חוויה בדסמית

מימי

New member
חוויה בדסמית

הוא נקש על הדלת קלות, "פתוח" נשמע קול נשי, הוא נכנס פנימה בצעדים מהוססים, הכיסוי עינים היה מונח על השרפרף כפי שסוכם, הוא כיסה את עיניו וחיכה... הוא שמע צעדים קרבים הוא הרגיש את מגע העור ביריכיו, "ידים אחורה!" ידיו נקשרו מאחור. שקט... צעדים מתרחקים... הוא נע באי נוחות... בצעדים מהוססים... "בכריעה עבד" נשמע קולה המחרמן מהחדר הסמוך. היא קרבה אליו והכניסה את ראשו בין רגליה וקרA

bugbuster

New member
מימי, שלוםםםםםםםםםםםםםם

אל תעצרי! זה אפילו לא קדימון! עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

מימי

New member
חוויה בדסמית המשך...

היא נהנתה מלדחוף ולמשוך את הדילדו, היא נהנתה מהשילוב של קרח ומים חמים, היא התענגה על הצמרמורת העוברת בעבד בשעה שנוצה עוברת על גופו והיא התחרמנה מהפרצוף המעוך שנמצא מתחת לעכוזה! "אפצ´י!" הוא התעטש והיא הרגישה רטיבות מגעילה בעכוזה, "איכס" היא אמרה והוא בתגובה התעטש עוד פעמיים. היא חכחה בדעתה מה לעשות... היא הפכה אותו על בטנו וראתה שפרצופו התמלא בנזלת מגעילD

מימי

New member
חוויה בדסמית סוף!

"עלילי מלכתי" "ומה עוד?" "מאה מגבוני טישו רכים למגע, מלכתי" "טוב מאוד עבד, ועכשיו לעבודה!" פרצופו נדחף ונמעך על החבילה, הוא פתח תחבילה בשיניו, ידיה של המלכה לקחו טישו, היא נגבה את פרצופו ואת אפו ודחפה את הטישו לפיו הפתוח לרווחה, "טעים עבד?" שאלה, "לא מלכתי" ענה. מגבוני הטישו עשו את דרכם אט אט מהחבילה לאפו לפרצופו ואז לפיו. היא לקחה את החבילה והעבירה אותה על גופו

bugbuster

New member
הספין, לא ממש כוס הקפה שלי

אבל מי אני? ביטוי הוא ביטוי. כשאת כותבת כך מימי, מפנטזת על שליטה עד ליכדי הפרשות גוף?

מימי

New member
אוופס!

נמחקה ואין לי מושג למה ואיך חצי מהסיפור על הסשן שלי... לא נורא (= ד"א שלומלום לכם אני חדשה כאן...

bugbuster

New member
לא נמחק, שורשר יחד

ושם גם נאמצר לך שלום.. ושלום תמיד ניתן להגיד שוב. אז שלוםם לוםםםם

למעלה