חוויה.

חוויה.

אכן, גם מבגרויות יש חוויות!
[בבקשה תיקראו..? ישש תודה!] טוב אז... באתי לבית ספר! וראיתי את שרה... מי שתהה מה קורה איתה אז היא לא מרגישה כל כך טוב...קדימה כולם להגיד "החלמה מהירה" לשרה!
יופי. ואז, באתי, אוקיי... נדלג קצת... עכשיו המבחן. הוא היה מוזר... אני 99% בטוח שלא קיבלתי מאה. 1% נישאר לשיפוטו של אלוהים. ניראה לי 80. אז..... מי שרוצה את התשובות הלא מי יודע מה שלי, להלן... 3. א. 21 בערך. ב.29 בערך. ג. 49.5 מאוד בערך. 4. 73.58 מעלות 7. א- 1- 0.7, 2- 0.3 ב- 0.8333...

Kouryuu

New member
איקאיק.

הממ, בגרות במת'. שואה. אבל זה כבר מאחורייך. איזה טופס/טפסים עשית (כמה יח"ל?). הרגישי טוב, שרה גיבורת ניל"י.

הו, תודה על התגובה! ../images/Emo65.gif

אני יודע שזה לא נהוג, אבל בכל זאת עשיתי את 05... כתבתי ככה ביומן: בגרות 005 הגיעה! עם כתר למעלה והכל...

Kouryuu

New member
בבקשה~

אעע, זה לא הגיע לה, מקום ביומן שלך עם כתר וכלזה, לבגרות.

לא, אני ושרה

דווקא נורא היתרגשנו והכל... ציפינו לאישה עם השער הצהוב שתגיד: "שקט!" ועוד כמה דברים מצחיקים...

Kouryuu

New member
כןכן, זה מרגש.

אבל אני הייתי מעדיפה שזה לא יגיע לנצח. :> אישה עם שיער צהוב? צהוב באמת? צהוב כמו מה?

sarah

New member
אתה יודע

אני כל הזמן רואה את האישה עם השיער הצהוב בשכונה ובוהה בה אבל היא לא מזהה אותי, מסתובבת עם הכלב הקטנטנן שלה, כלב של גברות שגורם להן להיראות מצחיק ומבוגרות כאלה. XD אני לא יכולה להכיל את הטירוף צחוק שזה גורם לי. זה כל כך ממית מרוב הקשרים שיש לזה במאה מליון זכרונות ותמונות ואסוסיאציות אחרות אההההההההה

כחחח...

אני עשיתי כתובת "בגרות במתמטיקה" אדומה ומדממת על רקע שחור. וביום של המבחן-מגן שמתי גולגולת ומלאך מוות

מישהו עוד עשה שאלון 004?

גאד זה היה פשוט זדוני ומרושע. שאני אתקע עם לוגים? אני? אני כ"כ אוהבת את הבסיסים הקטנטנים החמודים האלה, זה פשוט לא הוגן. אני לא נותנת לעצמי יותר מ-60

sarah

New member
יש גם לי יצא 73 מעלןת

אבל כל כך החרבתי את המבחן עם הבלאגן והחולניות והחוסר ריכוז שלי (לקח לי בערך 14 נסיונות לעשות את ההסתברות, רצינית, זה היה מטורף) שקיבלתי דפוק ואני ממש רוצה לעשות מועד בת צבילא!! היית כה חתיך היום נראה לי היה כייף לראותך נשמתי הנשמה טרללה אני עדיין חולה מוות אבל לא אכפת לי כי אין בי"ס אז אני ערה והולכת להתאבד ואני רוצהההההההההההה צריכהההההההההההההההההההההההההההה לנגן הופעות חיות של משהו, זה הצורך שלי בחיים!!

sarah

New member
חולניות

כן התכוונתי שגססתי תוך כדי מבחן ומישהי אמרה לי "יש מצב שלא?" על הרעש שעשיתי כשאכלתי כרוב. זה...........מביך, משפיל? מוזררר?? ד"א לבשתי ג'ניס ירוקים, גולף ירוק ואכלתי כרוב, זה בגלל שהיום לבשתי ואכלתי רק דברים ירוקים חההה!!!!! אני מצחיקה!!

../images/Emo7.gif

זה בנחלט לא שרשור מלבב כמו שציפיתי. שרה!!!!! מסכנה!!!! גם אני הולך לעשות מועד בת... לללללאאאאאאאאאאאאאאאא *נופל אל השְחור*...

למעלה