חוויה מצמררת

שקדית*

New member
חוויה מצמררת

הלילה חויתי חוויה שלא אשכח לעולם. התעוררתי בשעה 5.00 לקול רחש ששמעתי והנה - אני רואה בחדר השינה שבו ישנו - בעלי ואני - גבר זר - גבוה...מאיים..נכנס לחדר...ומנסה לחפש.... התחלתי לצעוק כמו שלא צעקתי מעולם...ממש צרחתי...זו הייתה הרגשה איומה שאני לא מאחלת לאף אחד. בעלי התעורר מהצעקות שלי - והתחיל לרדוף אחרי הגבר - שהיה מאוד גבוה ושרירי. ואחריהם אני - במדרגות.... עד שיצא מן הבית. לאחר שהמשטרה הייתה - ניסינו להרגע כולנו - מהחוויה הנוראית הזו ורק שמחתנו שכולנו יצאנו ללא פגע... רציתי לכתוב למישהו וחשבתי - עליכם.... אני בדרך כלל רק קוראת פה את ההודעות... אז נקווה שהחוויה לא תחזור על עצמה..(כי הוא גנב גם מפתחות של הבית...) חג שמח לכולם - ושיהיה רק טוב!!!!!!!! ביי ציפי

tairon

New member
חוויה איומה...

להתעורר מתוך שינה ולהבין שמישהו חדר למבצרך הפרטי מזל מזל גדול שזה הסתיים ככה .. כי סה``כ אמנם החוויה היא טראומתית אבל זה יכל בקלות להסתיים בפגיעה פיזית ..כי בדרך כלל האנשים הללו הם נרקומנים במצוקה שבאים לחפש כסף למנה היומית שלהם והם יכולים להיות לפעמים מסוכנים.. לגבי המפתחות תחליפו עוד היום את המנעול!!

Meכל

New member
אויי ויי זמיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל מזל מזל מזל מזל מזלללללללללללל שאף אחד לא נפגע!!!!!!!!!!!!!! לפחות זה.... להחליף מנעולים מייד!!!!!!!!!!!

למעלה