חוויה לא נעימה

shotgun

New member
חוויה לא נעימה ../images/Emo13.gif

היום נסעתי בפ"ת, וטעות (נשבע לכם שבטעות!) חתכתי מישהו.. הוא מהר עקף אותי וסגר עליי ואילץ אותי לעצור, מהפורד הישנה והחבוטה יצא איש גדול (בלשון המעטה..) ניגש אליי לרכב, ואני, ילד בן 18 ששרק קיבל את הרישיון ולא מודע לעצבים של הנהג הישראלי, רעדו לי הרגליים!!!!!!!! "חתכת אותי את יודע את זה?!!??!!??!" אמנם מבפנים רעדתי כמו ויברטור אבל כפלי חוץ הייתי הכי קול בעולם.. אמרתי לו "כן אני יודע אני מצטער, לא ראיתי אותך".. הוא כזה שתק, ואמר לי שזה לא יקרה שוב.. איזה מזל.. כבר ראיתי את המוח שלי שפוך על ההגה.. בן דוד שלי שהיה איתי באוטו אמר שממש ייבשתי אותו, כי הוא רצה שאני אריב איתו ונלך מכות..וכשהודתי בטעות לא היתה לו סיבה לנפח אותי במכות... חחחח..עשיתי בשכל.. הוא בטח סתם רצה להרשים את הכונפה שהיתה איתו ברכב.. אבל מה שבטוח, היום כשאני משתלב אני יעשה את זה ב200% אחוז זהירות!!

sronis

New member
אם אני הייתי עוצר ומתחיל לריב

בכל פעם שמישהו היה חותך אותי, או יותר נכון - בכל פעם שאני מעצבן מישהו על ידי כך שאני עוקף אותו מימין בגלל שהנבלה נוסע לי 90 קמ"ש בשמאלי ולא רוצה לפנות את הנתיב - אז לא היה לי זמן לכתוב כל כך הרבה שטויות בפורומים באינטרנט
וברצינות - מספר הפעמים שאני "חתכתי" מישהו במטרה לנסוע יותר מהר הוא אדיר, לפעמים אני רואה שהאנשים האלו מתעצבנים שאני פתאום נכנס להם לנתיב, אבל אני לפחות נכנס להם לנתיב בזמן האצה, ומתרחק מהם מאוד מהר, ככה שהם לא יצטרכו לסבול אותי יותר, מה שהם לא קולטים זה שכמה שניות לפני זה, הם כל כך עיצבנו אותי בגלל שהם נסעו 90 קמ"ש בנתיב השמאלי ולא חזרו לימין... בקיצור - מגיע להם... רוני

yaron_z

New member
אני משתדל לא לחתוך אף אחד

ושוטגן דבר ראשון מי בכלל עוצר בגלל איזה ערס, דבר שאני אם הייתי עוצר ועוד יורד מהאוטו "לדבר" איתו זה היה עם מפתח צינורות מפלדה בגודל של 70 ס"מ לפחות.

magician

New member
רוני חג שמח ..אה ניגמר../images/Emo161.gif../images/Emo31.gif

אתה נישמע לי כמו מוהל
מה זה אתה חותך , אתה מאיץ
.... הענין הוא שאתה יודע מה אתה עושה אבל השאלה היא אם הנהג "שהכביש הוא שלו" מבין מה אתה עושה ??? יש נהגים שמגיבים בבהלה ובשבירת הגה...ויש כאלו שממשיכים על פסי הרכבת ולא מודעים כלל למצב שגרמו שאם מקודם וא לא היה אי יא אי... תורמים למצב יותר מורכב בו שותף נהג אחר...
לצערי החיידק של מהירות והאצות נימצא גם אצלי אבל לפחות יש לי יותר שליטה עליו ...עלי הרבה יותר ממה שעל נהגים הנתיב הימיני...

sronis

New member
LOL, ואם לומר את האמת

רוב הזמן אני נוהג כמו שמאלן. (ואני אסביר) - השיטה מאוד פשוטה: כנס לנתיב השמאלי וסע הכי מהר שאתה יכול על הנתיב הזה. אם הכביש פנוי - לוחצים על הגז. אם הוא לא, מחכים בסבלנות שיתנו לי לעבור. זוהי צורת הנהיגה הרגועה שלי (למרות שלעיתים אני גם נוהג על 100-110 בנתיבים הימניים באופן יותר חסכוני בדלק
) אבל מה לעשות, לפעמים בא לי לנהוג מהר יותר, וחייבים להשתחל בין מכוניות. אני מתאר לעצמי שזה מעצבן הרבה נהגים, אבל השאלה היא האם הם מעדיפים שאני אציק להם באיתותים ואורות גבוהים מאחור עד שיתנו לי לעקוף, או שאני פשוט אשתחל לפניהם ותוך כמה שניות הם כבר לא יראו אותי... לפעמים הנהגים האלו מהבהבים לי בחזרה, כאילו שהפרעתי להם כל כך כשנכנסתי להם לנתיב. והרי אני בסה"כ עקפתי עם פול גז, במטרה להאיץ קדימה, לא עקפתי על קמ"ש אחד יותר ממה שהם נוסעים כמו שחצי מעם ישראל עושה... רוני

יוסי®

New member
כל עוד אתה יודע מה אתה עושה ויש

לך שליטה מתאימה ברכב, אני לא רואה שום בעיה עם זה..... הבעיה היא, שהמאצ´ו הישראלי הממוצע לא אוהב שעוקפים אותו.... בקיצור - הבעיה היא לא בנהגים כמוך שיודעים מה הם עושים, אלא באלה שאתה עוקף ולא כ"כ מוכנים לקבל את זה.....

wiz

New member
ואיך אתה לא נתפס ?

זה הפחד הכי גדול שלי בינתיים....
wiz

sronis

New member
גם שלי.

הרבה אנשים משתמשים באמצעי מניעה מודרניים, אבל אני אולד פאשיונד ומעדיף את זה טבעי
סתם, אם לומר את האמת פשוט אין לי כסף לקנות אמצעי מניעה. (אז אני פשוט מתנזר
) אני משתדל לנסוע מהר רק במקומות שאני מכיר. למדתי לזהות היטב מכוניות בצידי הכביש או מצלמות. אני מודע מאוד לסביבה ודואג לשים לב לכל דבר חשוד. אני לא נכנס מהר לעקומה מהירה כשאין לי ראות טובה קדימה. וכולי וכולי - אני פשוט נזהר. עד עכשיו זה עובד, אני מחכה ליום העצוב שזה יפסיק לעבוד... רוני

zelik5

New member
אני כמוך, עד שהגיע הבלתי צפוי

כביש הערבה, יום ו´, 9:30 בבוקר, 1 ק"מ מהעיר, כביש די ריק, אני על GS500 (אופנוע למי שלא מכיר) בפול גז (בערך 170), עיניים לצדדים בחיפוש אחר מכוניות חשודות, עד ש............. עוברת טויוטה קרינה לבנה בנתיב הנגדי!!!!!! רק לזה לא ציפיתי..... שלילה מנהלתית לחודש אחד (לאחר מכן עוד שבועיים במשפט) ו-1000 מצלצלין קנס........ מאז אני לא נוסע מכביש הערבה לעולם!!!!!!! (אפילו לא רק משיזפון)

sronis

New member
זהו, שזה מאוד צפוי.

אני יודע, פשוט יודע שיום אחד אני אתפס. זה מאוד מאוד צפוי. השאלה היא רק מתי... וזה הדבר היחיד שלא צפוי מראש... חוץ מזה, יש לך המון מזל - על 170 ורק חודש אחד שלילה? וגם - מי נוסע דרך כביש הערבה, כשיש כאלו כבישים יפים בדרך למצפה רמון ואחריו? (וגם כביש הרי אילת המדהים, לפחות בהתחלה שלו) רוני

Aדי

New member
נסעת על 170קמ"ש וקיבלת רק

חודש ושבועיים שלילה ו- 1000ש"ח קנס
איך

zelik5

New member
אני הייתי על 170, המכמונת על 154

וחוץ מזה, הייתה שלילה מנהלתית לחודש ומשפט. עד המשפט הלכתי לתובע המשטרתי, והוא הסכים לשנות את המהירות ל-145, שהיא על גבול ה"מהירות מופרזת חמורה" או משהו כזה... אז במשפט קיבלתי חודש וחצי שלילה, בניכוי החודש מנהלתית. זה שהייתי חייל הוסיף לקנס הנמוך ייחסית, 1000 ש"ח בארבעה תשלומים, ו-3 שנים ע"ת. ודרך אגב, אני שונא את כביש הערבה ותמיד תמיד נוסע ממצפה רמון. רק באותה פעם לא התחשק לי לנסוע דרך עובדה וירדתי לכביש הערבה אחרי שיזפון. הכביש הריק גרם לי להיסחף ולא לשים לב למשטרה, בתוספת העובדה שהיא הייתה בנסיעה(!!!) בנתיב הנגדי ופשוט עשתה פרסה אחרי שחלפה על פני. כשזה קרה, כבר קלטתי שזו הייתה משטרה ושהלך עלי, אז האטתי כמו טמבל ל-90 וכך היא השיגה אותי. מה גם שלא היה לאן לברוח, כי הייתי דקה מהמחסום, וכבר שמעתי את השוטר מבטל את הבקשה לסגור עלי את המחסום. מה גם שלא כמו ה ZZR של היום, ה-GS הוא לא בדיוק GET AWAY CAR... מסקנות: 1) אם הייתי עוצר פחות בדרך, הייתי מספיק לעבור את המחסום לפני המעבר על פני הניידת. 2) לעולם לא להתבכיין לשוטר התנועה ולקצין שאתה חייל ושלא תעשה את זה שוב וכו´. זה פשוט מוציא אותך אשם באופן אוטומטי. 3) תמיד לבוא ולדבר עם התובע המשטרתי ולהתמקח כמה שיותר. אתם רואים איזו מסחרה זה כשהוא פשוט הציע להוריד לי את המהירות בתיק. בד"כ זה עו"ד צעיר או סטז´יונר או מאוכזב פלילי... שאין לו עצבים לשטויות האלה. 4) לנסות להשיג את העו"ד הזה שלוקח 4000 ש"ח ומעלים את התיק כלא היה... (אם הייתי יודע על קיומו אז...). 5) לעולם, אבל לעולם לא לנסוע קילומטר בודד על כביש הערבה!!!!! עדי, עוד 1.5 שנים לסיום התנאי...

ish996

New member
שאלה קטנה ל - sronis

אתה קורא לעצמך נהג? אם התשובה חיובית אז אני סקרן מאוד לדעת מה התכונות שצריכות להיות לנהג? לדעתי נהג שחותך נהגים אחרים במודע הוא לא נהג אלא ילדון. למה? מכיוון שההנאה הנגרמת מחיתוך המכוניות ומנסיעה מהירה כאשר התנועה צפופה לא משתווה לסיכון וחמור יותר, לעצבים שאתה מכניס את הנהגים האחרים מסביבך. תתפלא אך יש נהגים ונהגות שמהירות 90 בשבילם זה ממש מהר! נתקעים לך כאלו בשמאלי? הבהב מרחוק. אין תזוזה של הרכב עקוף מימין תוך כדי הבהוב חוזר לרכב הנעקף כדי שידע שאתה שם. ואם אתה באמת רוצה להנות מנהיגה ויש לך את הכישורים המתאימים אני יכול לתת לך המלצות למספר כבישים מענגים ביותר לנהיגה.

bpinchasi

New member
כבישים מהירים

אתה יכול לתת לי המלצות לכבישים מהירים? אבל שאין בהם מכמונות?

© DrorZi

New member
האוטובאן בגרמניה.

כבישים מהירים
ז"א קווים ישרים
אין הרבה וזה גם לא נותן לנו שום הנאה... אנחנו נהנים עם בקטע כביש נתון יש כמה שיותר סיבובים או פחות אבל מהירים מאוד, קווים ישרים מ-ש-ע-מ-מ-י-ם (אם אתה מתעקש, כביש 40 בישורת אחרי מצפה רמון) כביש סיבובי טוב
סדום ערד.
דרור זי.

Aדי

New member
טעות גדולה שעצרת../images/Emo70.gif

אתה לא יודע איזה טיפוס מאחורי ההגה של המכונית השניה, אם היתה מסתבך עם איזה משוגע/מסומם/שתוי וזה היה נגמר ברע? אני בד"כ כלל מעדיף להאט ולא לחתוך, גם אם אני במהירות גבוהה מאוד, כבר נסעתי עם חבר שלי והוא חתך מישהי והיא ניכנסה לפאניקה וגמרה בגדר ההפרדה!

Ouri_s

New member
חחח גם אני גמרתי אבל בעמוד מידע!

סעמק הבן זונה שחתך אותי שהוא היה מקביל אלי לא יודע אם ברקס היה עוזר לי אבל אתה כל כך נבהל ואתה לא חושב וישר שובר את ההגה...

למעלה