פרחונית 22
New member
חוויה לא נעימה.
אהלן בנות.רוצה לשתף בחויה לא סימפטית שעברתי הבוקר.
הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא שאנילא מכירה,ולא מכיר אותי.(אני מהצפון וזה סיפור מההפטרה לקבוע תור לאולטרסאונד).הבדיקה לפני תחילת טיפול,לפני החזרה עוד שבועיים.
הגעתי לפני הזמן.
המתנתי בסבלנות.
נכנסת לרופא.
לוקח פרטים שלי ואז שואל למה הבדיקה.עניתי,מעקב זקיקים,לפני טיפול.(למרות שכבר אין לי זקיקים,אלא על מנת לראות שרירית הרחם התפרקה כמו שצריך לפני התחלת טיפול חדש).מסתכל עלי,ושואל בחוסר סימפטיות,מה את לוקחת??
עונה לו.כרגע כלום,לא הספקתי אפילו להסביר מה ביקש הרופא והוא--בכעס ,את לתרומת ביצית.ומתחיל לתקתק במחשב.
בקשתי .גם בכעס.בבקשה אל תרשום במחשב.שזו תרומה.
והוא התעצבן עלי שאנילא משתפת פעולה ולא אומרת מה לוקחת.
בקשתי שוב שלא יציין במחשב שזו תרומה.
הקיצר-מה זה לא נעים..שחבל על הזמן.
ואז,מתכוננת לבדיקה והוא בודק אותי ואנחנו ממשיכים להתווכח.
אז נכון ,שזו הרגישות שלי וגם אני "תפסתי" עצבים די מהר אבל הללווו
אתה הרופא.יכול היה לומר לי שהוא לא כותב את זה במחשב כדי להרגיע אותי ולהתחשב בי...לא???
אהלן בנות.רוצה לשתף בחויה לא סימפטית שעברתי הבוקר.
הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא שאנילא מכירה,ולא מכיר אותי.(אני מהצפון וזה סיפור מההפטרה לקבוע תור לאולטרסאונד).הבדיקה לפני תחילת טיפול,לפני החזרה עוד שבועיים.
הגעתי לפני הזמן.
המתנתי בסבלנות.
נכנסת לרופא.
לוקח פרטים שלי ואז שואל למה הבדיקה.עניתי,מעקב זקיקים,לפני טיפול.(למרות שכבר אין לי זקיקים,אלא על מנת לראות שרירית הרחם התפרקה כמו שצריך לפני התחלת טיפול חדש).מסתכל עלי,ושואל בחוסר סימפטיות,מה את לוקחת??
עונה לו.כרגע כלום,לא הספקתי אפילו להסביר מה ביקש הרופא והוא--בכעס ,את לתרומת ביצית.ומתחיל לתקתק במחשב.
בקשתי .גם בכעס.בבקשה אל תרשום במחשב.שזו תרומה.
והוא התעצבן עלי שאנילא משתפת פעולה ולא אומרת מה לוקחת.
בקשתי שוב שלא יציין במחשב שזו תרומה.
הקיצר-מה זה לא נעים..שחבל על הזמן.
ואז,מתכוננת לבדיקה והוא בודק אותי ואנחנו ממשיכים להתווכח.
אז נכון ,שזו הרגישות שלי וגם אני "תפסתי" עצבים די מהר אבל הללווו
אתה הרופא.יכול היה לומר לי שהוא לא כותב את זה במחשב כדי להרגיע אותי ולהתחשב בי...לא???