A n g e l D u s t
New member
חוויותי מיום שבת
(קצת באיחור, אבל תסלחו לי. אני חולה) המקום: הבית שלי, אי שם בפריז. השעה: 6 אחה"צ. האירוע: הכנות לנשף סיום. מישהו החליט שצריך להתנחל אצל מישהו כדי להתארגן וכו´ אז נידבתי את הבית שלי (מה שאחר כך התברר לי כטעות איומה- פרטים בהמשך). ב-6 הגיעו הבנות והחלה ההתרגשות (טוב נו, רק אחותי וחברה שלי התרגשו- לשאר לא היה ממש אכפת...). מניקור, פדיקור, תסרוקות, איפור וכל שאר השטויות האלה וב8 וחצי כבר היינו מוכנות ואוף, משעמם ויש עוד 3 שעות עד שיוצאים. מה עושים? נו טוב נראה סרט. התחלנו לראות את הסרט עד שהבנים החליטו שהם גם מגיעים. אוקיי, שיהיה. כולם הגיעו חוץ מהדייט של חברה שלי, היא בלחץ והאידיוט נזכר להתקשר ב11 שהוא במטרו שנסביר לו איך להגיע, טוב 5 דקות אני מסבירה לו איך מגיעים, 10 דקות, רבע שעה והבן אדם עוד לא הבין (וזה לא כזה מסובך!). החלטתי שאין סיכוי, הבן אדם לא יגיע וצריך ללכת להביא אותו. מישהו בא איתי? לא לאף אחד אין כוח. ניסיתי לסחוב את חברה שלי (הלו, זה הדייט שלך!) אבל "אוף, אין לי כוח לשים נעליים". אז נאלצתי ללכת לבד. רגע, איך אני אזהה אותו??? אל תדאגי אמילי, הוא דוגמן של CATERPILLAR, את בטוח תזהי אותו (אה, אז כנראה בגלל זה הוא קצת קשה הבנה
). הגעתי למטרו ובאמת לא היה קשה לזהות אותו. הבן אדם פשוט מדהים (אל תדאגו, יש תמונות
). בכל מקרה חזרנו הביתה ואיכשהו היו 3 בקבוקי שמפניה על השולחן, וואלה נחמד. שתינו שניים החלטנו לשמור בקבוק אחד ליותר מאוחר ויצאנו לנו לדרכינו... המקום: מגדל MONTPARNASSE, קומה 56. השעה: חצות (בערך) אחרי 5 דקות במעלית (גבוה, גבוה, ובדרך גם נסתמות האזניים) סוף סוף הגענו. נורא מצחיק לראות את כולם לבושים עם חליפות ושמלות ערב... כנראה שזה גם הופך את כולם להיות נורא נחמדים כי פתאום אנשים שבחיים לא דיברתי איתם באו להגיד לי שלום. אז אחרי כל הנשיקות חיבוקים בכניסה ("היי, אני לא מכירה אותך אבל נו מילא!") החלטתי לעשות סיבוב לראות מי פה, מי לא. דבר ראשון היו שם מלאאאאאא מי"א, כי אצלנו הנשף סיום זה לי"א-י"ב (אוף, מה אתם נדחפים לנו לנשף!), טוב נו לא נורא יהיה בסדר. הנוף היה מדהים (נו טוב, קומה 56) ומצאתי מלא אנשים מוכרים, אז נראה שהלילה הולך להיות דווקא די מוצלח. או שלא... באותו רגע שמתי לב למוסיקה.. נכון בכל הסרטים האלה עם הPROM NIGHTS תמיד יש להם מוסיקה כזאת מהאייטיז??? ככה גם היה אצלנו. טוב נו ואני לתומי חשבתי שזה ישתנה מתישהו... YEAH RIGHT. טוב המשכתי להסתובב ואז ראיתי שידיד שלי, חברה שלי וCATERPILLAR BOY (נו הדוגמן, לא זוכרת איך קוראים לו) סתם יושבים ומדברים אז החלטתי להצטרף אליהם. אחרי כמה זמן גם זה נעשה משעמם והמוסיקה השתנתה אבל לא ממש השתפרה- קיילי וכו´ אז החלטתי שאולי קצת אלכוהול ישפר את המצב (אמרתי קצת?) אבל כמובן שבגלל שזה כביכול מסיבה של בית ספר החליטו להגביל אותנו לשתי בירות (לפחות זה מה שהיה אמור להיות). טוב עדיין היה משעמם אז חברה שלי החליטה שפותחים את השמפניה, אבל מכיוון שכולם רקדו החלטנו שרק אנחנו נשתה לנו את הבקבוק. אז ירדנו למטה, חיסלנו שתינו את הבקבוק ואז אמילי החליטה שהיא רוצה לרקוד, לא משנה עד כמה חרא המוסיקה. עלינו חזרה למעלה לגלות שכל הFRENCH SECTION שיכורים\מסוממים\וואטאבר, מה שהיה נורא מצחיק ואז הלכנו לרקוד... איכשהו הגיעו עוד בירות, רקדנו (בשלב הזה באמת שלא שמתי לב למוזיקה) היה נחמד ואז חברה שלי החליטה לעצבן אותי בקשר לדייט שלה, ושהוא רוקד גם איתי ועם עוד כמה בנות ובלה בלה בלה. אז אמרתי לה שפשוט תרקוד לידן ותעיף אותן איכשהו (רק שתעזוב אותי בשקט). ככה המשכנו לרקוד עד שפתאום גיליתי שמלא אנשים הלכו והחלטנו גם ללכת (סוף סוף, הגיע הזמן). ירדנו למטה וסתם ישבנו שם קצת עם עוד אנשים מהשכבה עד שנמאס לי והחלטתי שאני הולכת לטייל וסחבתי איתי את הדוגמן (הדייט של חברה שלי) לשיחה קטנה. האמת, אני לא זוכרת הרבה מהשיחה הזאת, אני רק זוכרת שניסיתי לרמוז לו שחברה שלי דלוקה עליו. טוב לרמוז זאת לא ממש המילה. אחרי שביררתי שהוא לא הומו (אני: "טוב אתה הומו או לא?" הוא:" לא") ואז ביררתי אם יש לו חברה (אני: " טוב אם אתה לא הומו אז בטח יש לך חברה" הוא: "גם זה לא") טוב כשהסתיימה החקירה התחלתי "לרמוז" לו שהיא דלוקה עליו (אני:" טוב אז אם אתה לא הומו ואין לך חברה, מ´ דלוקה עליך"). פתאום אני מקבלת טלפון מידיד שלי- אמילי בואו מהר אנחנו חייבים ללכת. מה ללכת? מה קרה? כשהגענו לשם חזרה הבנו שהגיעו כמה ערסים והלכו שם מכות, היתה משטרה בלגאנים (שיט, הפסדתי את הקטע המעניין של הערב, או בעצם הבוקר) אז ככה ב5 וחצי בבוקר התחלנו את המסע הביתה, בדרך ידיד שלי סיפר לי שחברה שלי מעוצבנת עליי כי היא חושבת שניסיתי להתחיל עם הדייט שלה, וכל הדרך הייתי צריכה להסביר לה שזה ממש לא נכון. הגענו לבית של חברה שלי אחרי שעה וחצי, כולנו התמוטטנו שם, קמנו בבוקר- חלק עם האנגאובר רציני, חלק עם שפעת וכאב גרון נוראיים (טוב, זה רק אני), אכלנו ארוחת בוקר תוך כדי ניסיון למצוא משהו חיובי בנשף הזה (לא, לא מצאנו) ואז הלכנו כל אחד לביתו שלו. תוצאות: -חזרתי הביתה לגלות שהחדר שלי מלא בגדים\איפור וכו´, אין לי מושג של מי. מישהו רוצה מסקרה כחולה או ליפ גלוס ורוד? (מזעזע למדי אני חייבת לציין) -אני חולה. -חברה טובה שלי מתנהגת נורא מוזר, ולאף אחד לא ברור למה. בקיצור, לא חוויה כל כך גדולה הנשף הזה. בטח אף אחד לא הגיע עד לכאן...
~אמילי~
(קצת באיחור, אבל תסלחו לי. אני חולה) המקום: הבית שלי, אי שם בפריז. השעה: 6 אחה"צ. האירוע: הכנות לנשף סיום. מישהו החליט שצריך להתנחל אצל מישהו כדי להתארגן וכו´ אז נידבתי את הבית שלי (מה שאחר כך התברר לי כטעות איומה- פרטים בהמשך). ב-6 הגיעו הבנות והחלה ההתרגשות (טוב נו, רק אחותי וחברה שלי התרגשו- לשאר לא היה ממש אכפת...). מניקור, פדיקור, תסרוקות, איפור וכל שאר השטויות האלה וב8 וחצי כבר היינו מוכנות ואוף, משעמם ויש עוד 3 שעות עד שיוצאים. מה עושים? נו טוב נראה סרט. התחלנו לראות את הסרט עד שהבנים החליטו שהם גם מגיעים. אוקיי, שיהיה. כולם הגיעו חוץ מהדייט של חברה שלי, היא בלחץ והאידיוט נזכר להתקשר ב11 שהוא במטרו שנסביר לו איך להגיע, טוב 5 דקות אני מסבירה לו איך מגיעים, 10 דקות, רבע שעה והבן אדם עוד לא הבין (וזה לא כזה מסובך!). החלטתי שאין סיכוי, הבן אדם לא יגיע וצריך ללכת להביא אותו. מישהו בא איתי? לא לאף אחד אין כוח. ניסיתי לסחוב את חברה שלי (הלו, זה הדייט שלך!) אבל "אוף, אין לי כוח לשים נעליים". אז נאלצתי ללכת לבד. רגע, איך אני אזהה אותו??? אל תדאגי אמילי, הוא דוגמן של CATERPILLAR, את בטוח תזהי אותו (אה, אז כנראה בגלל זה הוא קצת קשה הבנה