חוויה לא נעימה...

Deosette

New member
חוויה לא נעימה...

לפני כמה ימים אמרו לי שכאשר אני בחלום צלול ואני מביטה במראה אז כדאי לי לנסות להכנס לתוכה ולראות איזה עולם מדהים מצפה מעבר השני או אולי אעבור חוויה אסטרלית. תנו לי לספר לכם סיפור... אני נוסעת במעלית. היא נעצרת לפתע והצג הדיגיטלי שמראה את הקומה פשוט נעלם. אוח... כמה צפוי, זה עוגן שכל הזמן מופיע לי בחלומות. למה אני אף פעם לא מצליחה לנסוע במעליות בחלום כמו שצריך?! לא משנה כמה זה נראה מציאותי, הבנתי שזה חלום- תמיד דאגתי לשכנע את עצמי שלא משנה כמה יכאב כשאת צובטת את עצמך- זה חלום!!! מעלית שמשתבשת זה ההוכחה הסופית שזה חלום! אני מביטה מסביב והכל נראה כל כך צלול ואמיתי שהבנתי שזאת החוויה ה-חוויה. אחרי 10 דקות כשמעלית הגיעה, מיהרתי הבייתה והבטתי במראה וראיתי את דמותי שלי. מתרגשת מהמצופה לי בעולם המעבר למראה, הרכנתי את ראשי לתוך המראה אך נתקלתי בהתנגדות ו"שישקה" קטנה בראש, ואז חשבתי אולי עם אכנס בכוח ובאגרסיביות לתוך המראה אז "פוף" ואני רואה את הצד השני. וכך עשיתי מספר פעמים כמו איזה שור מטומטם ורק קיבלתי שישקות. עצרתי כאשר אמא נכנסה (משפשפת את המצח הכואב שלי) היא אומרת "איזה באסה, המעלית התקלקלה..." עניתי "כן... אכפת לך להביא לי אספירין?" היא הלכה ואני הבטתי במראה המזועזעת, אומרת לעצמי: "שור מטומטמת שכמוך... זה לא חלום... חשבת על האופציה הזאת ומעליות מתקלקלות גם במציאות?!" וכך נשארתי מאוכזבת עם זעזוע מוח קל ועלתה בראשי השאלה: בחלום צלול, המעלית משתבשת איך אני אמורה לשכנע את עצמי שזה חלום בגלל דבר שיש לו אופציה להתרחש במציאות?! (שיבוש המעלית). נקודה למחשבה...

shualpower

New member
לא הבנתי..

זה היה חלום בסוף או לא?... לפי מה שהבנתי לא חוצמזה זה לא בעיה לבדוק אם את בחלום או לא תסתכלי על השעון, אם הוא עובד כמו שצריך אז את לא בחלום אבל אם הוא מדלג שניות וזז בצורה לא הגיונית זו ההוככה הסופית שאת בחלום

LucidGuess

New member
מגניב!!! ../images/Emo6.gif

שמעתי כבר בעבר סיפורים כאלה מאנשים!
לידיעתך בחלום אמיתי זה יראה לא פחות מציאותי, אז תבדקי טוב!
אהבתי, LucidGuess

Gevakumon

New member
איזה קטע!!!!!!

חחחחחח קטע אדיר, קטע אדיר בחיי קטע אדיר

Gevakumon

New member
ובקשר לשאלה שלך

רצוי לעשות כמה וכמה בדיקות לפני החלטה סופית שזהו חלום, אחרי הכל במקום לתקוע את הראש במראה היית יכולה לנסות לעוף ואז זה היה סיפור הרבה פחות מצחיק והרבה יותר עצוב הבדיקות שמוכיחות את עצמן הן הסתכלות חוזרת בשעון לראות אם הוא שונה, הסתכלות על טקסטים שונים שלא יהיו הגיוניים ולא ישארו כמו שהם בחלום, הסתכלות על כפות הידיים ואז בחזרה על הרקע, בחלום הרבה ישתנה בסביבה אחרי הפעולה הזאת, אחרי שאחד מאלה עבד את יכולה להיות בטוחה שזה חלום... בהצלחה

LucidGuess

New member
עכשיו אני מבין!!! ../images/Emo6.gif

עכשיו אני מבין למה גיא רשם באתר שלו "כל מעשה שיעשה בעיקבות קריאת האתר הינו על אחריותו של הקורא בלבד!" ... למיקרה שאיזה ילד יחשוב שהוא חולם ויקפוץ מהחלון של הקומה ה - 15 , דרך אגב אני לא בטוח שיש להערה הזאת באתר תוקף מישפטי במקרה ו ...
יאלה ביי! LucidGuess

roy758

New member
בדיוק מזה

אני פחדתי! שאני לא יצליח להבדיל מהיא המציאות ומהיא החלום, אבל עכשיו אני יודע שיש אלפי בדיקות ודברים... בכל מקרה שתרגיש טוב

Chav

New member
לא נעים לי לומר אז זה

אבל זה בטח הכי מטומטם שקרה למישהו בפורום. לא עלה בדעתך שאולי.. ורק אולי.. זה לא חלום? אז מה אם הצג נעלם? יש עוד בדיקות. בטח יש מספרים של הקומות לא? לא יכלת לעשות בדיקה? כנראה שיש אנשים שחלומות צלולים פשוטים מסוכנים להם מדי.

Deosette

New member
ועכשיו להבהרות...

קודם כל, אני לא באמת "a stupid bul" הסיפור שסיפרתי לכם לא היה ולא נברא אבל זה משהו שהיה קורה לי בחלום שהייתי חושבת אותו לצלול ואז מתנגשת במראה בגלל שהחלום יעשה הכל כדי לשכנע אותכם שזה חלום. הסיפור הזה בא במטרה להביא מוסר השכל, שגם עם תדעו שמדובר בחלום אין זה אומר בהכרח שמדובר בחלום צלול במשמעותו האמיתית! לא אחת קרא לי שאני נמצאת בבית שלי בחלום, עושה בדיקת מציאות והכל אומר לי שזה מציאות לכל דבר. כשהתעוררתי, הבנתי שהבית בחלום בכלל היה הבית הקודם שלי! לפעמים כשאני רואה בשעון שעה אחת ו67 דקות או בלוח השנה 36 במאי, זה נראה לי לחלוטין הגיוני! כך שגם אם אתם יודעים שהנכם חולמים, זה יהיה שטחי בלבד. כך שלצערי רב האנשים בפורום אינם מבינים את משמעותו של חלום צלול אמיתי. חלום צלול זה כאשר את חולמת על המתרחש במקום מסויים אשר במציאות קרה שם בדיוק כמו בחלום. כשהייתי בכיתה ז´ היה לנו "יום אתגרים" אך לא יצאתי כי הייתי חולה ואז ישנתי, חלמתי שאני עושה סנפלינג, וכמעט נופלת מההר וכולם צוחקים ואפילו צילמו אותי". כשחזרתי לבית הספר, במציאות, כולם ניגשו אליי ואמרו "איזה קטע היה איך שנפלת ממהר, מה זה קטעים!!!" הייתי בשוק, הרי לא הייתי בכלל שם! עד שהראו לי תמונה... (לא ראו את פניי אבל הגב שלי, הכובע הבגדים היה הכל שלי!) וזה סיפור אמיתי וזה לא פעם ראשונה! בקיצור, מה שרציתי להגיד שאני פשוט לא מאמינה בבדיקות מציאות- כי תמיד נופלים בפח!

מוקוש

New member
ייייווווווווווווו....איזה טימטום...

טוב, מה שאת אומרת בעצם זה שאף אחד חוץ ממך לא מבין פה בפורום את המשמעות האמיתית של חלום צלול?! וואי, תודה שהארת את עיני! אני החלטתי לפרוש לדוקים לאחר שגיליתי (בזכותך, כמובן) שבעצם כל החלומות הצלולים שהיו לי, לא היו חלומות צלולים בכלל... אז אולי, בטוב ליבך, תסבירי לי על מה אנחנו מדברים פה, מה שאנחנו קוראים לו "חלום צלול"?! שטויות...

Chav

New member
היה עדיף שתשאירי את הסיפור

ולא תשימי את ההודעה הכל-כך-כל-כך-כל-כך איודטית הזאת. אם לא מצליחות לך הבדיקות מציאות זה בגלל שאת עושה אותך בצורה פאסיבית מדי, בתור דבר אוטומתי בלי בכלל לצפות שזה חלום. מאיפה את הבאת את ההגדרה של החלום הצלול? איפה זה כתוב? באיזה ספר של חוקים? אוקי.. אז מעכשיו, חלום שבו אני מודע שאני חולם יקרא.. חלום מצלול, סבבה? איזה שטויות בחיי. למה מי את בכלל שתקבעי מה זה? מאיפה את יודעת כל כך טוב? מה זה החרא הזה? "חלום שבו המתרחש במקום מסוים קורה גם במציאות" מה לעזאזל?!?!?!?! מה פתאום! אולי יש לזה שם אחר. שלא לדבר שאני לא חושב שזה אפשרי בכלל. איזה שטויות. יאללה השטויות שאנשים אומרים לפעמים. אני אידיוט.. אבל מה לעזאזל קרה בטיול של כיתה ז´ מוכנה להסביר? "know what? just jump of the highest building around you. head dive would be just fine" עליסה בארץ הזונות.

Napoliya

New member
את שרוטה?

קודם כל נא לא לכתוב הודעות כזב, ותודה רבה על המוסר ההשכל המטופש שלך. ונראה לי שאת סתם מז**נת את השכל עם הסיפור על כיתה ז´. את החולייה החלשה, ששששששששלווווווום!!

LucidGuess

New member
למה לשקר? איך נדע עכשיו מתי להאמין?

אז למה לשקר? איך נוכל עכשיו לדעת מתי את דוברת אמת ומתי את משקרת? אולי בעוד יומיים תבואי ותספרי לנו על חלום צלול מדהים שהיה לך, ואני לא כל כך אדע אם להאמין לך או לא? ואת הסיפור "זאב זאב" את מכירה? את יודעת מה מוסר ההשכל של הסיפור? ואת מוכנה אולי להסביר את הסיפור שהיה לך עם הבית ספר??? אמרת הרי שהיית חולה ונישארת בבית באותו יום, אז איך בדיוק צילמו אותך?? היתה לך יציאה חוץ גופית וצילמו את הרוח רפאים שלך?? מה בדיוק קרה איתך באותו יום מיסתורי?? LucidGuess

cool2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, בחיים שלי לא ראיתי כזה טימטום............. לא, כזה פיגור חחחחחחחחחחחחח......... את יודעת שבני אדם יכולים לההרג בכאלה מצבים איזה פיגור זה. בפעם הבאה תיבדקי שאת באמת בחלום. ואם היית קופצת מחלון אז מה???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים "שישקה".

Deosette

New member
וואווו, איזה תגובות!!!

אתם כל כך מקסימים, כל כך נהדרים- אתם באמת באמת אוהבים אותי!!!!!! גם אני אוהבת אותכם חברה!!!! סך הכל אמרתי שאני לא מאמינה בחלום צלול, כי החלומות נורא ערמומיים- וזאת גיליתי אחרי 20 שנות חלימה. אבל נגיד שאני סתם הדיוטית מטומטמת... אי אפשר להביע פה דעה של בנאדם אשר יכולה להיות גם מנוגדת לכולם? אני אמורה להשתין בכיוון הרוח יחד עם כולם כדי לא להחשב כחוליה החסרה פה? איזה מין פורום זה? וגם למה אמרתם ששיקרתי? סך הכל חשבתי שרובכם חכמים מספיק להבין שזה לא רק סיפור? שבעזרתו רציתי להביע את דעתי? עובדה שהבהרתי זאת לאחר מספר שעות. רציתי לקבל חילוקי דעות, ביקורות- קללות? מוכיח שהאיכות של הפורום זבלנית אשר חבריה מתיימרת לדעת הכל ומעיפה משורותיה כל מי שאינו מסכים איתו. הבנתי שדעות אי אפשר להביע פה כי אז אני אחשב למטומטמת ושקרנית, קיוויתי פה למקצועיות וכבוד. חבל חבר´ה, איכזבת אותי- למה לתקוף אותי כך???

Chav

New member
למי אכפת הסיפור

בשבילי זה היה הדרך שקבעת את הדברים בלי להוכיח שום-דבר. את סתם זרקת את זה כאילו זה תורה משמיים. את לא רוצה להאמין בחלומות צלולים אל תאמיני.. מה יש להאמין בכלל? אבל לקבוע סתם ככה? תביאי הוכחה, סבבה, יש על מה לדבר, אבל סתם לזרוק את זה בלי הסבר. ולזרוק לנו איזה סיפור אידיוטי בלי להסביר בכלל מה הלך שם לא נשמע לי הגיוני. Chav - Shhh.. i´m pooing

Gevakumon

New member
את מתיימרת להיות משהו שאת לא

אני חושב שאת לא צריכה לתפוס את תפקיד הקדושה המעונה, האחת שניסתה ללכת נגד הכיוון וכולם שנאו אותה בשל כך, כי את לא כזאת קודם כל ההודעה השקרית שלך היא נגד העקרון שאני חושב שכולם יסכימו שהוא החשוב ביותר ביחסים באינטרנט והוא הכנות, כי זה כל כך קל לשקר באינטרנט, וכל כך מפתה, אבל אנשים צריכים להתאפק ולהשאר כנים כי אחרת לכל היחסים באינטרנט לא תהיה משמעות. ולא יכולתי לא לשים לב לשורת המחץ שבה את מציינת שאת בת 20, בתקווה שכך יתייחסו להודעה שלך בתור תרגיל מתוחכם ולא סתם שקר, אז למען האמת אני הופתעתי, כי לפי צורת הדיבור שלך חשבתי שאת ילדה בת 13... ובקשר לתאוריה שלך אני מצטרף לשאר האנשים שלא ממש הבינו מה הטענה שלך מאיפה שאבת את הראיות לכך ומה לעזזאל קרה לך בכיתה ז´.

erezsh

New member
הדרך הטובה ביותר לדעתי

כדי לדעת אם זה חלום או לא צריך לנסות להיזכר בעבר - בעיקר לנסות לעקוב אחר מהלך האירועים שהוביל לאיפה שאת/ה עכשיו. לי זה עבד פעם כשחלמתי שאני בביה"ס ולא היית בטוח אם זה מציאות או חלום צלול, ניסיתי להיזכר במהלך האירועים וגיליתי שלא עשיתי את הדרך לבי"ס (לא נסעתי באוטובוס, לא עליתי במדרגות וכו´) ושלא זוכר לי כלום שקרה באותו יום (באותו חלום) לפני אותו הרגע, ואז הבנתי שזה באמת חלום...

למעלה