חוויות יום המלכה 2011

azardevlieger

New member
חוויות יום המלכה 2011

השנה לראשונה החלטנו גם לפתוח בסטה ולמכור את השטויות שאנחנו לא צריכים יותר. הגענו בשבע בבוקר למקום האידיאלי לפרוס את המחצלת הענקית שהבאנו מהארץ אבל גילינו שכל החברה הרצינים הקדימו אותנו. מתברר שהמשוגעים האלו הגיעו באמצע הלילה לתפוס מקום. התמקמנו ברחוב צדדי שהיה בדיעבד יותר טוב מהרחוב הראשי כי היה לנו צל רוב היום. התוצאה 80 יורו רווח (אני מפחד לחשוב כמה עלו הדברים שהם היו חדשים). בשתי הפעמים שקפצתי הבייתה הספקתי לראות שתי קטטות ברחוב. היה מוזר לראות מישהו מכה מישהו באכזריות עד זוב דם בזמן שכולם מסביבם חוגגים. מה אתם עשיתם?

חנהר

New member
אניייייי../images/Emo13.gif

עשיתי ס"ד עם בעלי במרכז, אכלנו קבב טורקי על הכיפכיפאק, הסתכלנו קצת על כל הדרעקל'ך שאנשים הוציאו מהמחסן שלהם וחזרנו הביתה. ואז הלכתי לישון, מעייף היה השבוע.

ynams

New member
לילה . יום המלכה הראשון שלי בהולנד ואני...

כמו סרדין הסתובבתי בין כל האנשים.. אפילו עמדתי 25 דקות בתור לכספומט..... רק לא לבשתי כתום.....שנה הבאה!

numkimhi

New member
טיילנו כל היום וחיפשנו מציאות....חחח

אני וחבר שלי טיילנו בעיר אצלנו בין הבזארים השונים מצאנו כמה דברים שיעזרו לי עם האומנות שלי
\ היה לונה פארק ליד הבית והיה ממש כיף , אחרי זה הלכנו לאכול עוגה אצל משפחה ליד ואחרי זה נסענו להמשיך לטייל בעיר ברוטרדאם , היה ממש כיף אבל כמו שמשה אמר חבל היה לראות מכות ברחוב ואפילו ראינו בחור שיכור יושן על הריצפה בחוץ ממש התעלף והחברים שלו לידו עוד צוחקים ושותים....והיה לי גם חבל לראות צעירים שותים כל כך המון .... אבל ככה בכללי היה לי יום מקסים ומזג האויר היה נפלא !!!!

izikshalom

New member
חווית המכירה

אהלן לכווווולם אז ככה אני עשיתי משהו מאוד מקורי מכרתי חומוס תוצרת בית עם לחם טורקי ב princesgracht amsterdam זאת פעם ראשונה שאני מוכר ביום המלכה אבל כבר הכרתי את כל המוסכמות של ההולנדים למשל לסמן את מקום המכירה ב Bezet . היה סבבה הרווחתי 70 יורו וגם פגשתי מלא ישראלים

litoosh1

New member
אפשר לשאול בבקשה איפה קנית גרגרי חומוס?

אני מאד רוצה להכין..... תודה מראש לי

חנהר

New member
בכל מקום

תבקשי בסופר הקרוב : kikkererwten. יש גם בחנויות של הטורקים. וגם בשווקים.

izikshalom

New member
חומוס

כמו חנהר אמר\ה בכל חנות גם באלברט היין או בחנויות של טורקים זה עולה באיזור היורו לחבילה אל תשכחי לקנות גם טחינה

למעלה