חוויות מהחממה

חוויות מהחממה

אה! איזו הפתעה זו לא הודעה ארוכה ומשעממת. נגמר שיעור מחשבים, תודה לאל, אז אני אכתוב ממש בקצרה. ההופעה בחממה לא היית מטורפת כצפוי, גם לא דומה למטורפת.... אני לא חושבת שהייתה מישהי בסביבה הקרובה שלי שהייתה שם במטרה אחרת מאשר לאנוס את עברי, כשמטרת המשנה היא לגעת בו. על כן אתםן בטח מתאריםות לעצמכןם כמה פצועה יצאתי משם{בתור מישהי שעמדה שורה ראשונה}, סתם אני מגזימה, אבל היה בלתי אפשרי למדי. מה שכן היה מאוד נחמד מבחינת המוסיקה, בכל זאת הופעה אלקטרונית=בוא האלקטרוני=חופית מאושרת. מה עוד צריך. למרות שהייתה לי הרגשה שגם בוא האלקטרוני לא היה מטורף כהרגלו...
טוב המורה למחשביםלוחצת ללכת אני אמשיך את זה אחרי כן....

מציפות להן את הדף הראשון...המשך...

אז רק לסיכום קל. היה לי מאוד נחמד, אבל לא בגלל ההופעה. אני חושבת שכשמופיעים בצורה כזאת, לא משנה כמה מקצועי אתה מנסה להיות, זה פשוט חסר סיכוי להצליח. ההרגשה של להיות חלק מהקהל הזה הייתה הכי ג'יפה בארץ. אבל זה היה שווה את החמש דקות של אחרי ההופעה אז זה בסדר
וספיר. יכול להיות שמסתבר שאת צודקת.
שטות. טעות. לא נורא יעבור לי. וכמה שיותר מהר.

jeackyh

New member
וואלה?

במה בדיוק? טוב אני מניחה שזה לא לכאן.. הבטחת שתתקשרי..@#$%^ :)

אני הבטחתי להתקשר??

שכחתי, סביר להניח שהטעות מתחילה בזה שהבטחתי, כי אני לא יודעת להתקשר, כאילו אני שוכחת ולא מתרכזת. אני כמו ההוא במומנטו במידה מסויימת. חמש דקות אחרי שאני מחליטה לעשות משהו, אני שוכחת אותו. צדקת בדבר שהכי גרוע היה שתצדקי בו, ואני טעיתי*2 גם באומרי לך שאת טועה, וגם בעצם העניין עצמו, זו טעות. ואני חושבת שעכשיו הבנת, אבל בעצם מה זה משנה מה אני חושבת. אני כמו סוג דם O מבחינת החשיבה שלי. ואין לי כוח להסביר למה, גם ככה הסיכוי שמישהו יבין אותי אפסית.

../images/Emo32.gif חובה. חובה.

כרגע סיימתי לראות את הסרט דבר אליה {כן, רק עכשיו}. זהו. זה הסרט שלי. חובה לראות. פשוט חובה. כאילו בוא, כנס לי אל הלב ותשחק {הפנייה נעשתה אל אלמדובר}. יצירה חד פעמית.

למעלה