"חוויות" מההופעה...

lir2004

New member
"חוויות" מההופעה...

אוקיי... אז הרגע חזרתי מה"הופעה"... ומגיע ח'-ח'... הרסתי את השיר כמו שרק אני יודע... בטח ז'אק, נעמי ויוסי בנאי ז"ל מתחננים עלי איזה משהו... לא יודע... אבל היה חרא ביצוע... ואני לא יודע באיזה מקום... אבל בטח האחרון... זכו שני קטעים - שני חברים שלי מ"פול ווליום", ששרו שיר מתוך "היפה והחיה"... ובואו רק נגיד... שבניגוד אלי... הם עשו בחירה די אמינה... אבל לא נכנס לזה... ועוד אחת ששרה את "בשבילי" של שירי צפרי... היא שרה מדהים, והיה שקוף שהיא תזכה... אבל היתה לי בעיה קטנה - היא שרה בדיוק כמו המקור... מה שדי מציק, כי זה כאילו שירלי צפרי שרה... וזמר אמור להביא את עצמו בשיר, ולא לשיר בדיוק כמו המקור... קיצ'ר - נהנתי!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאני בטוחה ששרת יפה!!

ואתה סתם אומר.. ככה מרגישים בכל הופעה\אודישן ראשון..תסמוך עליי

sarit lang

New member
רק אם תאמין בעצמך...

אנשים אחרים יוכלו להאמין בך!!! נ.ב. אודליה מוסרת לכם ד"ש ושהיא מאוד מתגעגעת!!!

9B9

New member
העיקר שנהנת

גם לי היה מקרה דומה שהייתי צריכה לשיר באיזשהו מקום ואמרתי למי שאירגן את האירוע שאני לא יכולה להופיע בגלל שהייתי חולה וכו' וזאת הייתה הפעם הראשונה שאחרים היו צריכים לשמוע אותי..בקיצור לא עזר לי כלום והייתי צריכה לשיר ושרתי כמו צפרדע...אבל אחר כך היו עוד הזדמנויות ואז כולם ראו מה זה הקול שלי באמת..מה שאני מנסה להגיד..הזדמנות אחת לא הלכה, אחריה יבואו עוד הרבה ובהם אתה תרגיש הרבה יותר טוב!

lir2004

New member
למה לא?!

הרסתי את השיר כמו שרק אני יודע... כל הכבוד לי!

לירן נשמה

עבודה קשה...תאמין לי אחי, אתה תהיה תותח, תלוי כמה אתה רוצה. אתה מאוד צעיר, ואני הכי ממליץ ללמוד מעכשיו ולממש את הפוטנציאל שיש בך, ויש!

lir2004

New member
ואין!

מה אני אגיד לך?! אני כותב גרוע, אני שר גרוע... ועוד הרבה דברים... אני לא טוב בכלום!!!

moranush86

New member
וואי לירן אתה חייב להפסיק עם זה

אתה לא מרוצה מעצמך??-תפסיק לשיר ולכתוב!!! אי אפשר כבר לסבול את הרחמים העצמיים שלך!! נשמה זה מובן שאתה צריך תמיכה ואתה תקבל את כל התמיכה בעולם אבל קודם תתמוך קצת בעצמך ותפסיק לחפש אנשים שיגידו לך שאתה לא גרוע כשאתה מרחם על עצמך

אווו סוף סוף!!

תודה מורן
לירן תקשיב מה שהמורן אמרה זה נכון, אני רציתי להגיד לך את זה אבל אמרתי בטח תיעלב, אבל באמת צריך להגיד לך את זה כי קודם אתה צריך להאמין בך ולא לעשות שלך יהיה יותר קשה
מורן תודה
עדי

lir2004

New member
צודקת!

אני באמת צריך להפסיק... לכתוב ולשיר... אבל מה?!, חלק בי אומר להמשיך... אז אני עושה את זה, למרות שאני גרוע...

ניר86

New member
דיי ! נקודה!

זה באמת כבר מוגזם הרחמים האלה דיי אחי ! תתחיל לעבוד על עצמך ויאללה מה הסיפור ? שים לעצמך מטרות ! תתחיל לעבוד בשביל זה אם אתה רוצה את זה ואם משהו בך אומר לך לא לוותר על זה! ואני מקווה שזאת פעם אחרונה של רחמים עצמיים כאלה זה באמת כבר נמאס !!

lir2004

New member
תגידו לי, מה יש לכם?!

אמרתי שאני מרחם על עצמי?!?!?!, ממש ממש לא!!! אני מכיר בעובדות... זה לא אומר שאני מרחם על עצמי... מאיפה הגעתם למסכנה הזאת בכלל???, חבר'ה, אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך... אני שר לא משהו, אני כותב לא משהו... ועוד ועוד ועוד... אבל אני ממש ממש ממש לא מרחם על עצמי... ואני אמשיך לנסות ולהשתפר, כמו שעשיתי עד עכשיו... זה שאני כרגע גרוע, לא אומר שבעתיד אני לא אוכל להיות טוב... הכל פתוח, אני צעיר... אז תרדו מהנושא הזה, כי אני ממש לא מרחם על עצמי...

למעלה