חוויה מיוחדת במינה

דליה ח

New member
חוויה מיוחדת במינה

אני רוצה לשתף אותכם בחוויה מיוחדת במינה שהיתה לי הבוקר. בעוד יומיים יש לאודליה יום הולדת, ה- 28 . חשבתי לעצמי איך לעזאזאל "חוגגים" את היום הזה?. בשנה שעברה זה היה כל כך קרוב, שהשאלה הזאת בכלל לא עלתה. השנה חשבתי שאי אפשר להתעלם מהיום שהיה חשוב מאוד לאודליה. שההכנות ליום הזה התחילו אצלה חודש מראש. ההתרגשות מהיום הזה לא השתנתה אצלה מאז היותה ילדה קטנה. עד היום השלט של יום ההולדת האחרון שחגגנו איתה נשאר על דלת חדרה. אי אפשר להוריד אותו. השנה החלטנו להקדים את היום הזה, והבוקר התכנסנו חברים ובני משפחה קרובים לפיקניק , לארוחת בוקר של שבת, עם כל המאכלים האהובים על אודליה, שחלקן אגב מפורסמים באתר. זה היה כל כך מיוחד, כל כך מכובד, ההתרגשות של כולנו היתה באוויר, בלי מילים, פשוט היינו ביחד, ולא צריך יותר מזה ביום כזה.

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif רק הבקר ראיתי, נחמד מאוד

מה שעשיתם. אני בטוחה שאודליה גאה בכם מאוד. ללא ספק יום ההולדת של הבת/בן הוא היום הכי קשה בשנה לנו ההורים ןטוב שמצאתם את הואפן הנכון לציינו.

yazi22

New member
קשה לי למצוא את המילים

באמת יום כל כך מיוחד. כל כך רוצים להתקרב, לגעת, להיות יחד, לפחות ביום הזה. מעין חנינה, יום אחד בשנה. ולא מצליחים להחליט אם זה יום עצוב או שמח.

lr1903

New member
כלכך מזדהה איתך...

גם אני לקראת יום הולדתה של ליאור התלבטתי איך אני ובעלי הולכים "להעביר" את היום הזה.החלטנו לנסוע שנינו לירושליים-לא יודעת למה,אך ביום זה בכותל הרגשתי אליה הכי קרוב ואפילו חזרתי הביתה עם חצי חיוך...

למעלה