חוויה של ריטלין

• פותח הנושא DrEx
  • פורסם בתאריך

DrEx

New member
חוויה של ריטלין ../images/Emo6.gif

כבר 3 ימים של פחדים, של שמחה, של עבודה קשה ושל רצון להצליח. מקבל תגובות טובות, המתמתיקה משתפרת והכתב משתפר. היום הריטלין לא השפיע עליי בבית ספר אבל עדיין לא היה לי תאבון בבית ספר והכתב נישאר יפה אבל לא ההיתי רגוע. בצהריים לפני משו כמו שעה שתיתי ואני מרגיש רגוע
בקיצור אני משתפר ומאמין שיש לי עוד דרך ארוכה לעבוד. מישו אמר שאני כבר הפסקתי להיות בניוטרל ועכשיו אני בהילוך - ניראה לי עליתי להילוך 2
תודה לכם אנשים שההיתם איתי ברגעים דיי קשים ועוד תיהיו (אני מקווה
)
אוהב אותכם !

zivadina

New member
התרגשתי לקרוא, DrEx.

אתה מתקדם למעלה ויש לך הנחייה מקצועית טובה. תדאג לעדכן את הרופא כאשר ההשפעה לא טובה. תזכור שהרופא לא יכול לעזור לך אם אינך מעדכן אותו. בנוסף, אל תשפוט את טיב ההשפעה לפי יום אחד או יומיים, אלא תיתן לעצמך 2-3 שבועות להתרגל לתרופה.

DrEx

New member
כל יום אני רושם לי ../images/Emo140.gif

היום לקחתי גם בערב.. עוד שעה בערב זה יעבור.. פשוט ההיתי חייב לעשות שיעורים והמורה הכלה שלי הביאה לי לעשות מבחן בבית
פה ושם אני מקבל התקפיי עצבנות כאלה שעוברים אחריי כמה שניות חוץ מיזה בסדר :)

zivadina

New member
שים לב לא לפגוע בשינה שלך

ההמלצה היא לא לקחת "ריטלין רגיל" אחרי שעות אחה"צ, כדי שההשפעה תפוג עד הלילה. כמובן שאת הריטלינים הארוכים אין לקחת אחה"צ. מחכה לעוד דווחים.

שריתילה

New member
כל הכבוד!

בקרוב הילוך שלישי ורביעי, הכל כמובן בהתאם לכביש שבו אתה נוסע. נראה לי בכלל, שאתה שולט בהילוכים. שיהיה לך הרבה הצלחה, כל הכבוד, שרית.

מדרגות

New member
איזה יופי !!! כמה טוב לשמוע !!!

אמא שלך בטח כבר מעורבת בכל הסיפור והיא גם בעננים !!! בעיקר אני רוצה להגיד ל ך כל הכבוד על זה שגילית אומץ וחיפשת עזרה. אני עוד זוכרת אותך מההתחלה, איך פנית כאן לעזרה... לא ידעת מה קורה איתך ולמה אתה לא מצליח. סיפרת על זה שלא יודעים בבית איך להתמודד עם הקשיים שלך ואתה לא התייאשת וייזמת ומצאת אותנו כאן... כל הכבוד לך. ההישג הזה הוא שלך בלבד !!! כל הכבוד !!!

DrEx

New member
../images/Emo6.gifתודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כמה משמח לשמוע../images/Emo70.gifשירבו ההצלחות

והתגובות הטובות. כל הכבוד לך על הנחישות והרצון העז למצוא את הדרך המתאימה לך ולא לוותר

למעלה