חוויה מוזרה

חוויה מוזרה ../images/Emo152.gif

נכנסתי לרכב שלי, מתתי להגיע הביתה כבר ולשטוף את היום המחורבן הזה מעלי.סידרתי את התיק שלי, הכנתי את המפתחות, תיקנתי קצת את האיפור רק כי ידעתי שאעצור בדרך לקנות אקמול ואני לא אוהבת להיראות מוזנחת, אפילו רק מול הרוקח. זהו הייתי מוכנה לתזוזה. התנעתי, הבטתי לצדדים כשראיתי אותו. מפחיד. גבר גבוה, שרירי, לבוש שחורים, עם כובע צמר מכסה את ראשו. היה לו משהו ביד והוא הסתכל לצדדים. התחלתי לצאת מהחניה, אומרת לעצמי, יאללה תצאי מכאן ותודיעי למשטרה על איש חשוד.. התחלתי לנסוע לכיוון היציאה מהחניון. פתאום לא ראיתי אותו עוד. לא המתנתי וחייגתי 100. "כל העמדות תפוסות אנא המתן ותיענה לפי התור, תודה" אמר קול יבש. הכנסתי את הכרטיס שלי והמחסום עלה כשפתאום שמעתי את הדלת האחורי של הרכב שלי נטרקת. לא הבנתי מה קורה כששמעתי קול נמוך אומר "שלא תעזי להיות "חכמה". ברור?" בלי לחכות לתשובה, המשיך "סעי, צאי מהחניון ותעצרי בצד." עשיתי מה שאמר. "כל העמדות תפוסות אנא המתן ותיענה לפי התור, תודה" המשיך הקול היבש. סמרטוט שחור נקשר על עיני והוא אמר בקול מאיים "קדימה, תעברי לכסא שליד, ושלא תעזי להתחכם". התחלתי להתפתל כדי לעשות מה שהוא אומר. מה הוא רוצה ממני? מי זה בכלל? למה אני? הוא לא נשמע מחבל... אז מה הוא רוצה? אלוהים שלא יאנוס אותי... המחשבות התרוצצו במוח שלי. האיש יצא מהדלת האחורית והתיישב במקומי במושב הנהג וניתק את הפלאפון הממתין. דקה אחר כך כבר היינו בנסיעה. "לאן אנחנו נוסעים? מה אתה רוצה? מי אתה?" שאלתי בקול חלש. "תסתמי" ענה קצרות. "אבל.." ניסיתי שוב. הוא עצר. משהו קר נגע בצווארי. "הסכין הזו תחתוך אותך ללא כל היסוס" אמר. "אם את רוצה לראות את הבעל היקר שלך או מישהו אחר מהאנשים שאת אוהבת, עדיף שתשמעי בקולי. ידיים מאחורי הגב" עשיתי מה שאמר קול נקישת מתכת וזוג אזיקים ננעל על פרקי ידיי. הדלת שלידו נפתחה והוא יצא מהרכב. ניסיתי לזוז ושמעתי אותו מבחוץ אומר "תיזהרי.." קפאתי. עכשיו הדלת לידי נפתחה והוא אחז בשיערי הארוך ומשך אותי החוצה. כשגבי אליו, דחף אותי אל המושב האחורי, מפיל אותי כשהבטן שלי על המושב. נקישת מתכת נוספת וגם קרסולי נכבלו באזיקים.הוא קיפל את רגליי וחיבר את אזיקי הרגליים עם אזיקי הידיים מאחור. לא יכולתי לזוז. "מה אתה רוצה ממני????" הדמעות פרצו מעיני. "שתסתמי ת'פה שלך, מובן??" ענה והדביק רצועת דבק על פי. הוא חזר למושב הנהג והמשכנו בנסיעה. הוא זמזם לו שיר במהלך הדרך ואני ניסיתי לחשוב מה אני יכולה לעשות... לא יודעת כמה זמן עבר אבל לפתע נעצרנו. הוא משך אותי מתוך האוטו, הצמיד אותי אליו ודחף איזה בד אל פניי. כשהתעוררתי הייתי שכובה על מיטת ברזל ישנה, הרגליים והידיים קשורות לצדי המיטה, העיניים שלי מכוסות. ניסיתי להיאבק ולהשתחרר.. שמעתי צחוק.. "חמודה.. חבל על הכוח שלך" הטלפון שלו צלצל פתאום והוא דיבר אל גבר בצד השני של הקו. "כן . היא כאן, קשורה היטב, אהה... בטח.. אני מבין.. מתי להתקשר? יש עוד שעה.. מה אני עושה איתה? מצחיקה זו.. מנסה להשתחרר.. טוב בסדר אל תדאג. אני אתקשר אליו.." הוא סגר את השיחה והתיישב על המיטה. "תקשיבי לי, ותקשיבי טוב" הוא אמר. "אני אתקשר לבעל שלך שישלם כופר בשבילך. זה ייקח זמן כי אנחנו נבקש לא מעט כסף, וניתן לו זמן לארגן את זה. זה אומר שאנחנו יחד לפחות לאיזה יומיים.אני מתכוון להוציא את הסמרטוט מהפה שלך. את יכולה לצרוח אבל אם את חושבת שהצעקות שלך יישמעו במרחק 50 קילומטר, את טועה. תהיי טובה ויהיה לך יותר נוח. ברור?" לא יכולתי לענות אבל הנהנתי. הוא הוציא הסמרטוט כמו שאמר. "מה אתם רוצים?" שאלתי מיד "ששש... את צריכה ללמוד לא לדבר יותר מדי.. אישה יש לה תפקידים אחרים עדיפים מאשר לדבר" הוא הניח יד על השד שלי ולש אותו. "תוריד ת'יד" צעקתי עליו. הוא צחק והתחיל לפרום את החולצה שלי "למה? מה תעשי לי?" הוא הכניס את להב הסכין אל מתחת לחזיה שלי ופשוט קרע אותה. השדיים שלי היו משוחררים מולו.הוא ליטף אותם, מעך, הסתכל בי ואמר.. "תירגעי.. יהיה לך כיף.. " לא הסכמתי.. צעקתי עליו שיפסיק אבל לא יכולתי לעשות ממש שום דבר. השפתיים שלו החלו לינוק את הפטמות שלי שהזדקרו כנגד רצוני. הוא התחיל לנשק.. לנשוך, לינוק את השדיים שלי. התביישתי לגלות שהוא באמת עושה עבודה טובה אבל המשכתי לצעוק עליו שיפסיק . היד שלו חתרה אל מתחת לחצאית שלי. "את יודעת.. " הוא לחש "את אומרת לא, אבל הגוף שלך צורח כן אני בטוח שאם אני מכניס אצבע עכשיו לכוס שלך, אני מוציא אותה רטובה לגמרי.. רוצה לראות?" "לאאאא" צעקתי כשאני מרגישה את היד שלו מזדחלת אל מתחת לתחתונים שלי ופולשת אל בין השפתיים ההן.. נאנקתי. עד כמה שזה נשמע מוזר, המגע שלו היה מושלם. זה נראה לי מעוות, אני קשורה כאן, בת ערובה.. והגוף שלי נענה בכזו קלות לאיש הזה שאני לא מכירה בכלל.. הוא הוציא את היד שלו.. האצבעות שלו נטפו עסיס.. "את רואה?" אמר והכניס את האצבעות לפה שלו.. מלקק.. "את טעימה.." הסכין שלו חתכה את התחתון שלי וגם את החצאית. עכשיו שכבתי שם עירומה .. "די.. בבקשה.. מספיק שחטפת אותי.. עזוב .. אני מתחננת.. בבקשה.. אל תיגע בי.." התחננתי.הטלפון שלו צלצל. "כן, היא ערומה קשורה למיטה.. דווקא חתיכה תפס לו .. באמת? אה.. כן.. ברור... טוב, או קיי. ביי " אמר לאיש בצד השני. הוא פנה אליי ואמר "תקשיבי מותק, הבעל שלך לא יכול לדבר איתנו עכשיו.. כך שיש לנו קצת זמן להרוג עד שהוא בכלל יידע שאת אצלנו.. יש לי רעיון ברור איך לבלות את הזמן הזה ואני מציע שלא תתנגדי יותר מדי אין לי כוח לריב איתך" סיים לדבר והצמיד את הראש שלו אל הכוס המגולח שלי.. הלשון שלו השתוללה בפנים, לופתת את הדגדגן.. יונקת אותו.. האצבעות שלו חדרו לתוכי.. השתוללתי וצעקתי "לא.. די.. תפסיק.." אבל הוא רק התלהב יותר .. האף שלו חפר בתוך הכוס שלי ואני הייתי חייבת להודות שמזמן לא ירדו לי ככה.. האצבעות שלו נשלחו אל הפטמות שלי ותך כדי יניקה של השפתיים שלי ליטף-מעך-צבט אותן.. לא הצלחתי להתאפק כשהרגשתי את האורגזמה שלי מתפוצצצצת הוא הרים את הראש, חייך. "לא רע לך כל כך... נכון?" וחזר לטרוף אותי הוא לא הפסיק עד שגמרתי עוד פעמיים. לפתע שמעתי קולות של חגורה נפתחת ומה שהבנתי שהיה אוושה של מכנסיים משתלשלים מטה... שתקתי. הוא לקח את היד שלי והניח אותה על הזין הזקור שלו. היה לו זין כל כך קשה, גדול, פועם..בלי אזהרות הוא פשוט התיישב בין רגליים שלי וחדר באחת לתוכי. כעסתי על עצמי.. אסור לי ליהנות מכזה מצב... אבל החוטף המנוול הזה יודע בדיוק איפה לגעת בי ואיך לזיין אותי. עוד כמה חדירות חזקות וכמו לפי תיאום שנינו מגיעים יחד לאורגזמה פראית. הוא התמוטט עלי וטמן את הראש שלו בין השדיים שלי. אחרי דקה הטלפון שלו צלצל שוב. "אהלן.. כן..שווה הבחורה . כן... לכאן? בסדר." וסגר. הוא קם ממני והלך לנקות את עצמו. היה לי קר.. פתאום דפיקה בדלת. הוא ניגש לדלת ואמר למישהו שם – "תגיד אתה נורמאלי ??? תחזור לשם, אתה עוזב את השמירה? אתה רוצה שבעלה ישלח משטרה?? יאללה תלך.. תשים עין כמו שצריך. יאללה מה אתה חושב שאנחנו עושים פה חיים? קדימה .. תעוף. ותודה על הפיצות." כשנכנס חזרה, הרחתי פיצה . הוא אמר – "אני אתן לך לאכול אם תתנהגי יפה. את משתוללת את נקשרת ולא אוכלת.

חוויה מוזרה - חלק ב' ../images/Emo152.gif

היה לי קר.. פתאום דפיקה בדלת. הוא ניגש לדלת ואמר למישהו שם – "תגיד אתה נורמאלי ??? תחזור לשם, אתה עוזב את השמירה? אתה רוצה שבעלה ישלח משטרה?? יאללה תלך.. תשים עין כמו שצריך. יאללה מה אתה חושב שאנחנו עושים פה חיים? קדימה .. תעוף. ותודה על הפיצות." כשנכנס חזרה, הרחתי פיצה . הוא אמר – "אני אתן לך לאכול אם תתנהגי יפה. את משתוללת את נקשרת ולא אוכלת. ברור?" אמרתי שברור וחשבתי לאן לעזאזל אני יכולה לברוח? התנהגתי יפה והוא נתן לי שני משולשים של פיצה. אחרי שסיימנו לאכול, אמר "הגיע הזמן לעשות עסקים". הוא כבל אותי שוב אל המיטה וחייג. "הלו? שלום לך אדוני. רציתי להודיע לך שאשתך נמצאת בידיים שלנו. אנחנו דורשים 2 מילון דולר. יש לך עד יום ראשון להשיג את הכסף להתראות, עוד נדבר" הוא סגר את הטלפון. רעדתי. גם מקור וגם מפחד.. אלוהים מאיפה הוא יביא 2 מיליון דולר? הם יהרגו אותי. הוא ראה שאני רועדת.. "אל תדאגי.. הוא ישיג את הכסף" אמר. התפלאתי.. מה קרה לו זה? נהיה נחמד פתאום... הידיים שלו שוטטו על גופי העירום. הייתי נבוכה. מצד אחד אני שוכבת כאן, עירומה, קשורה, מושפלת. מצד שני, המגע שלו היה כל כך נעים.. מנחם.. רך. זה בלבל אותי. אבל הוא ידע בדיוק מה הוא עושה. איכשהו הוא ידע בדיוק איך ואיפה לגעת בי.. זמן קצר אחר כך כבר לא זכרתי שאני חטופה, השפתיים שלו מצצו וינקו את הפטמות שלי, הידיים שלו המשיכו לטייל עלי, לגעת ללטף לעסות והרגשתי איך ממש חבל על האנרגיה שאבזבז על התנגדות.. הוא פשוט כאילו מכיר אותי.. נוגע בדיוק בנקודות הכי מיוחדות שלי.. מה שהטריף אותי היתה הנשיקה ששתל על המותן שלי. אלוהים.. מאין לו לדעת תא זה ? נרעדתי. הרגשתי את הנשיקות הקטנות האלה לאורך הצד של הגוף שלי.. מבית השחי ועד לאגן.. משם עבר לגבעת האהבה שלי.. ליקק, טעם, וכשהלשון שלו התחילה להשתולל.. כבר התחלתי לעוף.. ואז הוא הפסיק. ככה. פשוט הפסיק. כמעט בכיתי.. פתאום אני שומעת "הלו.. רצית הוכחה שהיא בסדר? תקשיב לזה..." והוא חזר לטרוף אותי. באותו רגע לא חשבתי על כלום. ממש כלום.. גמרתי וגמרתי, וגמרתי (ואני לא עושה את זה בלחישה.. ) ואז הוא דיבר שוב "אתה בטח מכיר את הקולות האלה, בעוד שעתיים תקבל הוראות מדויקות איך להעביר לנו את הכסף". משהו נגע בשפתיים שלי והוא אמר "תפתחי פה גדול, ותתחילי למצוץ.. ושלא יעלו לך רעיונות מטורפים בראש, אם את רוצה להמשיך לחיות." הזין שלו מילא את הפה שלי. הוא נכנס ויצא, לא נותן לי לעצור כדי לנשום, לפתע נעצר ורטט.. הוא גמר ממש ישר לתוך הגרון שלי ופלט "שלא תעזי לירוק את זה". הכריח אותי לבלוע.. לא יודעת כמה זמן עבר, אבל בזמן שעבר אחרי כן, החוטף הרגיש לי הטריף בי כל חוש.. הוא הביא אותי לשיא שוב, ושוב, ושוב.. לא נתן מנוחה עד שכבר איבדתי כל קשר למקום שבו אני נמצאת. נרדמתי. ספוג רטוב שרחץ אץ גופי העיר אותי. "בוקר טוב" הוא אמר. לא עניתי. הוא העביר את הספוג ורחץ אץ כל הגוף שלי.. איכס, מה זה פה? בית חולים? "תגיד, אולי תיתן לי להתקלח כמו בן אדם?" שאלתי והוא צחק.. "חמודה זה לא בית מלון" והחל לנגב אותי "היה לך נעים, לא?" לא עניתי. "אז אולי תסיר את הכיסוי מהעיניים שלי?" ניסיתי "את צריכה להתחיל לעשות סטנד-אפ" אמר "מצחיקה. תשמעי חמודה, אנחנו נדבר עם הבעל שלך ונראה מה הצליח לעשות או קיי?" "הלו... כן... יש לך את הכסף? היא בסדר אל תדאג כל כך.. שאשמיע לך אותה שוב?" למשמע התשובה הוא צחק "טוב, טוב תירגע.. בעוד שעה, תהיה בפתח הבית שלך, עם תיק ובתוכו כל הכסף. אל תתחכם כי אם תתחכם אני פשוט לא עוצר ליד הבית ואתה לא תראה את החמודונת שלך יותר. ברור? אחת כמוה יכולה להכניס הרבה כסף.. אז אל תהיה חכם." "יאללה מותק, זזים" אמר ופשוט כיסה אותי בשמיכה והעמיס אותי חזרה על האוטו. הנסיעה עברה בשקט.. אחרי זמן מה, הוא אמר "טוב אנחנו מגיעים. את מוכנה?" הנהנתי. בראש שלי רצו מחשבות.. מנסה לברר לעצמי אם החוויה שעברתי היתה טובה או רעה.. נו ברור. חטיפה זה לא דבר נעים אבל לא יכולתי לשכוח את שרשרת האורגזמות המדהימות.. הרכב נעצר. אמרתי "תגיד, אני יכולה לראות אותך?" הוא ענה "רק אם תבטיחי לא לרוץ למשטרה עם האינפורמציה הזו". חייכתי. הוא הושיט יד וליטף לי את הפנים האצבע שלו ליטפה את השפתיים שלי וטיפסה לאורך האף. הוא הכניס את האצבע מתחת לכיסוי העיניים. "תעצמי עיניים" אמר ומשך את הכסוי למטה. החיוך של הבעל שלי זהר אליי כשפתחתי את העיניים.. איזה בעל יש לי.. כל מה שאני צריכה לעשות זה לספר לו על הפנטזיות המטורפות שלי...

למעלה