חוויה ממסטלת .....

LucidGuess

New member
חוויה ממסטלת .....

היום בבוקר היה לי חלום ממש מדהים, לא צלול אבל מאד מציאותי. עמדתי בתור עם אנשים שעמדו בכניסה ל 2 חדרים שבהם אפשר היה לנסות לעשן קצת נרגילה ולראות איך זה. בחדר אחד היתה נרגילה רגילה ובשני נרגילה "חזקה" יותר. הגיע תורי ונכנסתי לחדר עם הנרגילה הרגילה, לפני היו בחדר איש ובחורה צעירה ושניהם בדיוק סיימו לנסות וישבו להם על ספה בתוך החדר אחד ליד השני. עכשיו הגיע תורי, האיש שהיה שם ליד הנרגילה הגיש לי אותה ונתן לי לנסות, הכנסתי את הפייה של הנרגילה לפה והתחלתי לנסות, לשאוף פנימה, זה היה מדהים! פשוט תחושה מדהימה! היה לזה טעם עדין מעט, דיי דומה לטעם מנטה, והרגשתי שזה ממש מתחיל להשפיע עלי והרגשתי שאני מתחיל פשוט להתמסטל! האיש ליד הנרגילה גם התחיל לפמפם עם איזו ידית שמחוברת לנרגילה והבנתי שבכך הוא "מעשיר את התערובת" והופך אותה למרוכזת וחזקה יותר, הוא גם חייך אלי תוך כדי זה מן חיוך זדוני וערמומי כזה כאילו הוא בוחן אותי ורואה איך זה משפיע עלי, הרגשתי שחלקים בפנים שלי מתחילות להרדם כמו אצל רופא שיניים, והוא אמר לי שאם אני לא אשים לב אני אתחיל לחלום ובאמת הרגשתי שאני על סף כניסה לחלום, זו היתה הרגשה ממש מדהימה שקשה להסביר אותה במילים אבל ממש הרגשתי איך שהנרגילה מתחילה למסטל אותי למרות שבחיים שלי לא התמסטלתי ואני לא מכיר את התחושה ... כמה שניות אחר כך התעוררתי - אבל זה היה מדהים! LucidGuess

oren_b35

New member
חחחחחחחחחחחחח גדול!

אבל דרך אגב...נרגילה לא ממסטלת...:)) אם כבר היית חולם על ג´ינטים..:)

Variety

New member
חחחחחחחח

חחחח נרגילה לא ממסטלת כמו שאתה מתאר, זה סתם לשניה. וזה בגלל העשן. מה שמת בנרגילה בחלום? :) חלומות פז, Variety-

LucidGuess

New member
זהו שלא היה עשן ...

מהנרגילה שבחלום לא היה עשן בכלל! פשוט החזקתי את הפייה בפה וזה היה כאילו אני שואף גז בטעם מנטה עדין כזה שניכנס לי עמוק לריאות, וממש הרגשתי איך שזה ממסטל אותי!! ממש הרגשה מדהימה שזכרתי ממש טוב כשהתעוררתי! אם יהיה לי חלום צלול בקרוב אני אנסה את זה שוב! LucidGuess

Variety

New member
תגובה

קראתי באיזשהו פורום על אחד שניסה לקחת סמים בחלום צלול, וממש התמסטל, בלי כל התופעות לוואי של הסמים. :) הוא מספר שהוא היה בHi ממש חזק למשך הרבה מאוד זמן בחלום. וזה לא ממכר :) חלומות פז, Variety-

למעלה