חוויות מהמו"ר

morancho1

New member
חוויות מהמו"ר

חבר'ה להזכירכם זה פורום ולא צ'אט! אז לכל מי שלא היה בצאט אתמול (או היה אבל פרש באמצע).. אני בטוחה שיש רבים מלבדי שמסוקרנים לגבי מה שהיה אתמול במו"ר! (מבחינת יחס המראיינים, איך היה בסימולציות קבוצתיות, האם הרגשתם שאמרתם כל מה שרציתם בראיון, וכמובן אנקדוטות מעניינות...) ונ.ב.מתי יגיעו התוצאות של המו"ר?

NesiZ 19

New member
גם מרק"מ היה!

בראשון ושלישי. מתי שאהיה לי כוח אני אגלול כאן את החוויות. סך הכל היה נחמד ואפילו כיפי(פרט לכמה דילמות מוסריות מעצבנות), ותשובות אמורות להגיע אחרי ראש השנה.

litallit

New member
התשובות של מה אמורות להגיע אחרי

ראש השנה? מור או מרקם? כי במור אמרו לנו שיהיו תשובות רק עוד חודש...למרות שזה לא נראה לי הגיוני...

NesiZ 19

New member
אויש נו...הם סתם מבלבלים בשכל

במרק"מ אמרו לנו שהתשובות יהיו עוד שבועיים, ישלחו SMS למי שיתקבל. בנוגע למו"ר, זה נשמע לי ממש אבל ממש לא הגיוני, אני יודע שהוועדה של העתודה מתכנסת עוד לפני יום כיפור! זה בטח עוד טריק של המרכז הארצי, שכבר התרגל ללחץ של הנבחנים, אז הוא מנמיך ציפיות.

litallit

New member
אני דיברתי איתם היום

כי שמעתי מאנשים במור שזימנו אותם לראיון..... אז זימנו אותי לראיון , מסתבר שהמספר שהיה רשום אצלהם היה טעות ולא תפסו אותי.... שווה להתקשר אליהם, עד שיענו!

NesiZ 19

New member
אבל לי הם ענו

ואמרו לי לחכות לזימון בדואר, ובכלל אף אחד לא התקשר. מה הם לא שולחים לך זימון בדואר לפני הריאיון? אגב- העתודאים שסיפרו לי כי קיבלו הודעות קבלה, ניגשו למרק"מ כבר ביוני(כולל הריאיונות עצמם)? אם הם כן ניגשו אז זה נשמע סביר שחלקם יתקבלו, במידה והנתונים שלהם ממש גבוהים.

למעלה