חוויה מרגשת - לפגוש

דסי אשר

New member
חוויה מרגשת - לפגוש

את כל "הילדים שלי" משנת 1996 ועד היום עם הוריהם, ביום ההולדת שלי. האמרגנית הנפלאה - ביתי . בקשתי הפעם יום הולדת בבית, ארוחה אינטימית ולא מסעדה. קיבלתי מתנת הפתעה אדירה. ואתם צריכים לראות איך נראית החצר שלי -של הילדים - היום. הם הוציאו את כל המשחקים המאופסנים, המוכרים להם, והשתוללו, זהו ביתם הקודם, ושילבו במשחקם את בני הילדון בן ה 29, שחגג והתמוגג מהם. חוויה מאד טובה, לראות כמה הילדים אוהבים, אותי, את המקום, כמה מחוברים אליו, ואת ההורים שאני כל כך אוהבת. מרגש. דסי

yondy

New member
../images/Emo20.gif איזה רעיון מקסים ומיוחד!

מזל
טוב
ממני
!

לאה_מ

New member
באמת מרגש! והמון ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif

לדסי-../images/Emo49.gifואיזה יופי........

לקרוא על הבת שלך שכל כך אוהבת את אמא שלה עד שהיא טרחה ואירגנה לה מין הפתעה כל כך מיוחדת ומקסימה שכזו(שזה רק אומר משהו על האמא.....). שלך חנה גונן

דסי - יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מאוד מצא חן בעיני שהילדים שהיו אצלך אפילו לפני כמה שנים עדין ממשיכים להרגיש שהבית שלך הוא הבית שלהם. אני חושבת שזו מחמאה גדולה מהם אליך.

דסי אשר

New member
ואת יודעת כמה בני

בן ה - 29 נהנה להשולל אתם? והם איתו. כאשר שאלתי אותו, למה נתת להם להרוס לי את הגינה(הכל בצחוק, בשמחה), הוא אמר: "כי לא הייתי יכול, כי היה לי סינור על הצוואר". הם הלבישו לו על הצוואר סינור, אחד מהסינורים שהיו בחצר. הם קראו לו האיש הגדול עם המצלמה שרודף אחרינו. הוא צילם תמונות "סטיל" נפלאות, שפשוט רואים בהן כמה הם מאושרים להיות כאן, להפגש זה עם זה, אחרי שהיו שנתיים יחד(כל מחזור, שנתיים ימים) . מתנה נפלאה, עם זכרונות ב"ראש" ובתמונות , כולל ווידאו. רק תראו מה יוצא מילדים שזכו ל"הורות חסרה" לפי תפיסת ד"ר אבן זוהר. אין שחור ולבן. דסי

למעלה