חוויה מפחידה

ענתי44

New member
חוויה מפחידה../images/Emo122.gif

ראשית אנחנו בסדר. אבל לפני קצת יותר משעה היינו מעורבות, אמא ואני, בתאונת דרכים קלה. בסטטיסטיקה , אחרי שאני אגיש תלונה, זה ייחשב פגע וברח. ואם הנהג יאותר הוא יגיד שלא הרגיש שפגע. בערך בשתיים עשרה וחצי לקחתי את אמא למרכז לקנות לה פלאפל. שרנו והיה נעים. ואז התחלתי לעבור במעבר החצייה הרגיל שלנו, כשהמכוניות, כולל מונית השירות שפגעה בי, עומדים. המונית הגיעה ופנ אני חושבת ימינה, לכביש אותו חציתי. לקראת סיום החצייה. לפני שהצלחתי להעלות את אמא למדרכה הוא התחיל לנסוע. צעקתי אבל הוא נסע. ידעתי שתיכף הוא יפגע בי. מחשבה מחושבת שעברה בי זה שהוא מתחיל בנסיעה לכן הפגיעה לא תהיה קטלנית ושעליי להחזיק הכי חזק ולייצב את הכסא של אמא שהיה כבר צמוד למדרכה כדי שאמא לא תיפול. כי כל נפילה של אמא מהכסא, גם בלי מפגש עם המכונית עלולה להיות קשה. הכסא קצת רעד ואמא קצת כעסה כי חשבה שאני מזיזה אותה אבל היא לא נפגעה . אני נפגעתי קלות בזרוע ימין, ובגב בצד ימין. הנהג עצר לשניה ומיד המשיך בנסיעה כשאני מעלה את כסא הגלגלים למדרכה ומסתובבת אליו אבל רואה שהוא נוסע ולי אין סיכוי לראות את המספר. נכנסתי להלם. ברגעים הראשונים. המשכתי בקנייה. ואז התחלתי לבכות, כשנכנסתי עם אמא למקום של חברים והתקשרתי לאחי. שורה תחתונה אני פצועה קל מאוד. כואב בזרוע ובעיקר בגב אבל אני מתפקדת. אחי דיבר עם המשטרה ואמרו לו שלו חייגתי ישר למשטרה היו שולחים ניידת למקום. ושאוכל להגיש תלונה ביום ראשון. כשאמא תלך למרכז יום. נראה לי שאני מה שמוגדר גם בהלם. כי אני בוכה ובוכה. רק מהמחשבה מה היה יכול להיות. בטח אריאלה תגיד לי לשמוח שניצלנו מתאונה קשה וללכת להגיד ברכת הגומל. היא כנראה צודקת.

אירילה

New member
אכן חוויה מפחידה וב"ה שנגמר כך ולא אחרת

לחשוב מה היה יכול להיות ,לא חושב שכדאי לך לעשות את זה ,זה רק יגביר את הבכי אצלך וזה לא בריא עבור אמא , עדיף שתתרכזי באמא . האם היו עדים לתאונה? את זוכרת איזה צבע היה למכונית ואיזה סוג היא היתה? תאור של הנהג?. עפ"י התיאור שלך אם הנהג ייתפס הרי שעבר עבירות חמורות : אי מתן זכות חציה להולך רגל במעבר חציה - בימ"ש , אי הגשת עזרה לפצוע ת.ד. והפקרתו - בימ"ש במידה ויישפט הרי שרשיון הנהיגה שלו יישלל , יפתח נגדו תיק פלילי ויירשם גם רישום פלילי ומן הסתם או שייאסר או ייקבל ע"ת ,אבל לפי החומרה יגיע לכלא וזאת כאמור רק באם ייתפס ויאותר, יקרה מה שכתבתי ולכן גם חשוב שתתרכזי לא במה שיכל היה להיות אלא בפרטי הרכב והנהג ,כי זה מה שחוקר המשטרה יבקש לדעת בבואך להגיש תלונה. להגיד ברכת הגומל , בהחלט !!! שתהיה לכן שבת שקטה ועם כמה שפחות כאבים. גרשון

טילי66

New member
ענתי הי

שבת שלום. אני מצטרפת לדברי גרשון אכן מפחיד אבל יש מישהו שאוהב ושומר עליכן מלמעלה.הבכי בגדול עוזר ולו במעט לפרוק את המתחים והלחץ שאנו צוברים.חיבוק ענק לך ולאמא הנהדרת.תמי

ענתי44

New member
ביום ראשון אגיש תלונה

אני לא ראיתי את הנהג כיוון שעסקתי בהעברת אמא במעבר חצייה והתכוונתי בדיוק להעלות את הכסא למדרכה. אבל אני יודעת לאיזה חברת מוניות הוא משתייך, ומכיוון נסיעתו גם את מספר הקו. אחי התקשר לחברה שם ענה לו אחד הנהגים והתנער בשם החברה.במידה והכאבים שיש לי יהיו בלתי נסבלים אני אקרא לבת של המטפלת ואלך למר"מ. אמא כמובן לא זוכרת את האירוע ובמילא במצב לא טוב מאז החזרה מבית חולים. לשמחתי לא נפגעה בתאונה. נראה לי שהבכי היה מטראומה נפשית. זה בלתי נשלט. התפקוד שלי הרבה יותר טוב מהפגיעה אשתקד. רק שכואב. וכמו תמיד יעבור.

hregev10

New member
ענתי - אכן היה לך מזל

המזל שיחק לשתיכן, ויצאת מזה בשן ועין, טוב שאת יודעת לאיזו חברת מוניות הנהג משתייך, אם היית מסוגלת לגשת לבדיקת רופא מיד - אז היה תיעוד למה שקרה אבל אולי זה לא מאוחר ביום ראשון, הענין הוא שיש נזקים שמרגישים אותם יותר מאוחר והלואי שיעבור בשלום וזו תהיה רק מכה שחולפת אבל אם ימשיך לכאוב - אל תוותרי ותגשי לבדיקת רופא ולאחר מכן גם תלונה במשטרה . אני מקוה שנשמע מכן בשורות טובות ושתהיה שבת שלום לא כואבת. חני

ענתי, מזל גדול היה לך ולאימא....

עדיף לא לחשוב מה היה קורה.... אלא להתרכז במה שקרה, וגם זה מספיק , מנסיון שלי מכות יבשות כואבות אחרי יום יומיים כך שתתכונני שהכאבים עוד יתגברו אבל כדורי אופטלגין יפיגו את הכאב. שיהייה לכן שבת שלום, ומקווה שתצליחו לנוח קצת.. חיבוק ענק, ניצה.

ענתי44

New member
תודה לכולם

ביום שבו נהרגו 4 אנשים והרבה נפצעו אני חשה בת מזל שיצאתי בזול ובעיקר שאמא לא נפגעה ולא חוותה את התאונה. היא היתה לפני על המעבר חציה לקראת עלייה למדרכה ולא ראתה מה קורה לי. רק התעצבנה כי הכסא זז קצת. התייעצתי עם אחות נפלאה בכללית. יש להם שירות חירום שכזה, שרצתה לתת לי הפניה למיון, אבל כשהסברתי לה שאני לא אלך, היא אמרה לי, לפי הנתונים שקראה על התיק שלי, מה משכך הכאבים הטוב ביותר. אז השתדלתי לעשות נעים לאמא. כי אתמול היו לי התקפי בכי ורעד בלתי נשלטים, כנראה תגובה של הגוף לטראומה. ובלילה כשאמא צעקה מפחד מצאתי משהו שהרגיע אותה. אמרתי לה שאם לא תרשה לי להחליף לה טיטול תגיע עובדת סוציאלית שתשלח אותי לכלא שאני מזניחה אותה. ישר הפסיקה לצעוק וחיבקה אותי שארים אותה. זה עבד יופי גם בבוקר, כמובן אחרי שצעקה. היא חזרה לישון עם כלב הפרווה האהוב עליה.

למעלה