חוויה כיפית ביותר

ford prefect

New member
חוויה כיפית ביותר

ביום שישי האחרון התקיים הארוע של BMW שעליו כתבתי בפורום (מישהו היה?), הארוע היה בפארק יקום,וניתן היה לעשות נסיעת מבחן על רוב דגמי BMW. אני עשיתי נסיעת מבחן על : 318TI , מיני קופר ו320 קופה. המיני היתה ממש ממש כיפית לנהיגה (הסוכן של BMW אמר לי שהדגם שעליו נהגתי שונה מקופר רגילה, המתלים וההגה היו מוקשחים יותר) , מאיצה טוב, תיבת הילוכים ידנית וגם משכה מבטים בצורה שלא תאמן (ועוד היא היתה בצבע אדום...). 318TI - זה דגם הקומפקט של BMW , מנוע 1800 115 כ"ס, הביצועים שלה לא רעים הודות לגיר טוב אבל במהירויות טיפה גבוהות (140 בערך) היא מרגישה טיפה לא יציבה. האבזור לא משהו. 320 קופה - אוטו פשוט מהמם! גם מנוע חזק וגם הרגשה טובה על הכביש וכל זה עם תיבת הילוכים אוטומטית מצויינת. מושבי עור עם מיליוני אפשרויות כיוון (טוב בוא לא נגזים.....). חוץ מזה ישבתי בסדרה 7 החדשה (לא יאמן כמה עור ועץ יש באוטו אחד, בבית שלי אין לי כלכך הרבה...) ובסדרה 5. אנשי BMW נתנו גם אוכל ושתיה חופשי, וממש ממש היו אחלה. FORD

גם אני הייתי באירוע

עשיתי נסיעת מבחן על המיני קופר (האדומה) וגם עשו לי סיבוב התרשמות על ה745. אוטו פשוט מדהים. טל

© DrorZi

New member
את האמת, גם אני, אחרי שעות בפקקים

של ת"א עדין לא מצאתי את הכיוון הנכון למשענת גב ... יש שם את מה שאני קורא "המרכז הגיריאטרי" כפתור בעל 4 פונקציות שכולן מתרכזות באיזור הגב התחתון .... לך תמצא מה נח עם כל כך הרבה כיוונים ...
דרור זי.

למעלה