חוויה שחוותי כעת

טל205

New member
חוויה שחוותי כעת

אני בדרכי ממרכז העיר בבירה לדירתי עם עוד חבר ולפתע אנו רואים אני שהולך מזוגזג.. למען האמת בארצנו היפה אנו רגילים למחזות של קבצנים,שיכורים וכו... ובפרט בשעה שכזו.. לא עברה דקה עד ששמענו בום טראאח ענק והאיש נעלם. אמרתי לחבר שלי, אני חוזר לראות מה קרה לו, חבר שלי אומר לי עזוב,תיזהר שהוא לא יפגע בך וכו... אני חוזר בריצה, רואה תבנאדם כולו דם,כל הריצפה מסביבו דם.. בקיצור,קיבלתי חולשה במקום ועד עכשיו יש לי בחילות! הוא אומר לי תעזור לי,איש מטונף זב דם, הזמנתי מיד את מדא והם היו באזור תוך 9 דקות מורטות עצבים ולחץ לא נורמאלי של אדם מבוגר שמאבד דם. אני בטראומה. מה שבטוח שלי לא מתאים להגיש עזרה ראשונה.

טל205

New member
*אדם שהולך מזוגזג

ושכחתי לכתוב שזה כתוצאה מנפילה של 2 מטר

אוייש מאמי... צר לי שעברת כזו חוויה...

אני לעומתך הייתי בבירה היום והיה לי מדהייייייים! (בלי אנשים זבי דם ב"ה) טיילנו בכל כך הרבה מקומות ונדמה לי שאפילו התאהבתי בירושלים... באנו עם רכב, החבאנו אותו בחניה של ה"סנטר 1" ליד תחנה מרכזית וטיילנו בטירוף עד שכאב לי הראש! התחלנו בביקור אצל חברים בבית וגן (ברחוב הרב עוזיאל,אם אתה מכיר שם...) אכלנו צהריים ואז פשוט טיילנו עד 9 כשירד הלילה...כל האורות האלו בי-ם...איזו אוירה מענגת. חזרתי לקריה תשושה אך מרוצה! אם היה ים בירושלים-זה היה מקום מושלם באמת!!

טל205

New member
יפה לך

מזכירה לי את ימי הראשונים בבירה. אכן מלהיב ומהנה. שמח שניהנית..

למעלה