חוויות ילדות

CameronLine

New member
חוויות ילדות

פתאום נזכרתי במשהו, ליתר דיוק במישהי... כשהייתי ביסודי למדתי תאטרון, ואני לא זוכר אפילו אם זה היה בחוג או בקייטנה,אבל באיזשהו שלב הייתה עוזרת למורה שלנו. אני עדיין זוכר, קראו לה כנרת. היא הייתה ג'ינג'ית ממש יפה, נראתה מעט גיקית. במחשבה לאחור, לגמרי רציתי אותה. אני לא בטוח אם באותו זמן הבנתי את זה או לא, מצד שני לא ייחסתי חשיבות גדולה כל כך לזה מעולם, זה היה קצת מובן מאליו. עוד משהו מהיסודי, בכיתות ג'-ו', הייתי נוסע עם אבא שלי בפסח לעשות את החג [כל החג, כל החופש] ביחד עם קבוצת הקבלה שלו [שכיום עוסקים גם בשינוי חברתי, תריצו ערבות בפייסבוק או באינטרנט, ממליץ בחום] והיו שם גם דירות שהמקום היה משכיר למשפחות דתיות, ככה שבמקום שהם יצטרכו לעשות ביעור חמץ ולהפוך את הבית, מישהו היה עושה את זה בשבילם במקום אחר, והם היו מגיעים לנוח במקום דיי טיבעי ונחמד. איך שהוא התחברתי עם משפחה אחת כזאת, היו להם שלוש בנות, ורוב הזמן הייתי מסתובב עם הגדולות ביניהן, שהיו פחות או יותר בגיל שלי. היו פעמים שהיינו "מתנשקים בכאילו", אתם יודעים, ששמים יד, ואז מתנשקים דרכה, ככה שנוגעים-לא-נוגעים. הקטנה מביניהן, הייתה מקסימה, ואני לחלוטין מזהה את זה שרציתי אותה. אני זוכר שפעם אחת התחלנו להתנשק ככה "עם יד", ובקושי הצליחו להפריד בינינו. עד עכשיו לא חשבתי על זה בכלל, מתי הייתה הפעם הראשונה שבאופן מודע רציתי בחורה... אני יודע שבחטיבה זה כבר היה ברור לי, הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם בחורה. לא היה שם בלבול או חקירה עצמית, אז אף פעם לא חשבתי על זה אפילו. מה איתכם? מי היה האדם הראשון שנמשכתם אליו מהמין שלכם? באיזה גיל? האם יש חוויות מגיל צעיר, שכיום במבט לאחור, אתם יכולים להבין שבעצם זאת הייתה משיכה ביסקסואלית? שיהיה סופ"ש מהמם, ומזל טוב לאבא שלי D:

terrapin

New member
סביבות גיל 12

(או משהו כזה) היה מקרה עם החברה הכי טובה שלי דאז והבתדודה שלה שהראינו אחת לשניה את החזיה או משהו. והיה מקרה שחברה של אחותי באה הביתה... אני זוכרת שפשוט נשביתי לחלוטין בתוך העיניים שלה (הן היו חומות)

וואו, שאלה מצויינת, בעיקר במקרה שלי!

איפשהו בגיל 11 הייתה הפעם הראשונה שפנטזתי שאני מתנשקת על ילדה אחרת. על בנים פנטזתי הרבה לפני, כך שזה בלבל אותי, אבל לא חשבתי על זה יותר מדי. בערך באותו גיל, אולי קצת יותר, התחילו לקרות לי כמה קטעים עם ילדה אחרת, יותר צעירה... היינו בעיקר מתמזמזות קצת, בד"כ ביוזמתי, וזה קרה כמה וכמה פעמים
מתישהו פשוט הפסקנו עם זה, ובמשך שנים אח"כ התייחסתי לזה כאל שתי ילדות שחוקרות את עצמן ואת גופן יחד, כי אכן יש מקרים כאלה. ככל הנראה מבחינתה זה מה שזה היה. בכלל לא ספרתי את זה כחלק מההתנסויות המיניות שלי. גם בגיל 15, כשלראשונה התחלתי לתהות לגבי הנושא - עדיין לא ייחסתי לזה חשיבות ביסקסואלית. רק בגיל מאוחר יותר (26-7), כשהתחלתי להבין באמת שאני דוּ, הבנתי רטרואקטיבית שאלה היו הניצנים הראשונים, ושלפחות אצלי בהחלט יש לזה משמעות

Maldini Girl

New member
איזו שאלה מקסימה.

ומזל טוב לאבא שלך. הבן אדם הראשון שנמשכתי אליו, היה כשהייתי בת 12-13. הוא היה איתי בכיתה, והיו לו עיניים מהממות ופנים מהממות, וכל הבנות היו דלוקות עליו. תוסיפו לזה שהוא היה כותב שירים (שהוא הראה רק לי) ושהיה בינינו קשר ידידות מדהים (מספרים הכל אחד לשני.) הוא גם הבן אדם הראשון שהתנשקתי איתו, אבל אף פעם לא היה "קשר אמיתי" של זוגיות- ולא רק בגלל הגיל- הוא היה באותה תקופה "חבר" של החברה הכי טובה שלי, אז שמרתי מרחק (הנשיקה הייתה אחרי שהם נפרדו.) ובנוגע למשיכה בי סקסואלית, קשה לי להגדיר שזה מגיל צעיר. כי את הצד הבי סקסואלי שבי גיליתי כשהתחילו לי ההפרעות אכילה בגיל 13-14-15. זה התחיל מזה שפשוט נהייתי אובססיבית לגבי גוף של בנות. אז כשהייתי רואה בנות "כוסיות" (סליחה על הביטוי) הייתי אומרת "ואו". אבל זו הייתה משיכה פיזית ותו לא. הפעם הראשונה שממש התאהבתי בבחורה, הייתה ממש לאחרונה.

PurpleFilth

New member
אני מניחה שפרחתי מאוחר...

כלומר, בתור בי. היו לי כלמני חוויות 'רומנטיות' או 'מיניות' החל מגיל 6 בערך, אבל רק עם בנים. בסביבות גיל 14 יש לי איזה זיכרון עמום של הבנה כללית שאני כנראה יכולה להמשך גם לבנות, אבל רק בגיל 17-18 ממש נדלקתי על מישהי. על מגדרים אחרים לא שמעתי לפני גיל 23-4 כנראה =] מזלטוב לאבא!

Bell4Ever

New member
OMG

כולם התחילו בגיל כל כך צעיר! בגיל 12 לא ידעתי מה זה אומר בכלל להמשך! האמת שנראה לי שאחת הבעיות הגדולות היא שמהתחלה לא היה לי הבדל במשיכה בין בנים לבנות, ככה שלקח לי זמן בכלל לתת לזה שם ולהבין שאני נמשכת, ציפיתי כנראה להתחיל להרגיש משהו שונה לבנים, אבל זה לא קרה, כי הרגשתי אותו הדבר לבנות! אז הבנה ראשונית? תיכון כנראה, חברה, אבל עד היום לא התגברתי עליה, הייתה לנו מערכת יחסים מאוד מוזרה ונפלאה כאחת (על אף שמעולם לא קרה יותר מנשיקה, היא יודעת שרציתי ואני עדיין רוצה אותה, אז למקרה שהיא קוראת את זה: אני אהפוך את העולם אם רק תגידי כן! ככה זה עם הקראש הראשון, לא?)

lily kane

New member
לא בדיוק ילדות

כלומר החלק הראשון כן, הפאפי לאב הראשונה שלי הייתה בין הגילאים 12 ל14 ותאמינו או לא הייתי לגמרי תמימה ולא מודעת,לעזאזל בגיל הזה אפילו הייתי רזה. היא הייתה החברה הכי טובה שלי וכמעט היחידה שהיה לי קשר יום יומי רציף איתה, היא הייתה נמוכה ממני אבל קצת דומה לי,ההבדל העיקרי היה שיער ישר ובלונדני כהה. הרבה פעמים שאלנו אותנו עם אנחנו אחיות וזה עצבן אותה, והיא התעצבנה בצורה כל כך חמודה שכל הזמן קיוותי שיבאו לשאול שוב. עד היום יותר קל לי להתאהב בבנות שנמוכות ממני. הפעם הראשונה שנמשכתי למישהי והבנתי את זה,היה גיל 19. בנות שאלו אותי לפני זה ותמיד סרבתי בטענה שיש לי מספיק חזה לשתי אנשים, אז הבחורה הראשונה שהודתי ביני לבין עצמי שאני נמשכת אליה הייתה כמובן עם חזה שטוח, היא הייתה מעט רזה מדי עם שיער שחור ומראה נערי, אחרים מסביבנו קלטו אבל עד היום לא ספרתי לה שהיה לי קראש.

למעלה