חוויות מהיום
!

A t z a

New member
חוויות מהיום../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

היינו(אני רעותע ומיכעל) בצילומים האלה לתוכנית הזאת,ולא לא נגלה לכם מתי זה משודר
פאדיחות לנו יותר מדי
.... בכל מקרה,היה ממש כיף לראות את איגי ואפילו הצילומים לא היו כל כך גרועים כמו שחשבנו(חוצמיזה שאני יצאתי שיא המפגרת כי התפדחתי כרגיל! שונאת שונאת שונאת את עצמי
)... טוב אז ככה... אמרו לנו להיות בעזריאלי ברבע לשש, ומשם יאספו אותנו
VIP,דה.
סתם בכל מקרה,הנהג הדפוק איחר לנו באיזה חצי שעה,ואז הגיע אחד אחר במקום... אז הוא צועק כמו פסיכי מהחלון "דנההההההההההההה!!!!!!!!!!" ובטוח שאני מבינה מה אני רוצה(וטועה!!!)...קיצור נכנסנו למונית,דרשתי מזגן
,הורדתי את הזה של המסתיר שמש עם המראה וסידרתי איפור וכו'
,ואז הנהג המסטול דרש שמיכל תשיר לו בתמורה למזגן
חחחח...אז היה מגניב ומיכעלי שרה ודיברנו איתו ואז הוא שם משינה והיה כיף... ואזזז...הגענו וראינו את איגי המהממת,שהייתה מותק כרגיל ואמרה לנו היי יפה וכו'
ואז היא רצתה שנבוא איתה לאיפור אבל היו צריכים לתדרך אותנו בכל השטויות...קיצור המפיק העצבני והרע הסביר לנו הכל,ולא שכח לכעוס מדי פעם על שטויות באמצע,אבל עדיין היה ממש מצחיק
וקיבלנו כרטיסים כאלה מאגניבים כמו של המנחים
אח"כ נכנסנו לראות איך זה יהיה איפה נשב ומה נגיד וכו'... והמפיק הרשע של התוכנית כתב ליד כל מה שכל אחת צריכה להגיד סימן זיהוי,כדי שהצלמים ידעו על מי להתמקד
על מיכעל הוא רשם "יפה",על רעות "שחרחורת" ועלי "בלונדה"
בלונדה אחותך יא עיוור!!! ח-ו-ם ב-ה-י-ר! ואז אמרו לנו לחכות בחוץ אז התגנבנו לחדר איפור של איגי,ישבנו איתה כמה דקות ורעותע ניגנה ומיכעל שרה
היה מגניב
ואיגי הייתה מצחיקה עם ההערות למאפרת
("השתוללת בובה!" כשהיא הגזימה עם האיפור)... ואאאאאאז קראו לנו לצילומים,וזה לא באמת התחיל אז התייבשנו קצת שם,עד שאיגי באה ולפחות היה נחמד איתה כי היא כפרע וחמודה נורא
והיא הראתה לנו תמונות מהקליפ של מסתובבים(היא אמרה כבר בהופעה שמצלמים קליפ! זה לא ספויילר!),וזה הולך להיות מ-ה-מ-ם!!!
ואאאאאז...היינו איתה איזה 10 דקות או רבע שעה נדמה לי,ואז זה התחיל... אז בצילומים יצאתי כמובן ממש מעפנה ומפגרת,כי נלחצתי כמו שאני בדרך כלל עושה לצערי(תלמדו לקח לא להביא אותי לכאלה דברים,בהסברים מול הכיתה שלי אני מתה מפחד)...אבל איגי הכפרע חייכה הרבה אז חייכתי בחזרה וזה נתן הרגשה טובה יותר
והיה נחמד דווקא,מצחיק כזה... מיכעלי ורעותע יצאו יותר סבבה
בקלילות,איגי הודיעה שהחלום שלה שרעותע תלמד אותה סולואים על הגיטרה,ומיכעל הוסיפה הערות ביניים על הלהקה
היה מגניבב...
ואאאאז...אחרי זה...אני ורעות יצאנו,ומיכעל ואיגי היו בשלהן(
תזהרו ממני שתיכן
אני יותר חכמה ממה שנדמה לכן
בייחוד את איגי
!!!) ואז היינו צריכות לטוס כי ההסעה שלנו חיכתה בחוץ,והדר עוזרי מיהרה
(פרטים תכף),אז אמרנו ביי לאיגי המותק שבזמן שחיבקה אותי סופסוף הצלחתי להחזיק את הקוקו שלה
לא יודעת אם היא שמה לב,אבל אני זוממת לה על השיער מהיום שראיתי אותו
.... אההה שכחתי לספר
הדר עוזרי עושה לנו כשעברנו במסדרון "בנות יש לכן במקרה עיפרון?" והיא החזיקה אחד שבור ביד...ואני עם הטימטום עונה לה-"לא,אבל לך יש אחד ביד"
יופי. ואז בחזור היא ביקשה שנרוץ למונית כי היא מיהרה,ובמונית היא הייתה באמת אחלה וחמודה ודיברנו איתה קצת וכו'... וזהוווו!!! מסקנה-שוב איגי מוכיחה שהיא הבנאדם הכי מותק בעולם!!!! ושוב אני אגיד שאני אוהבת אותה הכי הכי הכי הכי בעולם
וזהו
חפרתי מספיק.

Ronushnush

New member
אז ככה ../images/Emo6.gif

ידעתי ידעתי ידעתי!
אני מחכה כבר מיום שבת לראות מה הולך לקרות ביום שלישי שקשור אליכן ואל איגי! (זרקתן יותר מדי רמזים
) ומאז שהזאתי פה כתבה ת'הודעה שדרושים לתוכנית מעריצים של איגע הבנתי מה הולך לקרות
אחח אני כזה גאון
ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שמחה בשבילכן! (ומקנאה בכן אבל ששש..
) והיא באמת נשמעת הכי מותק בעולם. קיצר [מאוד] כיף לכן
ותמונה מהממת לסיום
האאא וכמעט שכחתי! איזה כיף שיהיה קליפ למסתובבים!!!!!!!!!!!

ככה יעשה למעריצים פנאטים ../images/Emo88.gif

אז לשתי הממוחזרות של הפורום ולדיקטטורית הגדולה - אני ממש שמחה שנהנתן! זה כל כך מצחיק,אני לא יכולתי לנשום כשקראתי על היציאות האלה של איגי! הממממ....דירבאלק לא לגלות לי מתי משודר
ועוד ניקולודיאון,אין מצב שאני אתפוס את זה
האהא רעות תגשימי לאיגי חלום,מיכל תמשיכי לרכל עם איגי על דנע ודנע,בחיי, אל תפסיקי לחייך!

A t z a

New member
רוני ומיכל../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

רוני! אכן,אכן ואכן
(אכן היינו שם
,אכן מותק ומהממת ואכן כיף על מסתובבים
) מיכל! כ-פ-ר-ע-ל-י-ך

יא שומרת סיכומים מטורפת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה אחד הטובים,מהממת שכמותך! (אבוי לי,איזה ניסוח!)

הוי, חחחחח../images/Emo6.gif

אבל מה, גם אני רציתי
ושלחתי לאישה הזאתי מייל נתתי ת' טלפון וכלום
בררררר
כפרעליכן

A t z a

New member
../images/Emo24.gifחפיף../images/Emo80.gif

זה לא היה כזה ביג דיל בשביל לבוא מאיפה שאת גרה,באמת

"בשביל לבוא מאיפה שאת גרה"../images/Emo6.gif

או במילים אחרות, "בשביל לבוא מהחור שאת גרה בו", אל תתביישי להגיד לי את זה

A t z a

New member
למה חור../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

זה בסדר גם אני בחור
חכי חכי,יום אחד אני אהיה בת"א
!

A t z a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

יופי אז תקני את יס ואני הוט וככה נסתדר אם יהיה איגי.

A t z a

New member
רגע../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ראיתי את ההודעה הזאת בעבר
איזה יופי,שכונת נווה-איגי

Ronushnush

New member
חחחחח נווה איגי ../images/Emo6.gif

אני שוב צוחקת בקול
(אני עוד בהיי מהידיעה שהולך להיות קליפ למסתובבים
) ואני גם לא אצטרך להדליק ת'מערכת הפצצתית שתהיה לי כי השירים של איגי יבואו מהבתים של השכנים?
איכ, אני מתה כבר לצאת מהחור הצפוני הזה שמכונה ת"א מסיבה לא ברורה
וצליל, אני ממש לא מבינה למה את לא מאמינה לי שזאת אני בתמונה! אמרתי לך שיצאתי קצת מוזר, סו?!

A t z a

New member
וואי את נראית שונה../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ודההה ישמעו ממני איגי כל היום
שמישהו יעביר את השיחה הזאת ל
הצילו אניוואי,אחרי צבא אני בנווה איגי

למעלה