חוויה לא נעימה...

wee man

New member
קבלי ח"ח

לא, הפעם זה לא קיצור לחיזוק חיובי, הפעם זה קיצור ל- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו, אנשים נשרוטו חזק!!

יוווווווו את פשוט מטורפת../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

אני לא מאמין שבאמת חשבת שאת חולמת למרות כל ה"שישקות" שבטוח היו כואבות. <הרי בחלום לא מרגישים כאב ולא שום דבר אחר...> ואכן כן, מעליות משתבשות גם במציאות, לא רק בחלומות.<אלא אם כן זה נכון רק לגבייך, זה כבר עניינך!!> ואני מציע לך ומבקש, פעם הבאה לפני שאת מחליטה לעבור לצידה השני של המראה, תוודאי ב- 1000 אחוז כי את אכן ישנה וחולמת, אחרת תחטפי עוד "שישקות" עד שבאמת "תירדמי"... ובנוסף, אני רוצה לומר שהסיפור שלך מאד הצחיק אותי. נא לא להיפגע מההערות הנ"ל,קבלי זאת ברוח טובה!!!

wee man

New member
קבל גם ח"ח

וגם הפעם זה: חחחחחחחחח ולא חיזוק חיובי... בחלום אי אפשר להרגיש כאב, תחזור למציאות (בעצם, לחלום). היה לך כבר חלום צלול? אם כן, חלום צלול הבא תנסה לצבוט את עצמך, נראה אם יכאב לך או לא... תאמין לי שכן... wee man

Chav

New member
מה פתאום

ככל שהצלילות בחלום עולה (לא חלום צלול, יענו איכות) אז אפשר גם להרגיש דברים יותר. מניסיון. אז בטח שאפשר גם להרגיש כאב.

Gevakumon

New member
טעות קטנה אך פטאלית

בחלום לא מרגישים כאב? אז בחלום גם לא מרגישים טעם של שוקולד? ובחלום לא מרגישים את הרוח? ובחלום לא מרגישים קור? וחום? אז זה טעות, בחלום מרגישים כאב, בדיוק כמו שמרגישים אותו במציאות, מה שהופך את החלום לכל כך מציאותי וכל כך קשה להבדלה מהמציאות.

roy758

New member
אז אם נופליפ מרגישים

גם או שאפשר להגיד לעצמי כשאני ייפול אני לא ירגיש כלום... ואני לא ירגיש כלום?

Chav

New member
ציטוט מהמטריקס שמתאים:

"no neo, I´m saying that you won´t have to dodge bullets" במילים אחרות למה שתיפול? אתה יכול לעוף, ואתה לא ממש חייב לומר את זה לעצמך, העיקר שתחשוב על זה. אם תדמיין שזה מזרון אז תנחת על מזרון. במילים אחרות free your mind יש לך שליטה מלאה, תהיה יצירתי. Chav - שלא יודע מה עובר עליו עם הציטוטים האלה מהסרט.

למעלה