חוויה מדהימה.

Dazed&Confused

New member
חוויה מדהימה.

היה לי לפני כמה ימים חלום ממש מדהים. התעוררתי מרעש בערך אחרי שש שעות שינה וכבר הייתי עירני ואז הצלחתי להרדם שוב. זה כבר דבר שדי הדהים אותי כי בכלל לא חשבתי על זה שמתי לה לעניין רק אחרי החלום. בחלום ישבתי במקום טיפה מוגבה ושתי חברים שלי ישבו מתחתי ודיברו על משוה ולא ממש הקשבתי להם יותר חשבתי לעצמי מחשבות. אני חושב שהייתי ממש עירני בשלב הזה ככה שלא חשבתי שזה חלום. ואז פתאום התאפסתי וקלטתי שזה חלום, והחלטתי להתאמן קצת על תעופה. קפצתי למטה למרות שזה היה רק בגובה 2 מטר בערך ואז הכול נהיה איטי כזה ונפלתי לאט לאט אף פעם לא היה לי כזה דבר. כבר הייתי קרוב לקרקע אבל רציתי והאמנתי חזק ואני ארחף ובשניה האחרונה הצלחתי. עליתי קצת למעלה ועשיתי סיבוב קטן ואז נפלתי שוב בצורה איטית ולא הצלחתי הפעם לבלום את הנפילה. בכול אופן ריחפתי שוב די בקלות, והתחלתי לעוף לכיוון החוצה (מישום מה הייתי במקום סגור פתאום). הגעתי למן חלון כזה קצת גדול ואו ששברתי אותו או שעברתי דרכו אני רק זוכר שמאוד רציתי לעבור אותו. הייתי בחוץ ואז אני לא יודע למה חשבתי לטוס למעלה כמו שVARIETY הציע בשביל OBE למרות שלא חשבתי לפני זה שאני מוכן לכזה דבר. בכול אופן טסתי ישר למעלה ודמינתי חזק את הרגלים שלי כשתי רקטות וזה היה כבר דבר חזק ואז צעקתי "אני יוצא מהגוף , אני יוצא מהגוף" וכבר לא ממש ראיתי את השמיים הכחולים או בכלל משהו ממציאות החלום בצורה ברורה אלה בצורה חלקית והרגשתי רעד בגוף ואני זוכר במיוחד תחושה חזקה ורעש של מנוע בתוך הראש שלי ואז כנראה איבדתי הכרה לרגע והתעוררתי במצב כזה של חושך וגרביטציה מבולבלת, הרגשתי תחושת ציפה כזאת. אני כמעט בטוח שלא יכלתי לזוז והרגשתי משהו מוזר בגוף. על תופעה הזאת קראתי פה אבל לא הבנתי עדיין מה היא בדיוק אומרת. היה גם עוד משהו שאני לא בטוח אם קראתי עליו וזה שהיתה מן קרן אור לבן כזה לא חזק והיה על זה צל של עכביש או חרק דומה. חשוב לציין שהייתי במצב עירני לחלוטין. העכביש לא מצא חן בעיני אז עצמי עינים בצורה כלשהי ואז זה נעלם. קצת פחדתי אבל אמרתי לעצמי חזק כל הזמן שזה לא דבר מסוכן שזה יעבור ואז בסוף זזתי טיפה ופתחתי עינים למציאות. אחר כך חשבתי שכל זה היה לבערך 5 שניות ולא יותר. כשקמתי רק חשבתי שזה היה דבר מדהים וזאת הייתה הרגשה ממש מדהימה. הרגשתי טוב כשקמתי היתה בי מן הרגשה של חיים. מה אתם אומרים על מה שקרה לי? אולי אפשר להרחיב קצת על התופעה של החושך ולדבר על הנושא הוא ממש מענין. בועז

ואוו אני חייב לנסות את זה !!

לאחרונה התחלתי להתאמן על שיטת ה - WILD ויש התקדמות מאד יפה, כשזה יעבוד כמו שצריך אנסה גם את מה שקשור ל"יציאה החוץ גופית" לפי השיטה שתארת כאן. כמו שידוע שיטת ה - WILD היא שיטה מצויינת ל "יציאה חוץ גופית", היא הרבה יותר קלה כשמנסים אותה אחרי שינה של 5-6 שעות, לקום למשך שעה בערך ואז לחזור למיטה ולנסות אותה. כשמגיעים לקטע של הרעידות ( וויברציות ) בגוף אז אפשר להחליט אם רוצים ליצור חלום צלול או אם רוצים "לצאת מהגוף" , גם אם החלטת ליצור חלום צלול עדיין אתה יכול ממנו להגיע ל"יציאה חוץ גופית" דיי בקלות לפי השיטה שסיפרת עליה או בעזרת שיטות דומות אחרות. שיטה שכדאי שתנסה היא שיטה הפוכה דווקא מזו שניסית - טוס למקום מאד גבוה או קפוץ מראש של בניין גבוה או מראש צוק, ואז תוך כדי הצלילה למטה אמור לעצמך שוב ושוב "כשאגיע לקרקע אמצא את עצמי מחוץ לגופי !!". ביי ביי אלון

Dazed&Confused

New member
מעניין.

אני לא יודע אם ממש יצאתי מהגוף איכשהו או שאולי יצאתי ורק העיניים האסטרליות שלי היא סגורות. בינתים קיבלתי כמה רעיונות כמו להפעיל פקודות קוליות של פתיחת עיניים. הקטע של לקפוץ למטה ולא לעוף למעלה נשמע גם טוב אבל אני לא רואה בזה צורך כי מבחינה ויזואלית לטוס למעלה נראה לי יותר טוב :). בכול אופן אין לי ניסיון בWILD והפעם אני לא בטוח שממש עשיתי את זה כי לא נרדמתי בצורה מודעת. בכלל אני לא בטוח אם בשלב הזה כדי להמשיך להתמקד בOBE או להתאמן יותר על שליטה בחלום, הארכתו בצורה יותר משמעותית, הזמנת דמויות ויצירת חפצים ורק אז לחזור לנושא החוץ גופני. אשמח לקרוא תגובות. בועז נ.ב. נוכחתי לדעת שאני לא מפחד כל כך מהדברים האלה אני די בוטח בעצמי :)

אני אישית מציע

אני אישית מציע לך להתאמן בעיקר על חלומות צלולים כי כשאתה כבר יודע ליצור חלום צלול ולשלוט בו בצורה טובה אז תוכל דיי בקלות להיכנס ל OOB ( יציאה חוץ גופית ) מתוך החלום הצלול. אני ממליץ לך לנסות את שיטת ה WILD מכמה סיבות טובות, אני אישית התחלתי לנסות אותה לאחרונה וגיליתי שהיא לא כל כך קשה, מה שטוב בה זה שאחרי שאתה תופס את העניין אתה יכול ליצור בעזרתה חלום צלול מתי שבא לך ! ( בשונה מהשיטות האחרות שבהן אתה הולך לישון ו"מקווה" שיהיה לך חלום צלול ) , כדי להצליח בה צריכים רק להתאמן קצת ( גיליתי שזה יותר ויותר קל ככל שמנסים יותר פעמים ) וצריכים להתגבר גם על הפחד מהדברים שאתה רואה ושומע תוך כדי ... ( אם אתה מנסה אותה חשוב מאד לישון קודם 5-6 שעות, לקום למשך שעה או עד שתרגיש עירני ואז לחזור לישון ולנסות אותה ). אני אישית דיי חושב שזו לא באמת יציאה חוץ גופית אלא חלום צלול בדרגת צלילות מאד מאד גבוהה שבו אתה כאילו יוצא מגופך, ניסיתי להתווכח בנושא עם כמה אנשים שחוו את החוויה הזאת והם בשום אופן לא מקבלים את זה וטוענים שזה אמיתי לחלוטין ובשום אופן לא חלום צלול. זהו, אלון

Variety

New member
שלבי הניתוק.

היי, נכון שהטיסה למעלה חוויה ממש מדהימה???? בשלב שמתנתקים מהגוף, מרגישים ויברציות ורעשים חזקים בכל הגוף. אני קורא כמה ספרים על חוויות חוץ גופניות שמלמדות איך לצאת מהגוף בצורות יעילות. באחד הספרים הוא מסביר שיש בעיה לזוז במימד האסטרלי. שהתזוזה היא בכלל לא כמו במימד הפיסי, וצריך ללמוד לזוז. הסופר של אחד הספרים (אחד הספרים הטובים יותר שקראתי בנושא), מפרסם כמעט את כל הספר (500 ומשהו עמודים) באינטרנט. לא קראתי את כל האתר שלו אבל הוא בטח גם מלמד איך לזוז באתר, כי בספר יש פרק על זה. www.tower.net.au/~rsb שם הסופר הוא רוברט ברוס. כשאני אחזור לארץ אני אתחיל לנסות את השיטה שלו שלצאת מהגוף. שיטה שונה מכל שיטה שאי פעם קראתי, ומנסיון אישי היא יותר אפקטיבית, כי אפילו כשלא ידעתי על קיום הספר, כשניסיתי חלק מהשיטה, זה פעל מאוד טוב ומאוד קירב אותי לצאת מהגוף.

Dazed&Confused

New member
אין כותרת

תודה על העצות. כן, גם לי היה נראה ליותר טוב קודם לבסס את שליטתי בחלום לפני העניין החוץ גופני. WILD נראת לי שיטה טובה, אבל הבעיה היא שאני עצלן וגם ככה לא ישן מספיק... בכול אופן אני חושב שאני משתלט כבר פחות או יותר בנושא ואני משתפר. הבעיה היא רק שאני לא ישן מסודר בזמן האחרון ככה שלא יוצא לי הרבה לחלום כמו שצריך. בקשר לשאלה האם היציאה המהגוף היא מדומה או לא - אני לא בטוח בעניין וזה דבר שאני רוצה לבדוק. אישית אני לא כל כך בטוח בנושאים של נשמה וכאלה ואני לא לוקח את זה כמובן מאליו. אבל רעיון התודעה נראה לי יותר הגיוני ואני גם מתבסס על תאוריה של הממיס למי שמכיר, רעיון שמצא חן בעיני. בכול אופן מה שעברתי זה דבר מדהים בזה אין ספק. VARIETY, אתה טוען שלמעשה אכן יצאתי מהגוף ופשוט עיני האסטרליות היו סגורות? אם כן זה מאוד מסקרן אותי לנסות עוד פעם למרות שאני לא מנוסה מספיק בשליטה בחלום. קראתי פה על משהו של תזוזה דרך הבטן - באיזה אופן? בכול אופן אני מאמין שאני יכול לנסות. בקשר לספר אני אנסה לקרוא מה שאני אוכל אבל אני לא שולט לגמרי באנגלית אז זה לא יהיה כל כך נוח. בכול אופן, אני אנסה :) ובנושא אחר, יש לך אולי דרך לעזור לי לישון? הבנתי שגם לך יש בעיה דומה מה אתה מציע לי? חלומות פז, בועז

Variety

New member
תשובה

היי, בקשר ליציאות מהגוף שהיו לי, הן היו דווקא בעיניים פקוחות. אבל אני לא הכי מחשיב אותן, כי זה היה ממש קצר. אז אני אחכה להזמנות הבאה. אני לא חושב שאתה צריך להאמין לי. אל תאמין בקלות לאנשים שמספרים לך דברים, תיכח הכח בערבון מוגבל. תאמין רק אם זה קורה לך אישית. אפילו אם יגידו לך שזה אולי חלום, אתה תמיד יכול להוכיח, אם כל מיני שיטות. אבל אם תספר, לא בטוח שיאמינו לך. כל אחד צריך את ההוכחה האישית שלו. שיטת ה WILD, לפחות אצלי, מאוד מעייפת אחרי שאני עושה אותה לפני השינה. אני מרגיש תשוש, כי זה דורש קצת מאמץ, ויותר קל לי להירדם. אם תחליטף במקום לשבת על המחשב בשעות הלילה, לנסות WILD, זה כבר ישפר לך את היכולת. אם יש לך בעיה בויזואליזציה, באתר שנתתי לך, שיטת ה NEW או NEW ENERGY WAYS או שזה TACTILE, אני לא בדיוק זוכר, אלה שיטות של לימוד חחויה חוץ גופנית לא דרך דמיון אלא דרך מגע. ע"י גירוי מרכזי אנרגיה. אני ממליץ שתנסה אותה. אולי זה יהיה לך הכי קל. לי אישית אני יודע שזה כבר שיפור. אם קשה לך אם האנגלית, תעבוד עם Babylon, ותקח את הזמן. תרשום הערות וכו... זה הדרך היחידה שאני יכול להציע לך כרגע. לגבי תזוזה בעולם האסטרלי, ממש אין לי מושג. לא יצא לי לזוז הרבה עקב חוויותיי הקצרות. אבל אני מרגיש שאני מתקרב להצלחה יותר ויותר. לכן, אם אלמד משהו, אכתוב כאן בפורום. נושא התזוזה במימד האסטרלי ידוע, ויש הרבה שיטות שמלמדות איך לזוז. ד"א הסופר של הספר נמצא בניוס גרופס alt.out-of-body אם אני לא טועה חלומות פז, Variety-

Dazed&Confused

New member
תגובה

תודה על עצות אני אקרא מתי שיצא לי נשמע מעניין. שיטת WILD קשורה למדיטציה? כי יש לי ניסיון מסוים במדיטציות והיפנוט עצמי ולדמיין דברים אין לי בעיה זה בטוח. האמת שאני צריך לקרוא שוב את הפרק של הטכניקות המתקדמות בצורה יותר רצינית ואז נראה. בקשר להלילה, הייתה שינה די גרועה וחלמתי חלום לא צלול בצורה לא רגילה(דבר שלא היה כמעט קורה לי עד כמה שאני זוכר לפני שהתעמקתי בעניין החלומות הצלולים) והתעוררתי קצת עייף. בסוף הצלחתי להרדם ל40 דקות של שנת חלום קצרה כזאת ולא איכותית במיוחד והחלום היה ככה: עשית איזה משהו והיו לי אנשים בגינה בחוץ. ניזכרתי שאני חולם והחלטתי לסלק אותם ואז לעשות תרגילים. קודם זכרתי לשפשף ידיים ואז ניסיתי פקודה קולית להעיף אותם, זה די דפוק. יותר צעקתי עליהם להסתלק מפה כי זה חלום שלי והם התנגדו עד שבסוף הפעלתי עליהם לחץ כזה עד שכולם הלכו... זה בהחלט לקח יותר מדי זמן. נראה לי שניסיתי כמה נקודות להתמקד או משהו כזה אני לא זוכר. רציתי להפוך את הערב ליום. הסתכלתי על השמיים ואמרתי לעצמי שאני אסתכל לאדמה ואצפה לאור יום אבל כשהפנתי את מבטי אז הכול התערפל מהר והתעוררתי. אני חושב בעיקר בגלל שאת הייתה שינה שברירית, דבר שלמדתי להבחין בו כבר לפני שנים. בכול אופן צריך להמשיך להתאמן! לכל מי שיש ספק בהצלחה אני ממלץ להתאמן כי זה מביא בטחון ותראו שתצליחו יותר ויותר עם הזמן. יום של חיוך :) בועז

Variety

New member
תגובה

היי, חלום ממש נחמד היה לך. נראה לי אבל שחשבת קצת יותר מדיי בחלום. תנסה בהתחלה לא לעשות כלום. אפילו אם יש אנשים... שיהיו שם... במקום, תתמקד בלחזק את החלום. שיטת המיקוד בכפות הידיים (של בן טל-שחר), שפשוף ידיים... אחרי שאתה מרגיש שהחלום יציב, אז תתחיל לנסות דברים. לגבי שיטת WILD, זה לדעתי מדיטציה כמו כל מדיטציה רק שנועדה להגיע לשלבים עמוקים עד לשלב החלימה. חלומות פז, Variety-

Dazed&Confused

New member
תגובה(...)

אוקיי לקחתי לתשומת לבי. יש לי קטע כזה כשאני נותן פקודה להגברת צלילות אז הכול רועד לרגע ואז נראה קצת שונה אני לא בטוח אם יותר צלול. אני אנסה פקודה אחרת לפי דעתי כי לראשונה כבר אין לי תגובה טובה ויהיה קשה לשנות את זה. ויש לי שאלה לאלון - אם באמת היציאה מהגוף היא מדומה, אז איך אתה מסביר את התחושה המדהימה הזאת בגוף? לילה טוב וחלומות פז, בועז

שאלה בחזרה

האם אתה חושב שתחושה פיסית מדהימה שמרגישים בגוף בזמן שזה קורה זו הוכחה כי היציאה מהגוף היא באמת אמיתית ?? האם אתה יודע שיש אנשים עם ידיים ורגליים קטועות ( כתוצאה ממלחמות ותאונות דרכים ) שממשיכים להרגיש תחושות של גירוד וכאב בחלקים שחסרים בגופם לדוגמה באצבע של יד שכבר איננה, האם מה, אתה אומר שזה שהם מרגישים תחושות כאלו מוכיח שהאיבר כן נמצא במקומו ? תחושות אינן מהוות הוכחה לשום דבר והן יכולות להטעות, מקורן יכול להיות פשוט גרוי של איזור מסויים במוח.

Variety

New member
לא להאמין, אבל גם לא לפסול.

היי אלון, ראשית כל, זה שלאנשים שחסרים להם ידיים או רגליים ועדיין מרגישים הרגשות שם יכול דדוקא רק להוכיח שזה כן קיים, שהרגליים האסטליות שלהם עדיין קיימות והם מרגישים אותן איכשהו. וברור שהמוח קשור לזה, כי המוח שלנו הוא זה שגורם לנו להיות מודעים בדגוף הזה. במקום לפסול, האם ניסית להוכיח? בספר שקראתי, כתוב שהמימד של העולם האסטלי הוא לא המציאות שלנו, אלא מאוד קרוב ולובש צורה דומה. לכן, הנה ניסוי, שאני מציע, לפני שאתה מנסה חתת הסבר מדעי (למרות שזה דבר טוב להיות סקפטי, אבל סקפטי אמיתי באמת ינסה לפני שהוא פוסל). קח קלף מחבילה שמעורבבת בלי להסתכל עליו. גם אל תנסה לחושב עליו אפילו (כי הדמיון בעולם האסטרלי מאוד משפיע). תלה את הקלף כך שתוכנו פונה החוצה כדי שלא תראה. בלילה, כשתיהיה לך חוויה חוץ גופנית, כנשמה, תלך לראות מה הקלף. בבוקר, תכתוב על פיסת נייר מה ראית. ותלך לבדוק. אם לא יצא זהה, תחליף קלף ותנסה עוד פעם בגלל מה שלמדתי שהעולם של האסטלי לובש כל מיני צורות. אם הצלחת, תחזיר את הקלף לחבילה, תערבב, ותוציא 2 קלפים ותחזור על הפעולה... לא אמור להיות מסובך מדיי וזה הוכחה מאוד טובה. חלומות פז, Variety-

לא פסלתי, רק אמרתי שזו לא הוכחה ...

לא פסלתי את הרעיון, באמת אני מאד סקפטי בנושא אבל לא פוסל אותו לחלוטין. אני לא חושב שאם אדם קטוע ידיים מרגיש תחושות של גירוד או כאב ביד שחסרה לו אז זה מוכיח שהוא בעל ידיים אסטרליות, לדעתי הרבה יותר הגיוני שהקצוות של מערכת העצבים באיזור הקטוע ממשיכים לשלוח למוח אותות וגרויים ואם לדוגמה עצב מסויים שהיה פעם מגיע עד אחת האצבעות ביד מקבל עכשיו גרוי אז המוח יכול לפרש זאת כתחושת גירוד באותה אצבע, כמו כן יתכן מאד כי הגרוי נוצר איפה שהוא במוח עצמו במקום שפעם קיבל תחושות מאותה יד חסרה. אז אני לא פוסל לגמרי את מה שאמרת אבל ההסבר שרשמתי עכשיו פשוט נראה לי הרבה יותר הגיוני וקל להוכחה מאשר ההסבר שלך ולכן אני יותר נתפס אליו. וחוץ מזה, לדעתי פחות משנה אם זה אמיתי או לא, כמעט כל מי שהתנסה בכך סיפר כי זו חוויה מדהימה ( פי כמה יותר מחלום צלול ) וההרגשה מהממת בזמן שזה קורה, אז מה כל כך משנה אם זה אמיתי או לא, העיקר שנהנים מכך גם אם מאמינים וגם אם לא, לא ? בקשר לניסוי שהצעת אז אני אישית הצעתי ניסוי מאד דומה לפני כמה חודשים באחד הפורומים באינטרנט בנושא חלומות צלולים, מה שהצעתי זה לקחת 50 חתיכות נייר ועליהן לרשום משני הצדדים את המספרים 50-1, ואז להוציא שתי חתיכות ולשים במקום מואר בלי להסתכל, אם התעוררת מחוויה אסטראלית תוכל לבדוק אם שני המספרים שראית הם אותם מספרים שעל שני הפתקים שהוצאת. כשאצליח להגיע לרמה כזאת שאני מצליח "לצאת מגופי" אני אנסה את זה, עד היום עוד לא הצלחתי כל כך. נ.ב - מתי אתה חוזר מארה"ב ? ומה עם האתר שלך מה קורה ? אני כבר מאד סקרן לראות אותו ! נוכל לעשות קישורים משותפים ביננו וכך בעצם להכפיל את מספר המבקרים אצלנו ( באופן תאורתי לפחות ) , כל המבקרים אצלי באתר יגיעו דרך הקישור גם לאתר שלך וכמו כן אלו שבמקרה יגיעו לאתר שלך יכנסו לאתר שלי דרך הקישור אצלך, לדעתי כדאי לעשות את זה, רק שהאתר שלך יעלה כבר. ממתין, אלון

Dazed&Confused

New member
תשובה

לא, אני לא חושב שזה מהווה הוכחה כלשהי, אבל רק רציתי לדעת איך אתה יכול להסביר דבר כזה. ואני מסכים כל מה שכתבתם בהמשך.

Dazed&Confused

New member
תשובה

לא, אני לא חושב שזה מהווה הוכחה כלשהי, אבל רק רציתי לדעת איך אתה יכול להסביר דבר כזה. ואני מסכים כל מה שכתבתם בהמשך.

למעלה