חוויה נגמרה...

yuvalberger

New member
חוויה נגמרה...

רציתי רק להגיד תודה ענקית לכל מי לקח חלק במחנה האדיר שהיה לנו תודה לרכזים ולמנהלנ ולצוות טכני ולמדריכים ולצוות יהדות הבאמת אדיר! באמת שהייתה לי אחת החוויות היותר חזקות אי פעם! תודה תודה לכולם!!! אוהב מאוד מאוד וכבר מתגעגע יובל

נגמר...

כן, תודה לכל מי שלקח חלק... ולשרון וליאיר שסיימו את תפקידם בנוער תל"ם תודה רבה ובהצלחה בהמשך! ובהצלחה ליו"רים החדשים- שחר ואריאל. היה טוב :) ויפאסנה שליטה. ניפגש בכנס פתיחת שנה...

eilouz

New member
חייב להסכים

תודה ענקית ענקית לכולם!!! היה ממש ממש ממש כיף הנאה מטורפת, רק ירדתי מהאוטובוס וכבר התגעגעתי לכולם!!! תודה לכל מי שעזר בהקמה! יאיר ושרון בהצלחה בהמשך הדרך ותודה על הכל! שני ומיכל (רכזות עדת ו') תודה שהייתן שם לעזור לנו בחוויה המדהימה הזאת! צוות גורו! שליטה! היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 תודה רבה!!! מתגעגע! אילוז

אכן נגמר

היה מדהים בהחלט, גם חוויה צעירה וגם בוגרת, היה פשוט מעולה! בסוף בוגרת אפשר היה לראות שכב"ג חזק שיש לו כיוון, יודע מה הוא רוצה ויצא בהיי הנכון מחוויה. אז תודה על מחנה מדהים, והמון בהצלחה לכולכם שנה הבאה!

ohadsh15

New member
היה אדיר!

חווי"ה ראשונה שלי בתור מדריך וזו הייתה חוויה שאני מאחל לכל שכב"ציסט ושכב"גיסט באשר הוא. נהניתי מכל רגע ואעשה ככל יכולתי לחזור שנה הבאה. בהזדמנות זו רציתי להודות מעומק הלב למספר אנשים שבלעדיהם המחנה היה חסר טעם כמעט: - יאיר, שרון וצפניה שהרימו את המחנה ותמכו לכל אורך הדרך. - מיכל, שני וכל צוות גורו שהיו הצוות הכי טוב בעולם ועשו את המחנה שלי לכ"כ טוב. - עדת ויפסנה שהיו הכי חמודים בעולם ושאף אחד לא יתווכח עם זה! - דור וקרן, הרפורמים הכי טריים! בנוסף רציתי להיפרד רשמית מיאיר ושרון שעוזבים אותנו ולברך את אהרל'ה וכל הצוות הנכנס על מה שעוד יעשו. להתראות בכנס פתיחה! אוהד שרי.

למעלה