חוויה לא נעימה.

חוויה לא נעימה.

אהלן בנות.רוצה לשתף בחויה לא סימפטית שעברתי הבוקר.
הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא שאנילא מכירה,ולא מכיר אותי.(אני מהצפון וזה סיפור מההפטרה לקבוע תור לאולטרסאונד).הבדיקה לפני תחילת טיפול,לפני החזרה עוד שבועיים.
הגעתי לפני הזמן.
המתנתי בסבלנות.
נכנסת לרופא.
לוקח פרטים שלי ואז שואל למה הבדיקה.עניתי,מעקב זקיקים,לפני טיפול.(למרות שכבר אין לי זקיקים,אלא על מנת לראות שרירית הרחם התפרקה כמו שצריך לפני התחלת טיפול חדש).מסתכל עלי,ושואל בחוסר סימפטיות,מה את לוקחת??
עונה לו.כרגע כלום,לא הספקתי אפילו להסביר מה ביקש הרופא והוא--בכעס ,את לתרומת ביצית.ומתחיל לתקתק במחשב.
בקשתי .גם בכעס.בבקשה אל תרשום במחשב.שזו תרומה.
והוא התעצבן עלי שאנילא משתפת פעולה ולא אומרת מה לוקחת.
בקשתי שוב שלא יציין במחשב שזו תרומה.
הקיצר-מה זה לא נעים..שחבל על הזמן.
ואז,מתכוננת לבדיקה והוא בודק אותי ואנחנו ממשיכים להתווכח.
אז נכון ,שזו הרגישות שלי וגם אני "תפסתי" עצבים די מהר אבל הללווו
אתה הרופא.יכול היה לומר לי שהוא לא כותב את זה במחשב כדי להרגיע אותי ולהתחשב בי...לא???

לצערי זה מוכר..... נתקלתי ברופא עם התנהגות דומה, שהעביר ביקורת על הרופא שלי וכו וכו וכו
אני אמרתי לו שיש דרך לדבר אל מטופלות.
זה לא עניינו מה את עוברת, באותה המידה את יכולה להגיד שאת עוברת החזרת מוקפאים שנשארו לך מטיפולים קודמים
ולצערי למרות הרגישות ישנם לא מעט רופאים כלל לא רגישים....
מקווה שזאת תהייה החויה הלא נעימה היחידה שתעברי בדרך
איילת

שושה669

New member
לא יאמן שיש רופאים כאלה

זה ממש מקומם!
מי הוא שיתנהג בצורה שכזו???
אני הייתי מגישה תלונה נגדו
וכמו שאיילת האמרה להבא פשוט תגידי שהגעת להחזרת מוקפאים.
אם זה מאוד חשוב לך שלא יהיה כתוב בשום מקום תלכי עם זה הלאה
ותבקשי שימחקו את זה מהפרוטוקול
לא יודעת עם זה אפשרי אבל אפשר לנסות
לא יאמן !

מיה2013

New member
קצת בעייתי בעיני ..

תיראי מצד אחד הרופא נשמע מאוד לא סימפטי, מצד שני נושא ההסתרה הפך להיות עניין עיקרי ואנחנו שוכחות שיש דברים שחשובים שרופאים ידעו על התרופות שאנחנו לוקחות לפחות.
רובנו מקבלות החזר כספי מהקופה אז זה רשום. ממה יש ככ לפחד.
לא צריך להגיד למי שלא רוצים (גם אני כל יום עושה זריקה במכבי וכבר כמה פעמים האחיות שאלו אותי אם זה מ IVF ועניתי שכן...
אבל אני מצפה שרופאים יהיו אחראים על בריאותי ואם לא אשתף אותם אני מכשילה אותם בתפקידם.
למשל אני מאוד סובלת מכאבי ראש לאחרונה ולאחר שהתייעצתי עם רופא הבנתי שהאסטרופם מייצר כאבי ראש..

אני חושבת שיש חובה לעדכן רופא במידע רפואי רלוונטי

מיה,ברור שצריך לעדכן כול רופא מה אני לוקחת

וגם עדכנתי שזה אסטרופם ופרוגינובה יחד עם זאת ,מה לעשות,אני מצפה
מרופא שנכנסת אליו לפגישה ראשונה בשביל בדיקת אולטרסאונד בלבד,להיות מעט קשוב ולא ללחוץ אותי לקיר,כשלא אומרת את מה שמצפה לשמוע.
נכון-אני מודה-הבנתי-הרגישות שלי עולה על כול דימיון כרגע-וכמו שביומיום שלי אנילא מצפה מאחרים לשנות דברים,תגובות שלהם(נאמר בעבודה,או עם משפחה וחברים)אלא לומדת לשנות תגובות שלי למצב.
זה מעט אחרת כשאני נכנסת לבדיקה וגינלית ,אצל רופא ויוצאת תוך 5 דקות משם
עדיין החויה שלי הייתה מאוד לא סימפטית בלשון המעטה.
להבא ,מקוה "ללבוש" עלי את שיריון ההגנה העבה שלי,שהשארתי אתמול בחוץ

yaeli2410

New member
אדיוט... מה עם השבועה שלקח?!

והנה העתק שלה... צריך לשלוח לו תמונה ממוסגרת של זה על הקיר! על משמרתכם הופקדתם יומם ולילה לעמוד לימין החולה במצוקתו בכל עת ובכל שעה. ושמרתם עד מאוד חיי האדם מרחם אמו והיה שלומו ראש חרדתכם כל הימים. ועזרתם לאדם החולה באשר הוא חולה אם גר אם נכרי ואם אזרח אם נקלה ואם נכבד. והשכלתם להבין לנפש החולה לשובב את רוחו בדרכי תבונות ובאהבת אנוש. אל תמהרו להוציא משפט ושקלתם את עצתכם במאזני החכמה הצרופה הכור הניסיון. שמרו אמונים לאדם שהאמין בכם אל תגלו סודו ואל תלכו רכיל. יחכם לבכם גם לבריאות הרבים להעלות ארוכה למדווי העם. תנו כבוד ויקר לרבותיכם שנחלצו להנחותכם במעגלי הרפואה. תרבו חכמה ואל תרפו כי היא חייכם וממנה תוצאות חיים. היזהרו בכבוד חבריכם כי בכבודם הם תכובדו גם אתם.

למעלה