חוויות היום.

infatuation

New member
חוויות היום.

היום לקחו אותנו (באחד הקורסים) לגלריה בצלאל שברחוב שלמה בת"א. בעצם זה המקום בו סטודנטים לתואר שני בבצלאל מקבלים סטודיו ליצור.
דיברנו עם אחד הסטודנטים, שסיפר לנו קצת על איך זה עובד. הוא סיפר לנו שכל סטודנט מקבל חלל- סטודיו- יותר גדול או פחות גדול.. והם פשוט צריכים להגיע לשם ולעבוד. פעם-פעמיים בשבוע יש להם שיעורים עיוניים, ומדי פעם מגיעים מרצים שהם בוחרים כדי לשוחח על העשייה שלהם. וכמובן- תערוכות.
היה מאוד מעניין. גרם לי לגמרי להזיל ריר. זה בדיוק מה שחסר לי- מקום לעבוד בו! חלל שיהיה רק שלי ואוכל ללכלך או לבלגן ולאחסן בו שטויות. ולתלות ציורים וכו' וכו'.

בנוסף, הלכנו לגלריה זומר שם מציג היום עדי נס תערוכה בשם "הכפר". אני לא מעריצה גדולה שלו. הצילומים נראים לטעמי מאוד סתמיים. איכות מאוד טובה אבל שום דבר מעניין. למרות שכן היו שני צילומים מעניינים, האחד מראה גבר מחזיק תרנגולת (זו התמונה שתראו באתר הגלריה), והשני מזכיר יותר ציורים קלאסיים ובו חבורת נערים ונערות יושבים במעגל עירומים. וגם את זה לא ממש הבנתי.
בכלליות הוא מדבר בתערוכה הזו על ישראליות, על המקום של המבוגרים בחברה מול הצעירים. על אמהות החללים. בקיצור כל מני דברים שהחברה הישראלית מאוד מיוצגת על ידם.

למעלה