חוויה משונה

סתם108

New member
חוויה משונה

שלום בזמן האחרון אני יושב על הספה, סתם או נגיד שוכב במיטה או סתם עוצם עיניים. ואז אני מרגיש כאילו הנשמה שלי יוצאת מתוך הגוף, קשה להסביר אבל זה כאילו אני מתחיל לרחף ואני מרגיש שאני גבוה גבוה וכשזה רק מתחיל מרגיש כאילו כמו שיורדים ברכבת הרים אז יש כזה פרפרים. זה לא קורה לי כל הזמן אבל בתכיפות מסוימת גבוה. מה זה?

סתם108

New member
שכחתי להוסיף!

שברגע שזה קורא... אני מאבד תחושה בכל שאר חלקי הגוף חוץ מבראש ולפעמים גם שליטה...

סתם108

New member
זה מה שחשבתי...

אבל אז... למה הראש לא יוצא? ו... האם רוח או ישות כלשהי שתהיה בקירבת מקום יכולה לנצל את זה שאני לא בתוך הגוף שלי ולהכנס אליו? ולאילו הפתעות את מתכוונת... אם את יכולה לפרט בבקשה...

Tal_Ya_Tal

New member
היי סתם108חיבוק|ברוך הבא../images/Emo121.gifיציאה

מן הגוף הפיזי ב-א-מ-ת מעידה על חוסר קרקוע. אז א. אפשר לעשות לך גריד אישי של שבע צורות גיאומטריות לשם קרקוע. ו-ב. אתה יכול לעזור לעצמך להתקרקע על ידי יציאה לטבע/לחוף הים והליכה יחפה בחול, או על הדשא. אפשר לשאת אבנים בכיסים (אבנים קטנות כמו חלוקי נחל) אפשר לראות בהדמייה שורשים מוזהבים היוצאים מעצם הזנב שלך וגם מכפות הרגליים, וחודרים אל בטן האדמה, יורדים עד מרכז ארץ ויוצרים שם עוגן. עוגן שדרכו אתה מחובר לאדמה כמו בחבל טבור. ג. כל לילה, בעת השינה אנחנו יוצאים מן הגוף. אז אל תפחד. אך א-כ-ן אם אתה מצוי במצב פיזי/רגשי רעוע, יכולות ישויות חסרות גוף 'לתפוש את מקומך' הן מחפשות הזדמנויות כאלה. על כן תוכל להעצים את עצמך בדרך פשוטה: אמוד זקוף במרכזו של חדר מאוורר, נער טיפה את איבריך. קח נשימה עמוקה ל
ודמיין שבכל צ'אקרה, מרכז אנרגטי שלך ישנו כדור בצבע הצ'אקרה. הצבעים הם מלמטה למעלה(כצבעי הקשת): אדום, כתום,צהוב, ירוק, כחול, סגול ולבן. עתה דמיין בצ'אקרה הראשונה שלך את הכדור האדום. אמור לעצמך"כדור אדום" כשאתה מתכוונן לצ'אקרה הראשונה. עתה התכוונן לצ'אקרה 2 שלך ואמור:"כדור אדום, כדור כתום." עתה התכוונן לצ'אקרה 3 שלך ואמור:"כדור אדום, כדור כתום,כדור צהוב." עתה התכוונן לצ'אקרה 4 שלך ואמור:"כדור אדום, כדור כתום,כדור צהוב, כדור ירוק." עתה התכוונן לצ'אקרה 5 שלך ואמור:"כדור אדום, כדור כתום,כדור צהוב, כדור ירוק,כדור כחול." עתה התכוונן לצ'אקרה 6 שלך ואמור:"כדור אדום, כדור כתום,כדור צהוב, כדור ירוק,כדור כחול, כדור סגול" עתה התכוונן לצ'אקרה 7 שלך ואמור:"כדור אדום, כדור כתום,כדור צהוב, כדור ירוק,כדור כחול, כדור סגול, כדור לבן." L&L TALYA

סתם108

New member
מה המיקום של כל צ'אקרה?

ומזאת אומרת? ישויות יכולות לתפוס את המקום שלי? אז מה אני עושה? ומה עם הגוף שלי? הם יכולות להשאר שם כמה שבא להם? זה לא קצת נגד חוקי הטבע... הרי הם כבר מתו... בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות.... ואני לא רוצה להפסיק את זה... זה כיף לי... זה הרגשה כזאת שאתה מרחף... ממש מרגיע..

במקום להילחץ, תבחר לך ספר

שיהיה לך מעניין לקרוא בנושא, מומלץ להיכנס לחנות ספרים להגיע לספרי העידן החדש ופשוט לבחור ספר שנראה לך ולקרוא אותו בשקט כדי ללמוד על צ'קרות, מסעות אסטרליים, יציאות מהגוף וכל השאר. אתה יכול גם להצטרף למסגרת כלשהי ללמוד רייקי, הילינג, תקשור, מדיטציה או כל דבר אחר שעולה בדעתך ולקבל בדרך זו את האינופרמציה. אני לא חושבת שאתה אמור להפסיק את היציאות מהגוף אלא לצרף אליהן את הידיעה והמיומנות. זה כמו שתגיד שיצא לך לצנוח פעם במקרה והיה כיף עדיין כדי להבטיח שהפעמים הבאות יהיו מוצלחות גם הן יש צורך ללמוד ולהתאמן ואז גם אפשר לאמן אחרים שקורים להם דברים דומים ויכנסו לפורום לשאול מה זה ומה קורה להם.

אין צורך לפחד../images/Emo2.gif

ערב-טוב, צריך לדעת להתקרקע , הפחד לא עוזר במקרים האלו , ואם אתה מפחד אתה יכול לפנות למטפל כלשהו כדי לאזן אותך, ממקום של איזון - קיימת החוויה האמיתית, אז המון הצלחה וחויות שמחות .... חג-שמח אריאלה באהבה

גם לי יש חוויות כאלה

אני אוהבת את זה. להסתלק קצת מהעולם כאן. לרחף, לפגוש ישויות. כן, אני מאוד לא מקורקעת אבל גם לא רוצה להיות.... זה מקשה עלי את החיים כאן אבל לא הייתי מותרת בשום אופן על חוויות רוחניות.

קבלת איתות להתחיל לצעוד בדרך חדשה

זה מזכיר לי את עצמי לפני שהתחלתי בדרך אנרגתית הייתי חווה יציאות מהגוף תתחיל ללמוד רייקי/הילינג ותראה להיכן אתה ממשיך כי זה בהחלט איתות לגבי דרך שאתה צריך להתחיל בה וטרם מימשת -חוסר המימוש גורם לך את התופעות הללו.וכשתלמד רייקי או הילינג או כל מה שתתחבר אליו תוכל להתחבר לעצמך בצורה נכונה ולהתפתח בדרך שתהיה נכונה לך. בהצלחה בדרכך שלהבת

למעלה