חוויה שלילית

• פותח הנושא henzr
  • פורסם בתאריך

henzr

New member
חוויה שלילית

בילד השני ניסיתי מאוד להניק . הצלחתי רק שבטע. מאוד מאוד רציתי. הייתי מאוד מאוכזבת מעצמי שלא הצלחתי . הוא לא הצליח "לתפוס" ואני מאוד סבלתי מכאבים. נכנעתי. ייבשתי את הכל. ועכשיו שב"ה אני חושבת על עוד אחד כל כך רע לי להיות שוב באותו מצב עצוב.

Revili

New member
לא להתייאש מראש../images/Emo24.gif

כאשר תהיי בהריון, ניתן לקבל הדרכה מקצועית ומסודרת לקראת ההנקה ... גם במהלך התקופה הראשונה (והלא קלה) שלאחר הלידה, יש נשות מקצוע - יועצות הנקה מוסמכות שידריכו אותך ויתמכו בך. בינתיים, ממליצה לך לקרוא חומר מקצועי בנושא ההנקה, הידע הוא המפתח להצלחה. הנה אתר מצויין בכדי ללמוד על הנקה....ועוד אחד.

henzr

New member
מקווה

שיהיה בסדר. כי אז ממש יועצת ההנקה בבית חולים מאיר לא הייתה ממש פנויה וסובלנית. אפילו אחרי שהשתחררתי, חזרתי לשם שוב לייעוץ ושוב לא היו סובלניים אליי. והתוצאה הייתה ברורה.

Revili

New member
עדיף...

להסתייע ביועצת הנקה פרטית, בבי"ח יש מעט מדי יועצות מוסמכות, הן עמוסות בעבודה ולצערן לא מצליחות להגיע לכל יולדת. בבי"ח ליס, יש מפגשים להכנה להנקה, עם אסתר גרוניס - מומלץ. לאחר הלידה יש יועצות שיוכלו להגיע אלייך הביתה.

../images/Emo201.gif יידע, עזרה ואופטימיות

כמו שלא ניתן להשוות הריון להריון, לידה ללידה וילד לילד (אפילו אצל אותה האמא), גם חוויית האימהות וההנקה שונה מפעם לפעם. המפתח להעלאת סיכויי ההצלחה הינו יידע בשילוב עם עזרה מקצועית. עצתי לך, היא לקרוא חומר (שמתעדכן, עם הזמן), גם מהעמוד הראשי של פורום זה, על מנת להתעדכן ולחדד את המידע שברשותך. לאחר מכן- בזמן ההריון, ליצור קשר עם יועצת הנקה מוסמכת, לעבור הכנה להנקה בצורה מסודרת. בהכנה תוכלי לקבל מידע, לשאול שאלות ולקבל הבהרות. לאחר הלידה, מהר ככל האפשר- הזמיני אליך יועצת הנקה מוסמכת (אפשר כמובן את היועצת שעברת אצלה את ההכנה), על מנת שתעזור לך ב"תכלעס", כלומר בחיבור וההצמדה של התינוק שלך. לאחר מכן- תהיה לך כתובת (הטלפון של אותה יועצת, כמובן), אליה תוכלי לפנות בכל שאלה ובעיה, והיא תלווה אותך בתהליך. בינתיים, קחי לך אויר והניחי את חוויות העבר בצד. כל אחת מאיתנו יכולה לעשות רק את המיטב שלה באותו הרגע. בהצלחה

henzr

New member
תודה. היכן

ניתן לאתר מקום בו עורכים הכנה להנקה?

Revili

New member
התקשרי...

למרפאת ההנקה של אסתר בליס (איכילוב) 6973113 03

למעלה