חוויותיי מחדר כושר...

NaChO

New member
חוויותיי מחדר כושר...

אז אחרי כמה חודשים של עבודה בבית, חלקה מבוזבזת וחלקה נכונה (וזאת הרבה בזכות הידע שרכשתי מהפורום) הגעתי להכרה כי נכון שלהתאמן בבית זה נוח, טוב ויפה, אבל צריך מוטיבציה מעבר. אז נרשמתי לחדר כושר! אני אילתי ונרשמתי לאחלה מועדון באחד המלונות ונהניתי מכל רגע אחרי האימון הראשון שלי היום. עבדתי כמה פעמים בעבר, אבל הפעם זה הולך להיות להרבה זמן!!! בכל אופן, שמתי לב לחוויות שארחים מספרים עליהם כאןן בפורום, וזה מדהים כמה שזה נכון: אנשים שעובדים בצורה לא נכונה בעליל, הרבה הרבה פוזה (לא שזה רע, אבל זה מצחיק), הרבה חוסר ידע, ו....המדריך. אחחח כמה נכונות הסטיגמות על המדריכים: נכנסתי לחדר הכושר ללא שום תגובה מיוחדת מהמדריך, התחלתי לעבוד באפון עצמאי (אני יודע איך) אבל שמתי לב שלמדריך לא אכפת מכל אותם "נכים בפוטנציה" שגורמים לעצמם נזק בלתי הפיך לגב בעבודה בלתי נכונה, מכל אותם חסרי תוכנית עבודה ובכלל לא אכפת לו מכלום, עד ש... נכנסת איזה בחורה כוסית. באותו רגע המדריך מראה את כל הידע שלו בהתגלמותו, את כל יחסי האנוש המופלאים שלו ואת כל הטיפים וההמלצות שלו לגבי הבחורה (עם נגיעות אם אפשר..
) . בכל אופן, נהניתי ואני שמח שלא הזדקקתי כל כך לעזרתו של המדריך וזאת הרבה בזכות אנשים נהדרים שנמצאים בפורום הזה ונכונים לעזור, להפנות למקורות מידע, לעזור , לכוון ולהדריך (ואני מתכוון לרמי אליו. ועוד רבים וטובים שלא ציינתי). אז תהנו לכם בחדר כושר לפחות כמו שאני נהניתי בתקווהנ שגם התוצאות לא יאחרו לבוא! נ

Rיקש

New member
../images/Emo50.gif בהמשך הדרך...

שתבין, זו התמכרות. Rיקש.
- מכור 3 שנים...אוהבים אותך Rיקש...

מוסקיטר

New member
שב למדריך על הווריד

המדריכים בחדרי הכושר, כפי שכבר כתבנו כאן בעבר ,ברובם בטלנים וחסרי אחריות.זאת לא סיבה לוותר להם. תנפה בשלב ראשון את המדרכים הטמבלים ,תזהה את המדריך המשקיען והחכם ותתחבר לו לווריד בכל שאלה קטנה כגדולה. תהנה.

למעלה