count on me
New member
חוויה בלתי נשכחת!
לפני כמה ימים סיימנו את הפרוייקט,היה מאוד מרגש ואפילו די עצוב. מיכא"ל היה חלק בלתי ניפרד מהחיים שלנו,שלי! היום שיעורים שרציתי לפרוש..ולא בגלל יאוש של חומר או אי הצלחה בעומס..פשוט כי יש משברים בקורס..ולכל אחד זה בא באופן אחר. אנחנו אישית זכינו במדריכה מעולהה..שלא נראה לי שיש עליה..ועל זה המון תודה!. הסדנת סיום הייתה נחמדה ביותר
..היה ממש יפה..צלמנו הכל.(מקווה שצילם),צחקנו וירדו על המדריכה,והיא צחקה איתנו ושיתפה פעולהה..היה פשוט קורעע מצחוק!..הבנו לה ברכה מכל התלמידים ואמרנו לה לעמוד ולקרוא את מה שכתוב והיא מאוד התרגשה ואפילו נראה לי שהיא הזילה דימעה קטנה ..בנוסף קנינו לה מתנה יצרתית מאוד ועוד ברכה וכמובן שהיא התרגשה יותר..לבסוףף חילקנו לכולם חולצותת מהממות של מיכא"ל..שלא תראו עוד כאלה..! כולם לבשו אותן והיו גאים ביותר..! אני אישית כבר הייתי עייפה,אבל יותר עצובה כזה ומבואסת שהכל נגמר..(בעקרון נגמר מסע אחד מתחיל אחר). אבל לא יהיו יותר מפגשים ולא ניפגש כולנו ביחד. כולם נשארו ולא רצו להיפרד כנ"ל אלי..זה היה מאוד קשה..ונראה לי הפעם הראשונה שבאמת רציתי לבכות מסיום של לימודים..חח..כנראה שהמדריכה הבחינה בזה והתחילה לחבק אותי חזק חזק...! כמובן היא חיבקה את כולם עם המון אהבה,חיבוקים ארוכים כאלה...כאילו היא באמת נקשרה אלינו בסופו של דבר!..אני אישית לא רוצה שזה יגמר..ועדיין קשה לי עם זה..זה היה חוויה בלתי ניפרדת מהחיים שלי!..אני רק מקווה שעדיין כולנו נשמור על קשר עם המדריכה,והיא תזכור את כולנו-כי היא הייתה חלק בלתי נפרד מהשינוי שכולם עברו..! אצלנו לפחות רובם עברו שינוי..אני מאמינה שזה קשור להשקעה ולמדריך..! את התעודה המקורית עדיין לא קיבלנו , זה הולך להיות טקס גדול.. הקיצקץץ אני עכשיו חלק מהפורם... לכל שאלה..לכל דבר... אוהבתת!
לפני כמה ימים סיימנו את הפרוייקט,היה מאוד מרגש ואפילו די עצוב. מיכא"ל היה חלק בלתי ניפרד מהחיים שלנו,שלי! היום שיעורים שרציתי לפרוש..ולא בגלל יאוש של חומר או אי הצלחה בעומס..פשוט כי יש משברים בקורס..ולכל אחד זה בא באופן אחר. אנחנו אישית זכינו במדריכה מעולהה..שלא נראה לי שיש עליה..ועל זה המון תודה!. הסדנת סיום הייתה נחמדה ביותר