חוויה!

sporTV

New member
חוויה!

אתמול נחשפתי לעולם חדש. טיפול במים בשם "ווטסו" water shiatsu שיאצו במים! טיפול של כ-45דקות. בבריכה מחוממת. צפים על המים ונתונים לשליטתו של המטפל. היה מדהים. ממש מדהים. המטרה היא להתנתק ולהיות מובל. לעצום עיניים ולשתוק. הצלחתי גם לעצום עיניים וגם לשתוק כל הטיפול
עוד דבר מדהים שגיליתי, בגלל הסכרת יש לי מעין נקודות לבנות על האצבעות איתן אני בודק הסוכר. אחרי הבריכה, האצבעות שלי נראו מקופלות כמו של מבוגרים מאוד מאוד
והיום בבוקר שמתי לב שיש שיפור מדהים במצב האצעות, כבר רואים את טביעת האצבע המקורית, מה שבדרך כלל נעלם בגלל הנקודות הלבנות. בקיצור, למי שמזדמן ובא לו להרגיש משהו שונה, חדש ומהנה ללא ספק, אני ממליץ בחום.

b e c k y

New member
אהבת חיי (מילים טובות על וואטסו)

אני הידרוטרפיסטית וגם מטפלת בוואטסו. אני יכולה להעיד שאין לדעתי שום דבר בעולם שהוא נעים יותר מוואטסו (כולל הכל) וואטסו הוא ריקוד המים מסעיר ומרגיע בו זמנית. בשבילי הוא המתנה הכי גדולה שאני יכולה לתת לעצמי או למישהו אהוב. לכו לעשות וואטסו.

נשמע אחלה, במיוחד אחרי ההמלצה של בקי

כולל הכל....
אני חייבת לנסות
ספורטיבי אתה פצחת בסדרת טיפולים שכאלו? או שזה חד פעמי?

sporTV

New member
חד פעמי

מלבד העילוי הנפשי לא מצאתי בזה יעילות פיסית. אבל זה ללא ספק משחרר ומדהים

b e c k y

New member
יעילות?

אתם בטח מכירים את כל הקישקושים האלה על קשר בין גוף לנפש. כעיקרון הטיפול מרגיע מאד ויוצר הרפיה של כל שרירי הגוף. כמו כן הוא נפלא לנפש. דרך התנועה והטילטול מגיעים למקומות מאד עמוקים. משווים את זה לחזרה לתינוקות. יש בטיפול הזה משהו שמלווה אותך אח"כ כמה ימים. ומי שחי בסטרס, בקושי ובעימות מתמיד מול הגוף שלו יכול להרוויח המון מכמה ימים של שלווה ושרירים רפויים יותר. בהקשר לCF. יש איסור להכניס למים אנשים עם בעיות נשימה משמעותיות. נפח ריאות קטן מידי וקשיים בנשימה עשויים להיות התווית נגד לטיפול במים. (המים יוצרים לחץ על אזור החזה ומקשים יותר על הנשימה) לכן מי שרוצה לעבור טיפול כזה, טוב יעשה אם יתיעץ לפני כן עם הרופא המטפל שלו. (ויביא אישור כתוב. מטפל אחראי יבקש אישור כזה) מצד שני, אני יכולה לאמר פה בלב שקט שלהורים לחולי CF הטיפול הזה הוא אושר צרוף ומגיע לנו ב100%.

sporTV

New member
נקודה חשובה

מי שתכוון לעשות את זה.....שיעשה פיזיו טוב טוב לפני. כדי שלא ישתעל באמצע הטיפול!! צריך להיות רגועים ממש.

בקי, אני שמחה לבשר לך....

שרוב המוחלט של הזמן אני לא חיה בסטרס, בקושי ובעימות מתמיד מול הגוף שלי.

ובכל זאת....

הייתי שמחה לטיפול כזה בכדי להתפנק ולשחרר מתחים רק למי יש זמן, כסף, פנאי, ממון וכו'

vikvik

New member
נגד מים? עד עכשיו שמעתי רק בעד..

אפילו אם לא שוחים השהות במים טובה לחולי סיאף , הגלים השקטים של המים עושים סוג של פיזיו לריאות. הלחץ המשתנה מעסה , זה כמו הידיים של הפיזיוטרפיסטית רק עדין יותר ומקיף יותר. שלא לדבר על שחיה ששם היתרון הוא ברור. אבל גם במצבים שלא יכולתי לשחות ממש , ההמלצה היתה אפילו פשוט להיות במים. ככה שרוב רופאי סיאף למיטב ידיעתי בעד מים , אפרופו רעות שלנו , ובכלל הרבה שחיינים יצאו מבית סיאף. נראה לי שהווטסו הזה מדהים אם מצליחים להשתחרר באמת.

sporTV

New member
חשוב לציין

שהמים חמים. ההתכווצות היא בדר"כ כשקר לפי מה שזכור לי מימיי כשחיין. אבל אל תקחו אותי במילה...

orii

New member
מצטרף לממליצים - זה נפלא

עשיתי את זה רק פעם אחת ואין על זה. זו הטיפול הכי טוב שעברתי. החוויה מזכירה שוב ושוב עובר ברחם. פשוט לא להאמין כמה שזה טוב.

למעלה