חוויה מדהימה

ירד2

New member
חוויה מדהימה

הי שלום לכולם! מה קורה? רציתי לספר לכם שהיום הייתי בסקירת מערכות עם אשתי (היא בחודש רביעי) זה היה דבר מדהים- לראות את היצור הקטן הזה זז שם ומתפתח והכל קטן כזה אני אוהב מאוד את הדרך חיים שלי אבל אני מרגיש זקוק באיזה שהוא מקום לגבר. בעיה...

DannyDinn

New member
ברוך הבא, והרבה הצלחה

ברוך הבא לפורום. יש פה מספר נשואים, ואני בינהם. כל אחד מאיתנו עם חווית חיים קצת שונה - עם\בלי ילדים, אישה יודעת\לא-יודעת, מתנזרים מגברים\טומנים ידם בצלחת במידות שונות ומגוונות.... המשותף לכולנו ברור. כל אחד נמצא גם במקום שונה בחיים שלו, מהרבה בחינות. אולי אחרי שטובי תסיים את העבודה שלה נדע למצוא יותר קווים משותפים, ואולי לא.... בכל מקרה, שמחים שהצטרפת.

leopold5

New member
מרגש, בהצלחה עם המשך ההיריון!

אחד הדברים הכי מרגשים ויפים זה לראות עובר מתפתח וגדל - זה פלא שאין שני לו (יש לי ידידה שמאמינה בבורא עולם רק בגלל הפלא הזה). שמח בשבילך ובשביל אשתך. אל תשכח לספר עוד. ולגבי סוגיית הגבר - ובכן, ברוך הבא לארץ הקונפליקט של הפורום הזה. שלך ליאו

mendy770

New member
יש לי את הילדים שלי בווידאו וזה ממש מדהים

בסקירת מערכות רוב הרופאים נותנים את זה מורלט בווידאו לפני כמה חודשים ראיתי את זה עם הבן הגדול שלי והיה ממש קטעים הוא לא הבין שזה הוא כעובר ושאל "איזה חיה זאת ?" אמרתי לו שזו חיה שקוראים לה ...נתנאל

leopold5

New member
חיה מתוקה מאוד, כנראה ../images/Emo13.gif

אתה יודע מנדי אין כמוך אבא מדליק לגמרי.

outcider

New member
ברוך הבא

ילדים זה שמחה (במיוחד בשלב הזה, שהם לא מרעישים
). גם אני נמצא כרגע בשלב בחיי שאני מנסה להחליט מה לעשות עם הצורך הזה בגבר (ואני לא מדבר על מין). לא יודע מה יצא מזה. מקווה שיצא משהו טוב. שיהיה לך המון בהצלחה בבירורים שלך, ותרגיש פה בבית...

אכן זו חוויה שאין שניה לה...

גם עלינו עברו הקטעים האלה, סקירת המערכות והתבוננות בפלאי הבריאה. מה רבו מעשיך ה', כולם בחכמה עשית... גם אותנו.

ירד2

New member
ווי תודה לכולם על התגובות

אני מרגיש יותר ויותר שיש לי כאן משפחה שלא הכרתי...

זה הדבר הכי מדהים שבעל יכול לראות.

את העובר זז בבטן אימו... אם יש רגע כלשהו שאני מחכה לו כבעל, זה בהחלט הרגע הזה! (ואם אפשר היה לחתוך את הסצנה, שבה חצי שנה אח"כ צריך להחליף לו חיתול וכו' וכו' וכו'... אז בכיף!
)

למעלה