חוויה במסעדה

אז חשבת

מישהו הכריח אותך לקרוא את ההודעה? לא אני שמתי אותה בשער תפוז והיא לא יועדה לאנשים אטומים. אם לא מעניין אותך, אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לפורום הזה, בו דווקא אנשים כן מתעניינים אחד בשני.
 

daniela21

New member
חבל על הזמן שהקדשתי לקריאת שתי

השורות שרשמת. זה היה מעניין אם היא כן היתה מגיעה למיון? בגלל שלבסוף היא נמנעה מלאכול את הגבינה והרגישה טוב, מדובר בשטויות? מה שבטוח, אתה לא רגיש לא לאוכל ולא באופן כללי.
 

מיי 5

New member
להקליק ולהזדעזע?

זה מה שכתוב בדף הראשי של תפוז. מה שמזעזע פה זה תפוז שמרשים לעצמם כותרות כאלה. מהומה על לא מאומה! חבל.
 

Alleycat74

New member
כן... להזדעזע....

מבורות של אנשים כמוך. זה לא זתם שירות גרוע שהיא נתקלה בו - זו סכנת חיים. אם את היית אלרגית למשהו עד כדי כך שהיה מסכן את חייך היית ועוד איך מזדעזעת. היא לא ציפתה מהם שיידעו שהיא אלרגית - היא הודיעה להם. היא לא ציפתה מהם להבין מה זה צליאק היא בסה"כ ביקשה שירות הוגן, אדיב, לפי הצרכים שלה ולהזכירףך - היא משלמת על השירות הזה (ולא מעט!!). אז אם אין לכם משהו חכם להגיד...אתם יודעים מה אומרים "סייג לחוכמה שתיקה"
 
למעלה