חוויה בצבא.

jes899

New member
חוויה בצבא.

בס"ד

אני כחודשיים בצבא. בגדול, אני מאוד נהנה. מרוצה מאוד מהתפקיד שקיבלתי. מהסביבה. מהחברים. מהתנאים. לא כל ה-100% ממש, בכל זאת זה, צבא...
אבל בסדר... מרוצה. מה רק שהצבא החזיר לי כתוצאה שבצבא אתה כל הזמן נמצא באינטרקציות חברתיות ופוגש אנשים בלי הפסקה. מה שלפני לא היה לי כמעט.
העלה לי - את הדימוי העצמי הנמוך שלי. אני באופן לא מודע פשוט משווה את עצמי לאחרים. אני שם לב שאני נותן יותר מדי חשיבות לחיצוניות פתאום באנשים.
העניין שאני די נמוך (1.63), ורזה מאוד. באופן גנטי קשה לי להעלות במשקל, ונראה מאוד צעיר לגילי, נתנו לי בבסיס שאני נראה 14..15.. יש לי כבר כינויים...
פשוט מבואס מזה שאני לא יכול לגבוה עוד ונראה יותר מדי צעיר, אף אחת בבסיס לא שמה עליי. רציתי לדעת אם זה משתקף מהמפה שלי ומהמעברים.
השערה אישית שלי. זה הפלוטו והאוראנוס שעוברים על מרקורי ששולט על בית 7....שנראה לי עוסק במערכות יחסים וקשרים וכו'... ושהוא כמובן מול בית 1...

הממ..

יש מצב, אבל לא נראה לי. פלוטו ואורנוס יכולים באותה מידה עצמה להביא אליכם קשרים עם בנות אורניות או פלוטוניות. זה לא בהכרח ניתוקים בזוגיות - אבל שינויים בהחלט. מעבר לזה - יש גם חיים חוץ מאסטרולוגיה.. כשתבנה בטחון עצמי ותשקיע יותר בתדמית שלך פלוטו ואורנוס אפילו יעזרו לך, ויהפכו אותך לייחודי ועוצמתי.. חקשמח!

jes899

New member
ליאיר

צודק..במחשבה שניה טיפוח עצמי יעניק טיפוח למערכות יחסים.

עוד שאלה ברשותך בקשר למפה
הפעם בכיוון קריירה...קריירה מוזיקלית?
האם יש במפה שלי פוטנציאל לכישרון אומנותי, או גרנטי להצלחה טובה או לפחות שחרור והגשמה דרך אומנות ומוזיקה בפרט ?

הממ..

יצירתיות ורגישות יש כאן, אבל בעמידה מול קהל אנחנו מסתכלים על הירח, הוא אמנם במזל אריה, אבל כשהוא מול מרס ומול סטורן הרגישות והפגיעות הן במינון גבוה מדי, וקשה לי להאמין שתשרוד את זה.. מצד שני, אם תעשה עבודת מודעות רצינית זה דווקא עשוי לשמש לך כקרש קפיצה להפגין את הבטחון שיש לך ולקבל עליו חיזוקים, אבל זו דרך מפרכת בגלל המולות הזו.

jes899

New member
ליאיר

נשמע שאתה צודק בעניין הזה לצערי.. פעם אחת הייתי צריך להעביר שיעור מסוים מול חברים, והייתי מאוד מלאכותי ומאולץ לא הצלחתי להישאר טבעי והרגישו את זה... צריך באמת עבודה עבודה כאן...
אם נגיד היו שואלים אותך סתכל על המפה הזו, בלי שתדע מי עומד מאחוריה, מה לדעתך בעל המפה הזו עוסק..לפי הנתונים בה...מה היית אומר? מחשבים? רפואה? איכות הסביבה? מה?

קשה לנחש כאן

המפה מפוזרת לכוונים שונים. השמש וונוס בבית התקשורת במזל דגים יכולות להצביע על יכולת טיפול ונתינה, הירח והמולות שהוא יוצר מראים על פרפורמר שאוהב להופיע בפני קהל, ואילו מרס בדלי מראה על משיכה לצד הריאלי.. בקיצור - לא מפה שאפשר בכלל להפעיל את הניחוש שכן אתה מורכב יותר מאשר ניחוש של מקצוע אחד.

jes899

New member
ליאיר שוב

קשה גם לי. אני גם מפוזר ומתלבט מה לעשות וללמוד אחרי הצבא, כאילו אני עדיין לא יודע מה אני רוצה לעשות עם עצמי. חשבתי המפה תיתן קצת בהירות..לפחות קצת..טוב תודה יאיר על הניסיון!

jes899

New member
היו לי כמה כיוונים

רפואה...אני לא יודע אבל מה ללמוד בתוך רפואה (חוץ מאלטרנטיבית)..
או
במוזיקה..ללמוד הפקה מוזיקלית, ללמוד על כלי נגינה ממש בצורה מקצועית או לימודי משחק..
או משהו במחשבים ללמוד לתקן מחשבים מכשירים טאבלטים כל הטכנולוגיה של היום.. אני מאוד מהיר תפיסה בדברים האלה וזה בין הדברים שיהיה לי הכי קל בהם אם אבחר

כל מה שממליצים לי תלמד הנדסה..נדלן..מנהל עסקים..
אני לא מוצא את החיבור שלי למקצועות האלה אפילו שהם מכניסים והכל..

נ.ב אני מתחבר מאוד

אכן כן, כמו שכתבתי

הנטייה לטיפול באנשים נמצאת כאן בגדול. יש לך תקשורת טיפולית מאוד. אם זה ארטתרפי - טיפול באמנות, מיוזיק טרפי - טיפול במוזיקה שבעצם מכיל הכל, ואפילו פסיכודרמה או הרפואה האלטרנטיבית למיניה בענפים של רפואה סינית: דיקור, שיאצו וכו. גם הצד של הפרפורמר מפותח כאן מאוד ואיתו גם העמידה בפני קהל כפי שכתבתי. אז.. למה לא לשלב? בעיקרון לך על הנושא הטיפולי ולמד כלי מוסיקלי שאיתו תוכל גם להופיע.. מיוזיק תרפי - יתכן וזה הכוון, ריפוי דרך מוזיקה. יש חיה כזו. תוכל לקרוא על זה יותר בלינק שאני מצרף.

http://www.musictouch.co.il/therapy.html

הרשה לי התערבות מזוית לא אסטרולוגית,

1) המומחים ממליצים היום ללמוד מספר מקצועות, בעקבות השנויים המהירים, והעלמות מקצועות מסורתיים
וגם מקצועות מודרניים נעלמים.

2)ההתעניינות שלך בטכנלוגיה - אם אני זוכרת נכון, התגייסת לא מזמן.
בחיל הקשר, כולל מערך התקשוב, תוכל לקבל הרבה ידע. - יוצאי החייל הזה נחטפים בשוק.

סתם סקרנות, לא סיפרת לאיזה תחום ניתב אותך צה"ל (בלי לגלות סודות).

למעלה