חוויות מהחתונה

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
חוויות מהחתונה

בוק רטוב...לכל משתתפי החתונה.... מה עם חוויות? פילו עלמה? מי היה שם? הודפי? לא להתקמצן בתיאורים..מילא לא השארתם אפילו כיסא אחד בחמקן...התחמקתם לכם ככה בשקט בשקט ..וזללתם מכ ל הבא ליד. שלא לדבר על לשתות מכל הבא ליד ... ספרו מחכים לשמוע

שרונהה

New member
גם אני אשמח לשמוע רשמים

מהחתונה המדוברת ביותר עם האנשים המדהימים ביותר במזרח התיכון

הודפי

New member
חוויות מהחתומה? חבל"ז!!

האירוע הזה יזכר כמשהו שלקוח מסיפורי "אלף לילה ולילה". פשוט ככה! לא זכור לי מתי לאחרונה נכחתי בחתונה כל-כך יפה ומרשימה! אתחיל בלציין את הסדר המופתי בו התנהלה השמחה הזאת. הארגון ראוי לשבח. מההסעה באוטובוס ממוזג ממקום מגורי ועד לאותו אולם "גן הקונגרסים" המפואר. סימנים ראשונים לארגון מופתי החלו עם הקראת שמות הנוכחים באוטובוס ויציאה בזמן. איש לא נעדר! עם ההגעה ליעד, קבלת פנים לבבית מאוד, תפאורה מהממת בחצר רחב-ידיים של האולם, אפיריון מלכותי ומסביב עצי נוי ומדשאות, שולחנות עמוסים בכיבוד עשיר מאוד ומשובח בטעמו, ברקע, קולו הערב של אמיל זריהן וכ-600 מאות איש שלאחר 7 ברכות ב-2 נוסחים (מרוקאי ואשכנז) שמפלסים דרכם אל האולם המדהים ביופיו. בטרם נכנסנו לאולם, הרקדה המונית של צעירים וצעירות (בנפרד) מלווה בחצוצרות וקלנירט תוך שירה מרנינה לבבות. הריקודים לא פסקו גם באולם לאורך כל הערב, והפעם השרביט הועבר לתזמורת מרשימה שנגנה בסיגנון חסידי, "בני עקיבא", ועד... א-לאלא פטימה!! (כאן, בלט הקהל הדומיננטי של הערב!). אם לא אציין את עושר וטיב האוכל, לא אהיה ראוי להמנות בין קהילת יוצאי-מרוקו הידועה במאכליה הערבים לחך. די אם אומר שברשמים שלאחר האירוע לא שמעתי "ציוץ" של תלונה. לא על האוכל ולא על השירות המיוחד במינו. כל אורח היה מלך. שלמה בן לולו ורעייתו פקדו את שולחננו לא אחת והעריפו אהבה רבה במיוחד על החברים, עלמה, דיבנייה, פילו, חבר ותיק בקוסקוס שאיני זוכר את שמו כרגע, אשתי ואני. אנו מודים לשלמה ולאשתו, להורי הכלה וכן!... גם לבעלי האולם על הערב המהנה ומאחלים לזוג היפה והצעיר כל הטוב שבעולם. בלאבאס מניאכדכום!

wan

New member
הודפי יקר

עם תיאור כזה את חווית החתונה ...חשבתי שגם אני הייתי? ההייתי או חלמתי חלום?(או קראת יאת חוויותיו של הודפי)
למעשה לא חשבתי אחרת ..בהכירי את שלמה חברנו היקר ואת רעייתו לרגע לא חשבתי שתהיה חתונה מהסוג שתארת. נותר לי רק להצטער שלא הייתי שם...אך אתה יודע מה? הייתי שם בנגיעה קטנה...
אומנם דרך חתלתולה, מה שנקרא בשפתנו קטיווטה ..אך חתלתולה אחראית
גריעאת בטוח לא היו שם.....כי אותם הוא שומר רק לבאי הפורום.
כולי קינאה במיוחד כשהגעת י לקטע" שלמה בן לולו ורעייתו פקדו את שולחננו לא אחת והעריפו אהבה רבה במיוחד על החברים, עלמה, דיבנייה, פילו, חבר ותיק בקוסקוס שאיני זוכר את שמו כרגע, אשתי ואני"
איזה כייף לכם החברותא..... שלא לדבר על"בכיבוד עשיר מאוד ומשובח בטעמו"
מה נותר לי לומר אחרי תאור נפלא שכזה? כן ירבו שמחות
ולך הודפי תודה ע ל התאור הנפלא.

הודפי

New member
WAN יקרה מאוד,

קודם כל, מה שלומך? זה זמן רב לא החלפנו מילה. אני מודה שחששתי מאוד כאשר החלטת להסיר את "האדום" מעלייך. חשבתי שהנה, את מכינה אותנו לקראת האפשרות שלא נקרא אותך כמו בעבר. התבדתי. אני שמח מאוד על כך שאת ממשיכה להפיח רוח חיים בפורום. נמוסייך תמיד בולטים כאן. נכון הוא שמאז שעלמה סגרה את "הבית-אבות" מתקשים אנו למצוא מקום תחליפי לשוחח על תותבותינו שנשארו בידיה. גם המטבח נסגר ואין כבר גישה ל"גריעאת" של שלמה היקר. אולי בהזדמנות זו נפנה כולנו קריאה נרגשת ל"עלמה" המדהימה שתיאות לחדש את פעילות המוסד כי החורף בשערנו ואין אנו יכולים להשאר בחוץ כאשר רק ה"טבלייה" לגופנו. קר! קר מאוד יהיה לנו! WAN יקרה, אומנם לא יכול למצוא מקום ב"חמקן" בכדי להגיע לחתונה, אבל רוחך העליזה הייתה אתנו. גם אלי פילו, ברגע של התפקחות בין בקבוק יין לשני, הזכיר לנו אותך. אנחנו אוהבים אותך.

wan

New member
הודפי יקר

קודם כל מה שלומך? מעתיקה ממך.... אין מה לחשוש...האוכל לברוח מהמרוקאיות שלי? לא נראה לי..ולכן אתם תקועים עמי כאן..
לגבי אדום..תראה אנ י מאד אוהבת אדום
,ואף נראית טוב באדום..
אך מתה על שחור מכל הצבעים.
וחוץ מזה ששמתי לב שהאדום מאד מתאים לחברנו וענו היקר פיל ושלנו. נראה לי שעלמה מתכוננת לחורף ולכן עסוקה קצת..בכל זאת צריך לארגן מחדש את בית האבות ..לקנות תותבות לכולם ,מזרונים ,קארטה,ומחייא.ולכן אל תדאג היא תבוא . נכו ןשפילו ושלמה לועסים בקושי...אבל אחרי שיראו איזה תותבות היא מעצבת להם..הם יסלחו לה...
תודה ל ך על המילים החמות.יש לך פינה חמה בלבי ,וגם לרעייתך ולסבתא אסתר היקרה. אני מאד מתרגשת כבר כמה ימים..כי כי כי .... אחותי וגיסי מגיעים מחר לביקור ארוך.ואנ י מתרגשת חבל"ז.הם מגיעים ישר מקנדה. אז אם אעדר קצת..(או קסת כמ וששלמה כותב)לא להבהל לא הלכתי לשום מקום.אשתדל להכנס. מעבירה לך את מקבל השמירה חחחח
לגירוש..
וכל מיני מזיקים.ראד באלק...אחרת לא תקבל המלצה ממני לעלמה לקבלת סט התותבות החדש.

wan

New member
תיקון משפט../images/Emo163.gif

בהודעה למעלה כתבתי כך: ,"בהכירי את שלמה חברנו היקר ואת רעייתו לרגע לא חשבתי שתהיה חתונה מהסוג שתארת" ברוב טיפשותי לא קראתי שוב את מה שכתבתי לפנ י ששלחתי.. אז צריך להיות ככה: בהכירי את שלמה חברנו היקר, ואת רעייתו, לרגע לא חשבתי ,שלא תהיה חתונה מהסוג שתארת. ומתנצלת אם הובן אחרת.

כן, הרגשתי בכתוב ../images/Emo30.gif את הנגיעה, תודה!

כשעלמתנו מסרה לי את ה
ליבי החסיר פעימה, לרגע חשבתי שאת כאן באחת מערי ארצנו... כספת הגריעאאת תיפתח על ידידי הקוד הסודי במפגשון הבא, או באיזה טיול קבוצתי באחת מפינות החמדה בארץ ישראל. הנה האפיריון אותו תיאר ידידינו הודפי, כפי שצולם בצילומים מוקדמים טרם התחיל האירוע. תמונות נוספות אשלח אלייך בפרטי בחפץ לב. שבת שלום

מזל טוב וברכות של אושר ושמחות !!!!!

למשפחת שלמה בן לולו היקרים והנעימים!!!!! ושבת שלום לכול החברים היקרים!!!!! בברכה!!!!! בנט בלאד ספרו- yaffa banouz

הודפי

New member
על-שלאמה דל אאמה! להלא ייכאטיכ עלינה!...

...א-בנת-ספרו לעזיזה. אגב, העברתי את ברכותייך לשלמה היקר. אני משאיר לו את הזכות להביע בפנייך את התרגשותו לשמע איחולייך. הו! כמה אהבה העריף עלייך???!!! שבת שלום לך וברוכה השבה אלינו אחר העדרות ממושכת.

בהסעות משלומי לא היה כזה ארגון מופתי...

האוטובס הגיע באיחור מה, ותוך זמן קצר התמלא האוטובוס באורחי האירוע ובאיומי סכין (מרוקאים לא...?) הנהג יצא מיד לדרכו... במקום מגוריך, ניהלו את העניין אנשי מדע מדופלמים, שחישבו גם את חלוקת עומס הנוסעים על צמיגי האוטובוס, והיחס בין טמפרטורת הכביש לחלל הנוסעים... אין כמוך ידידי נעים הסבר וההליכות לתאר את האירוע, אני ממש מסמיק לנוכח התיאור! אכן, בעלי האולם עשו ככל יכולתם להצלחת הערב, אך יותר מכולם תרמו החבר'ה מהישיבה, חבריו של החתן. הם היו מלאכי שרת שליוו את החתן והכלה - הם היו כל האירוע - מדהים!!! תודה לך ידידי הטוב הודפי, אוהב אותך!

דיבנייא

New member
חתונה מוארת ולבנה באורות ובלבבות../images/Emo42.gif

שלמה היקר, תודה לכם על הזמנתכם הלבבית. כן! הייתה זו חתונה מוארת לבנה באורות זוהרים חיבה ואהבה רבים הערפתם על כל הנוכחים. תירוו הרבה נחת מהזוג הצעיר ומבנותיכם היקרות. שיהיו חייכם מוארים כשמש הזורחת והרוח המרעננת. שמחתי להיות נוכחת ואהבתי את הערב הזה מאד. מזל טוב, הצלחה ואושר רבים. דינה

דיבנייא

New member
אלי פילו! איך? יכולתי לשכוח..מחילה!

....אימלא, אלי פילו היקר שהסיעני ואת עלמה, לא הייתי זוכה לחוות את הערב הנפלא הזה. אלי פילו. תודה לך(למרות שאמרתי לך בע"פ). רוצה להדגיש, גם כאן. אליקו, בשמחות ! רק בשמחות ! אללף שוקראן ושוקראן! דינה

הודפי

New member
הוא הסמיכני לומר לך שהכבוד היה כולו שלו...

מעניין איפה אלי פילו? אני כבר מתגעגע אליו.

אמרוקאי

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

באמת פאיין אלי פילו? תוואחסנה האד לדחאק ולמלאג דיאלו.

שרונהה

New member
כמה נעים לשמוע מכולכם

על חוויית החתונה הנהדרת של משפחת בן לולו כן ירבו השמחות לכל חברי פורום זה

למעלה