חוויה מתקנת ?

Master Stav

New member
חוויה מתקנת ?

שלום, אתה לא מכיר אותי, נרשמתי ממש עכשיו לתפוז, אני קוראת אותך מזה 4 חודשים, אני צריכה שתעזור לי, לא יודעת עד כמה הזויה תראה לך הבקשה שלי אבל אני רוצה עברתי אונס לפני 9 שנים, היתי במסיבה, שתיתי, רקדתי, ואני רוקדת כמו חלום ארוטי הוא רקד איתי, הציע שנעלה לסגריה לגג, שם קרא לי כלבה משך לי בשיער ואנס אותי אני רוצה לשחזר את החוויה אבל הפעם הכוח יהיה אצלי כמו שכתבת למישהי אני אעצור אותך עם מילת הביטחון אני רוצה לחיות שוב, תעזור לי? אני בשיחות איתה כבר איזה חודש וחצי .... השבוע הצלחתי לשכנע אותה ללכת לטיפול ...ולא לא הסכמתי לסשין אותה לא הסכמתי לשחזר את החוויה ....לא הסכמתי להיות התרופה שלה .... מה דעתכם ? חוויה מתקנת ? מה אתם אתן היתם עושים ועושות ...? נ.ב היא קוראת פה וקיבלתי את אישורה לפרסם את המסר ששלחה לי

בטוח שנהגת נכון

לא כל דבר אפשר לתקן ב"חוויה מתקנת" שמייח שהיא פנתה אליך ולא למישהו שהיה מנצל אותה ואת המצב.

לדעתי עשית נכון

יש להבות שלא צריך לשחק עמן. חוויה מתקנת היא נפלאה אולם לדעתי חוויה מתקנת למישהי שעברה אונס תהיה אחרת לשלב הבראשון, תהיה חוויה של סקס טוב ועדין, תהיה של זוגיות בטוחה, ואם היא אישה עם נטיות בדסמיות, היא תגיע גם לשם וזה מה שנכון לה
, אולם לא שם צריך להתחיל ולא מחוץ למסגרת טיפולית בשלב ראשון. היא בורכה בקשר חברי עם מי שמבין, היא תוכל להגיע בשלבים מאוחרים יותר להתנסות ביחסי שליטה כשיש בידה את היכולת לעצור כשצריך וזו תהיה חוויה מתקנת. לדעתי צדקת.

Master Stav

New member
תודה על המילים

אם כי בדבר אחד אינני מסכים איתך חוויה מתקנת לאחת היא לא אותה חוויה לאחרת אולי בשל כםך אני שמאיר לאנשי מקצוע ....לעשות את עבודתם ובשאר ימי השנה אני פשוט משתדל להיותאמיתי עם עצמי קודם כול . ושוב תודה

א פרח

New member
עשית את הדבר הנכון

סשין כזה עלול לשבור אותה סופית, פניה לטיפול היא הדרך הנכונה. יש לה מזל גדול שאתה הוא האדם אליו פנתה ולא לאיזה שרלטן שהיה פוגע בה. ולך שקוראת, טיפול מקצועי הוא הדרך הנכונה להחזיר לעצמך את חייך.

DOM Perignon

New member
BDsM ככלי טיפולי

לא מהיום יש בינינו וויכוח סתיו. אני טוען שיחסי שליטה יכולים להיות כלי טיפולי שאין שווה לו. אתה טוען שלא..\ ויש מישהי שאני מאד אוהב ומעריך שהסבירה לי שBDsM איננו מתאים ככלי טיפולי משום שמי שבאה לכאן לא באה לטיפול. במקרה הזה, מישהי באה לטיפול בעזרת הכלים של BDsM. אבל, וזה אבל גדול, אם אתה לא רוצה לטפל במסגרת הBDsM שלך, אני חושב שעשית נכון בכך שבחרת לא להכנס לזה.

Master Stav

New member
צר לי איש יקר אבל ממש לא ממש ממש לא

מישהי לא באה לטיפול .....מאחר ואני לא מטפל לא באים אלי לטיפול !!! כשאיהיה מטפל ....יבואו אלי לטיפול ....או שלא יתרה על זאת .... מכיוון שהBDSM שלי הינו דרך חיים ולא כלי טיפולי ....אני יכול להיות למשענת למי שתבקש כמי שאני ולא לקחת כאב או סשין כחוויה מתקנת, סשין מבחינתי הוא משהו מתמשך לאורך כול מערכת היחסים עםמפיקים של כאב , חוסר אונים וכדומה ..... החיים שלי הם חייםש ל אדם רגיל שמוביל אנשים רגילים לא של מטפל ומטופלים וזאת אותי המהות המבדילה בגישות של שנינו .

G I R L P

New member
פה נראה לי

שאני חושבת שונה ממך.... קודם כל אתה לא רגיל.... ואתה מוביל אנשים ממשששששששששש לא רגילים. ואגב, כל סשן מבחינתי הוא סוג של טיפול. ריפוי או השלמה או צמיחה של צלע באישיות. לפחות כך אצלי.

Master Stav

New member
....../images/Emo190.gif....

אני בהחלט חושב שבתוך מערכת יחסים טובה כאשר יש אינטראקציה טובה בין בני הזוג גם אם בני זוג לא קבועים אלא לסטוצ' BDSMי ( לא מחבב אבל ילאאא ) יש את האפשרות לקחת משהו שמתקן שבונה שמצמיח ......אבל להתייחס אל זה ככלי טיפולי סורי נוט מי קופ אוף טי ....

G I R L P

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

תמיד הייתי נגד גם היום אני נגד. לא הטיפול באמצעות הבדסמ- בלה בלה בלה... לא הויכוח הזה. פנטזיית אונס.... ברררררררררר

למעלה