגש

חוויות מהמפגש

חזרתי לא מזמן הביתה, ורציתי לפני שאני הולכת לישון להגיד
לזוזו על האירוח הנהדר, לטליאור והגולשת על הטרמפ ולכולכן שהייתן מקסימות כאלו. כל הכבוד לצפוניות שלנו: חן, מיצפיצית (הבטחת לנו שאת משנה מחר בבוקר ניק) ושמחל'ה שהגיעו במיוחד
.
למייקי ומנדליקה בניתוחים בשבוע הבא, מייקי שוב אם לא היית מפחדת הייתי חושבת שאת לא נורמלית. חלב וניל חברה מתוקה ומקסימה שלי, שמחתי מאד לראות אותך ותהיי בקשר. כל הכבוד לכל מי שהכינה אוכל כזה טעיםםםםם ומושקע אפילו שהרסתן לי את הדיאטה, לא נורא נסלח לכן. היה כיף ואמן שהמפגש הבא יהיה עם הרבה הריונות. מי שלא באה הפסידה.

זואילי

New member
היה לי כיף לפגוש את כולן

טרם נמצאה השקית האבודה של מיציפיצי. זו תעלומה גדולה. שאפו לצפוניות המקסימות על הגיחה למרכז. האוכל היה מעולה ואני ממשיכה להנות ממנו גם היום למרות שהעורקים שלי על סף סתימה מרוב מתוקים. אמן ואמן שבמפגשים הבאים נתלונן על צרבות ובחילות ועל עייפות גדולה כאימהות. בהצלחה לכל המנותחות ולאלה שמחכות לכל מיני תשובות על בדיקות. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים וקל.
דרך אגב, הטלפון שלא עניתי... זו השכנה הנבלה. הלכה להתלונן אצל הוריי. אבא שלי, כיאה לאריה חזק הביא לה שטיפה שתצא לי מהחיים ושתפסיק להתלונן והתלונן עליה בחזרה...
הציע לה לעבור לגור באי בלב ים.

זואילי

New member
תבואי בכייף

אני רק מחכה לראות אותה יוצאת מהכוך שלה כדי לצווח עליה כאילו הייתה איזו פקידה מהמינהלת של קופ"ח.

היה מפגש נהדר ../images/Emo24.gif

שמחתי להכיר את הפנים מאחורי הניקים
היה טעים ומלא בסיפורים מדהימים למרות שהגעתי באיחור ושמעתי רק חלקם... בואינג - הצלחת להמם אותי זואילי - כל מפגש אצלך ואיתך הוא כייפי בהחלט שבת שלום לכוווולןןןןןןןןןןןןן זוזו - סחתיין לאבא שלך ששלח אותה לאי בודד ואני עדיין מצטערת שיום לפני היא לא פתחה את הדלת עם הקפיצות
ה שלי

היה לי לעונג להכיר כל אחת מכן ../images/Emo24.gif

נהנתי ושמחתי מאד להכירכן
בכל מפגש כיף לי לראות איפה אנחנו היום ואיך הצלחנו להגיע לעוד מאובחנת/טרום מאובחנת וכפי שאמרתי יש גם את הסמויות שמקבלות מפה את הידע
כמובן יש עוד מה לעשות מבחינת הקמת גוף שיפעל בין היתר ל"הפיץ את הבשורה" ע"י שליחת נציגיו לבתיה"ס,לבסיסים צבאיים, למחלקות גניקולוגיות,למרכזים קהילתיים וכד' כדי להגיע לכל מי שצריך להגיע, אבל עד שנגיע לשם.. כיף לי כל פעם לראות שמגיעות לכאן נשים חזקות אשר משתמשות בידע שנצבר כאן ע"י כל אחת ואחת מאיתנו,שהופכות מקור תמיכה עצום אחת עבור השניהושמוכנות לתת כל עזרה שנדרשת מהן כדי להקל ולו במעט. זה אדיר,זה מחמם את הלב לראות כמה כוח יש לקבוצה וירטואלית אשר רבים היו סקפטים ביכולת שלה לתרום לקידום העלאת המודעות
שנדע רק ימים טובים, בואינג

nhmhphmh

New member
מצטרפת לכל השרשורים

היה מאוד מעניין ועונג להכיר כל אחת. זה באמת שונה שרואים את הפרצופים מאחורי הניקים. אני מודה שקצת חששתי מלהגיע אבל אני מאוד שמחה שבאתי כי זה עוזר יותר להשלים עם המחלה ולדעת להתמודד איתה יותר טוב.תודה רבה על הנכונות של כל הבנות לשתף ולענות על השאלות הרבות, אפילו השוליות יותר. לא הייתה לי הזדמנות להגיד זאת אבל אני מלאת הערכה לכל הבנות עם המצבים היותר בעיתיים ממני וצר לי שעברנו כל כך הרבה זמן של חוסר בטיפול יעיל בגלל מודעות נמוכה לנושא. אני מצטרפת לבואינג ואני באמת חושבת שצריכים להקים גוף רציני שיעזור לעוד בנות לא להרגיש לבד וגם להעלאת המודעות בקרב הקהילה הרפואית. ולעיניינים הבאמת קריטיים
: - השקית נמצאה - שכחתי אותה על השולחן ביציאה מהבית. זואילי אני אשלח לך תמצית רום חדשה למרות שתודי שזה היה שווה בשביל הפונדו. - בעקבות התלונות הרבות החלטתי לעברת את הניק שלי למיציפיצי -רק שאנ לא יודעת איך לעשות את זה וממש ניסיתי אז אני אשמח לעזרה בנושא.

maytalita

New member
נשמע מצוין! שמחה לשמוע שנהניתן! ../images/Emo24.gif

חבל שהתפספס לי....נו, מילא, בפעם הבא.. ומעכשיו מזמינה אליי (קריות) ספרו קצת חווית- מה עשיתן, מה גיליתן, עם מי התחברתן, מי הפתיעה וכו' וכו' שארגיש כאילו הייתי

talior3

New member
היי בנות חביבות

שבת שלום ונטולת כאבים לכולכן: שמחתי מאוד להכיר את כולכן אתן מדהימות, נהנתי מאוד מהמפגש ומההזדמנות שניתנה לי, מבטיחה לא להיות סמוייה יותר ולהשתתף יותר בפורום.

לולי72

New member
גם אני מצטערת שלא יכולתי להגיע

ואם יהיה מפגש בקריות, אשמח גם אשמח להגיע. נשמע שנהניתן מאוד.

היה מאוד מעניין ותודה לזוזו המקסימה על האירוח

יקירותיי
שמחתי להכיר אותכן,לשמוע שאני לא לבדי בסירה הזו,שיש עוד הרבה מה ללמוד ולשמוע ולהבין שאנדומטריוזיס הופך להיות חלק ממני בחיים האלו,ללמוד לחיות עם זה ולהתמודד ,ולא רק עם הכאבים ואת זה לומדים הרבה מאוד משיחות עם בנות שעוברות את זה כמוני. האוכל היה משגע,המתוקים אוף אוף ואוף...הפונדו היה מטריף ומשעשע,רעיון מדליק
לממתינה למתנה,שמחתי לראותך גם,אחרי המון זמן שלא התראינו,ומקווה לראותך בפעם הבאה עם בשורות משמחות ! המון הצלחה בהמשך הטיפולים מכל הלב. לא ממש קלטתי את השמות של כולן ומי זו מי,אבל לא אוכל לשכוח את הסיפורים שלכן ועד כמה שזה "עשה" לי את זה" במובן הטוב של המילה. זוזוווו,תודה לך על הכל,על ששתקת לנו שכולנו באנו עם עקבים חחח (באמת מסכנה השכנעעעע הזו) מייקי,את מאמיל'ה שתמיד תמיד תחייכי
לילה טוב לכולם! ונטול כאבים!

היה מפגש מהנה במיוחד

היה כייף להכיר את הפרצופים מאחורי הניקים ולשמוע את הסיפורים מהבנות ולהרגיש לא לבד בכל המצב הזה.
שהצלחתם להשכיח ממני את הפחד מהניתוח לערב אחד.
צ'יקן על
זה עוזר
לכל הבנות הנמצאות כרגע בטיפולים
לכל מי שתנותח בקרוב ולכולנו שתהיה רק בריאות
ו
לזוזו היקרה על האירוח הנפלא
. אוהבת אותכן מייקי

ha1231

New member
מצטרפת לתודות של ממתינה למתנה

ומודה מכל הלב לזוזו על הארוח ונחמד, היה מאוד כיף להכיר אותך, וכן את כל הפנים החדשות והישנות. היה כיף לראות את כולכן בנות יקרות. תודה רבה למיציפיצי על ההסעה, הגענו בשלום הבייתה והדרך חזרה היתה קלה. זוזו אני רוצה את המתכון של הסלט כרובית הוא היה מאוד מאוד לטעמי, רציתי לעשות אותו ביום שישי, אך אני אעשה ביום אחר אולי השבוע באיזה יום יש לנו כמה ימים של הדלקת נרות אז נמצא סיבה למסיבה. ושוב תודה.

chicken78

New member
תודות וברכות ../images/Emo23.gif

רציתי גם אני להגיד תודה לכולכן על החוויה החשובה הזאת, כן ירבו מפגשים כאלה! תודה רבה לכולכן שחלקתן מהניסיון ומהכישורים הקולינריים שלכן. היה לי מאוד מרגש לראות קבוצת בנות כל כך מגוונת ונהדרת! מקווה שכמה שיהיו יותר מפגשים נוכל להכיר יותר טוב (גם את אלה שלא יכלו להגיע וחסרו), וגם להספיק להגיע לדברים המעשיים- כמו איך להגביר את המודעות והחלפת מידע על מטפלים טובים ודרכים שונות שעזרו לנו לחיות יותר בטוב עם מצבנו. מייקי ומנדליקה- המון המון בהצלחה בניתוחים, שולחת מחשבות טובות ואנרגיה חיובית ובטוחה שיהיה טוב! (ושיהיה לבריאות מייקי, שמחה שזה עוזר ושתוכלי להגיע לניתוח מה שיותר רגועה. מאוד מאמינה שכשהראש רגוע גם הגוף מגיב ומחלים יותר טוב.) מיציפיצי- עם או בלי השקית הפונדו הזה יזכר עוד הרבה זמן, את חייבת להבטיח להפוך אותו למסורת במפגשים הבאים! זואי- כל הכבוד ותודה שארגנת את העניין, הכל בזכותך.. בהצלחה לכולכן, כל אחת עם הסיפור המיוחד שלה, ושנדע רק טוב!

מנדליקה

New member
איך הסתדרת עם המונית?? ../images/Emo13.gif

מקווה שלא התייבשת הרבה זמן.. חייבת להודות שאחרי הנסיעה איתך חשבתי בסופ"ש על רעיון החיים הבריאים והרגועים יותר, אני בטוחה שזה רק יכול להועיל. הבטתי לעצמי לנסות (בתור התחלה) ליישם את זה. תודה על הברכות. מבטיחה לעדכן.

chicken78

New member
אל דאגה

תוך 5 דק' עברה מונית, תודה על הדאגה ועל הטרמפ, הוא מאוד עזר! ואני שמחה שאת חושבת על להשקיע בעצמך, זה באמת יכול רק להועיל. חשוב שנטפל בעצמנו יפה..
במיוחד הסינגליות שבינינו, שיש לנו פחות על מי להשען, נראה לי חשוב שנלמד לחזק את עצמינו (זה בכל אופן מה שאני מנסה לעשות..) מחכה לשמוע עידכונים, שעבר בשלום ובקלות! וכמובן שאם את קצת בלחץ לפני את מוזמנת ליצור קשר, תרגישי חופשי

הגולשת3

New member
שמחתי להכיר../images/Emo13.gif ותודה ענקית לזואילי../images/Emo140.gif

היה לי לכבוד להכיר אתכן. כל אחת עולם ומלואו עם מצב משותף לכולן... אני מאד מאמינה בכוחנו המשותף להתייעץ, לעזור ולהעזר ולהעלות מודעות למחלה הכ"כ מורכבת והלא מוכרת הזו!
כל הכבוד לזואי על היוזמה והארגון
הרבה בריאות לכולנו, ובשורות משמחות בקרוב, ניסים קורים בכל יום... חנוכה שמח

למעלה