חוויה מזעזעת....

מאיושית

New member
חוויה מזעזעת....

אני רוצה לשתף אתכם בחוויה ממש לא נעימה שעברה עליי לפני כמה ימים... עד השבוע שעבר עבדתי במקום העבודה של אבא שלי, יום אחד בבוקר ניגש אליי הבוס של אבא שלי, בן אדם זקן ונחמד (ובמקרה גם שמן) והעיר לי הערה חסרת טקט לחלוטין: "חמודה, אולי תעשי דיאטה?" הייתי כל כך המומה מזה שבן אדם שבקושי מכיר אותי מעיז להעיר לי כזו הערה, בפומבי!!!, שלא עניתי לו, הוא כמובן פירש את זה כהסכמה שלי להקשיב לו, והמשיך לדבר: "יש לך כאלה פנים יפות, אם רק תרזי קצת..." באותו רגע הבנתי שאם אני לא אלך משם , אני אתחיל לצעוק עליו!!! אני לא מבינה, למה אנשים חושבים שבגלל שאני שמנה, אני כזאת מסכנה ושיש להם זכות להעיר לי ולדבר בלי שום מחשבה למה שהם אומרים! מקווה שלא שעממתי יותר מדי, פשוט הייתי חייבת להוציא את זה...

א ו ר1

New member
הם לא חושבים שאת מסכנה...

אנשים חושבים שלאנשים שמנים אין רגשות, אפשר להעיר להם הערות חופשי ומסתכלים אליהם ברחוב במבטים כאלה של תראו את הפרה הזו. את מכירה את המשפט "מי יתחתן איתך יא דבה?" ככה אנשים באמת חושבים. אבל אנחנו אנשים רגישים ובלילה מזילים דמעה על הכרית...וזה לא נכון שאנשים שמנים תמיד שמחים ומחייכים. אבל אל תשכחי שקבוצת הכוכבים היפה ביותר נקראת הדובה הגדולה והדובה הקטנה,זה מקסים לא???

לא.. הם רק אומרים את זה "לטובתך"

מה שאני עושה, זה אומרת להם שבכל פעם שאני מתחילה לרזות, אני נורא סובלת מגזים וזה ממש לא נעים.. הם אלו שמסמיקים.. ואני צוחקת.. שילכו לחפש משהו אחר לטפס עליו..

כבר דיברנו על זה המון אבל

אמנם קשה לתת תשובות בשלוף כשמעליבים אותך ככה, אבל את צריכה שתהיה לך תשובה מוכנה. אני כבר אוטומטית עונה: "אולי תעשה ניתוח פלסטי בפנים? זה מה זה יעשה אותך יפה ....." אם מתאמנים על זה, באדיוט הבא התשובה תצא בלי לחשוב.... ויש גם את הגישה התמימה: "מה? אבל עבדתי נורא קשה כדי ליפות את עצמי ככה", הגישה הזאת גם בדרך כלל סותמת להם את הפה ונותנת להם להרגיש איזה לא חכמים הם. בכל מקרה, שימי ז... עליו ועל דומיו

א ו ר1

New member
לי פעם אמר מישהו וואו איזה תחת....

ואני אמרתי לו "וואו איזה פרצוף תחת..." ובזה זה נגמר...

AlteX

New member
טוב, אז הבן אדם אולי זקן, אבל

ממש ממש לא נחמד. ולמרות שהוא זקן, הוא ממש ממש לא בוגר. האמת היא שהוא די מסכן, והתרופה הכי טובה למחלה שלו זו התעלמות מוחלטת. אז קחי לך איזו
טעימה... קרמיסימו טריפל שוקולד לדוגמה, וזר ענק של
תחייכי
... ותנסי לשכוח מההערה המטופשת, כי אני בטוח שלא רק שיש לך פנים יפות, אלה גם כל נקודה ונקודה וכל גרם וגרם בגוף שלך, אז תאהבי את זה ותהני מזה! ...ותנסי לא לתת לכל מיני אנשים מסכנים, שרק מחפשים תשומת לב, להרוס לך את ההנאה...!

זאת חוויה מזעזעת???. חחחחחחחחחחחחחח

זה מטעמים בשבילי!!! חבל שהזקן לא נפל בידיים שלי....היה מקבל פרקינסון זה בטוח... מיידל´ה....פה יש לך? תשתמשי בו !!!! חחחחחחחחחחחח אחחחח חבל חבל חבל איך הם נופלים אצל אחרות...ראבק...אם היה נופל אצלי.....תותבות היה צריך לפני הזמן
חבל (חחחחחח משפשפת את הידיים)... אחחחחחחח חמודה את יכולה להיות קלפטה בדיוק כמוני (אומנם אני לא תמיד אבל כשאני רוצה...אין בעיה!)...בהזדמנות אתן לך כמה שיעורים..אמרת חוויה מזעזעת חשבתי חלילה...אונס...הרביצו לך...תאונה...ואת מספרת לי את זה? חחחחחחח הרגת אותי מצחוק....והוא עוד שמן בעצמו...אחח אחח אחח את לא מבינה כלום מהחיים שלך....כמו שאל מונית אמרה....חייבת להיות לך תשובה לכל דבר...ואת יודעת, לפני כמה ימים ישבתי עם רונה בנאפיס וזללנו לנו להנהתנו....והיא שואלת אותי שאלות ופתאום היא אומרת לי...מקסי, יש לך תשובה לכל דבר אה?<<< את זה אני צריכה ללמוד ממך! את יודעת? עד אז, אפילו לא חשבתי על זה....תתאמני...מול המראה, על חברים, עלינו...חופשי! ב ה צ ל ח ה מקסימוששששששששששש

אין אין עליך!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

קוראת בשקיקה את כל התגובות שלך

גילה37

New member
בדיוק היום עברתי משהו דומה....

נכנס אלי לקוח זקן, מכוער, נמוך ושמן, ובא לשלם לי כסף, הוא כנראה חשב שיוכל להצליח להוריד עוד הבמחיר וראה שהוא לא יכול אז אחרי שדאגתי לו לשתיה הוא אמר לי :" את יודעת מה???. את צריכה רק דיאטה ...." מיד אמרתי לו למה? אני לא צריכה אני יפההההההההה והדגשתי . בקיצור הבוס שלי הגיע בדיוק לחדר וכל החברים בעבודה תמיד צוחקיך עלי , על שאני תמיד אומרת לעצמי אוי כמה אני יפה וכו´ או איך אני ניראת טוב וכאלה ... אז אמרתי לבוס שלי . תשמע מה אמר לי הלקוח הזה.. הוא אמר שאני צריכה דיאטה .. הבוס שלי (כבר מאולף) אמר לו אבל היא יפהההההההההההההה ולךא צריכה ...
הלקוח הרגיש לא נעים ואמר לי טוב לא ראינו אותך לגמרי כי את יושבת , מה אתתם חושבים עשיתי???????? קמתי מהכיסא ועשיתי סיבוב כמו דוגמניות והרמתי ידיים שחלילה לא יפספס דבר ... ואז הוא הסכים שאני כנראה לא צריכה דיאטה אלה אני ניראת טוב .. מסקנה חברים שלי::איך שאתה מתייחס לעצמך ככה יתייחסו אליך......... אוהבת אתכם גילה שתמיד יפה מצחיקה ונהדרת ועוד ועוד ועוד

רונה55

New member
כי

אנשים הם רעים ומגעילים ולמדתי שצריך לענות להם בהתאם ולא לשתוק להם.כי כאילו שהם מושלמים ושנית אין להם זון זכות שבעולם לפנות ולומר משהו לגבי המשקל והמראה. אני חווה את זה יום יום אבל אני כבר למדתי לענות ולגרום לאותו אדם ולא משנה הגיל בכלל לסתום ולהתייבש על המקום....

לא מזמן הייתי בחתונה

ועמדנו ביחד כמה אנשים מהמשפחה , אמרתי לאמא שלי שאני הולכת להביא לי קולה , פתאום אני שומעת קול מאחורי "את צריכה דיאט קולה" אני מסתובבת ורואה גבר בשנות החמישים שלו , איזה בן דוד של אמא או משהו כזה , בכל אופן יש לו כרס 9 מטר לפניו והוא לא הרגיש מוזר להגיד לי את זה... או שלפני כמה זמן אמר לי מישהו "את ממש שמנה" אז עניתי "מה אתה אומר , עד עכשיו שעברתי ליד המראה הייתי בטוחה שזאת מישהי אחרת" כשתרגישי חופשי עם עצמך , תוכלי לענות לאנשים המגעילים האלו , זה עדיין יפגע בך , אבל העובדה שסתמת לו את הפה , תעשה לך קצת יותר טוב שבת שלום

sunflowers

New member
מה שהזכיר לי עוד מקרה

לפני כמה שנים, הייתי ב"פיצוצייה" והסתכלתי מסביב. רציתי משהו מתוק אבל עם המצפון שלי חיפשתי משהו של 10-15ג´ כדי לעבור את זה בשלום. שאל אותי המוכר מה שאני מחפשת. אמרתי לו - משהו קטן מתוק וסימנתי עם האצבעות את הגודל. הבחור (שמן, אין כמעט צורך לומר), אמר לי - "בשבילך משהו קטן זה בטח בונבונרייה". ועוד משהו - הייתי אז 75 ק"ג על מטר ששים. it never ceases to amaze me. It does, however, hurt me less and less

למעלה